Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

10 diena :D beliko dvi dienos iki sale pabaigos :D

FLash Sale:

• Max Payne 3 75% off <-- Rusijoj lockint'as, USA drąsiai bus ROW Gift'as, Kaina du raktai
  • Watch_Dogs™ 20% off <-- Rusijoj lockint'as, USA drąsiai bus ROW Gift'as
Redaguota , nario Scelerum
  • Teigiamai 3
(redaguota)

Nusipirkau šitą, kaip ir pats sakei, ant prikolo pažaisti visai linksma :D

AŠ šį video gal kokius 7 kartus žiūrėjau :D Žaidimas manau neblogas yra jei turi draugų ir pasidarai Multiplayer Mod. Vienam žaisti- greit pabos.

Žaidimas turi Badges ir 5 kortas (3 drop duoda) http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-265930

VIdeo:

Žaidimo kaina yra 2 TF raktai (http://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key).

Redaguota , nario Scelerum
  • Teigiamai 4
(redaguota)

Žaidžiau pats vienas porą valandų, kaip tu ir sakai, šiek tiek pabodo, nors šiaip įdomu, dabar mielai vėl įsijungčiau ir pažaisčiau :D. Reikės pasiūlyt kokiam draugui, gal irgi nusipirks.

O kur tu radai Goat Simulator už 2 TF2 raktus? Aš norėjau už raktus imt, bet visur tik 3 raktai, neradau mažiau, tad nusipirkau tiesiai iš steamo, nes pardavęs visas tas summer sale trading korteles gavau apie 6 eurus.

Redaguota , nario PowerFruitas

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Guest SomethingElse

PAYDAY2 80% akcija, pasiemiau :)

Sale kaip ir baigėsi, liko dar 24 h, bet iš esmės nuolaidų jau nebus didelių, tai pask ir mano postas čia. 2014 m Steam Summer Sale buvo pats idiotiškiausias, labai laukiau šių žaidimų ant flash sale, deja.. taip ir nesulaukiau :D Mano lauktų žaidimų sąrašas, kurių nenusipirkau:

• Driver San Francisco
  • TrackMania² Canyon
  • RUST
  • Arma 3
  • CS: GO

Nusipirkau sau šiuos geimus:

• Payday 2
  • The Witcher 2
  • Goat Simulator
  • Battlefield: Bad Company 2
  • Batman™: Arkham Origins
Tai vienas prasčiausių Sale :D Tai Tiek, IKI :D
  • Teigiamai 9
(redaguota)

Sale kaip ir baigėsi, liko dar 24 h, bet iš esmės nuolaidų jau nebus didelių, tai pask ir mano postas čia. 2014 m Steam Summer Sale buvo pats idiotiškiausias, labai laukiau šių žaidimų ant flash sale, deja.. taip ir nesulaukiau :D Mano lauktų žaidimų sąrašas, kurių nenusipirkau:

• Driver San Francisco
  • TrackMania² Canyon
  • RUST
  • Arma 3

• Payday 2
  • The Witcher 2
  • Goat Simulator

Tikrai nieko gero nebuvo, tuos pačius žaidimus dėjo į flash/community sale.

Nusipirkau:

PayDay 2

PayDay: The Heist

Terraria

BattleBlock Theater

Awesomenauts

Euro Truck Simulator 2 

Ir dar kelis žaidimus už centus :D

Redaguota , nario 'Tomas.

• Driver San Francisco
  • TrackMania² Canyon
  • RUST
  • Arma 3

• Payday 2
  • The Witcher 2
  • Goat Simulator

Šūdiniausias sale per kokius 5 metus.. CS:GO taip ir nepadarė 75prc akcijos.. Gal žinot kur susišaudyt cs:go po 2 raktus?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...