Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi. Manau visi pamenat senuosiu hyper-life.lt, grp4.lt laikus. Ką manot jeigu bandyčiau juos atkurti.? Pasitaręs su šios modifikacijos kūrėjo Dovydu jis man pasakė bandyk laime ir palinkėsiu sėkmės. Taigi ką jūs manot. Aš manau būtų faina prisiminti senuosius laikus. Bereikšmei komentarai nedomina. Jūs manot nepavyks nepavyks,bet aš tūriu to noro ir tokį užsidegimą.

Ačiū už dėmesį

Redaguota , nario J'Cortez

Nemanau, kad Dovydas tau kažką atsakė, jis yra dingęs nežinia kur, dabar užsiema pirotechnika berods, ant kiek žinau ant sampo jis yra "kažką" dėjęs. O šiaip dėl jo modifikacijos, tai būtų tikrai šaunu jeigu atgaivintumėtė, ypač norėtųsi išvysti new-life.lt modifikaciją, bet aišku ne kaip daugelis serverių, kad pora dienų egzistuoja o poto kažkur dingsta.

Nemanau, kad Dovydas tau kažką atsakė, jis yra dingęs nežinia kur, dabar užsiema pirotechnika berods, ant kiek žinau ant sampo jis yra "kažką" dėjęs. O šiaip dėl jo modifikacijos, tai būtų tikrai šaunu jeigu atgaivintumėtė, ypač norėtųsi išvysti new-life.lt modifikaciją, bet aišku ne kaip daugelis serverių, kad pora dienų egzistuoja o poto kažkur dingsta.

Dovydas yra mano pusbrolio draugas tai viska jau apkalbėta. Norėtum New-Life modifikacija išvysti.? O pavadinimas Better-life ar kokį.? :oo

(redaguota)

Esu senbuvis iš hyper-life.lt,new-life.lt ir better-life.lt laikų. Turėjęs pareigas. Asmeniškai aš pasiilgau tų senų laikų,bet patarčiau nieko nebandyk o palikt visa tai ramybėje. Palikt gerus senus laikus ir net nebandyt nieko. Nes ne vienas bandė atkurt tuos senus laikus ir jie visi kažkur dingo  :| (Ogi žlūgo).  Tad mano nuomonė tokia.

Redaguota , nario #Daim

066b8357b81f580c7105d3f72d869329796.gif

Esu senbuvis iš hyper-life.lt,new-life.lt ir better-life.lt laikų. Turėjęs pareigas. Asmeniškai aš pasiilgau tų senų laikų,bet patarčiau nieko nebandyk o palikt visa tai ramybėje. Palikt gerus senus laikus ir net nebandyt nieko. Nes ne vienas bandė atkurt tuos senus laikus ir jie visi kažkur dingo  :| (Ogi žlūgo).  Tad mano nuomonė tokia.

Galiu pažadėti tai,kad žlugimo nebus..

Visi taip sakė,kad eis iki galo. Bet paskui visi slydo ant bazaro ir žlūgo. Tai ne išimtis ir tu. + Kiek žinau Dovydo GM script'as ne iš lengviausių + bugovas. Ir nemanau ar tu turi tiek pawn žinių,kad sugebėtum jį ištaisyti ir tobulinti.

Scriptas ten yra normalus, aišku nėra toks kaip GRP edituose ar t.t., jo scriptas labai tvarkingas. Nežinau kas tau sakė, kad jis sudėtingas, o dėl bugų - tai juos visada galima ištaisyti.

Bet garantuoju jog neišlaikysit projekto. Senbuviu tai nesitikėkit normalių sulaukt kurie žaidė ankščiau. Pvz kokių kaip Juozas_Venta,Kevin_Pacoo,Emilio (aišku jei juos pažįstat) ir visų kitų "legendinių" žaidėjų ir t.t.

Aš ir nesiruošiu gaivint šio projekto. :D

Jo, atsimenu visus šitus, aš Twinkle_Toes jeigu ką. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...