Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kiek girdėjau Editor;ių tik PC turės, tai dabar reiškia kad ir PS4 ir XB1 turės dar jį?

Taip. Editorių turės ir PS4 ir XB1.

Is kur jie tokias naujienas traukia? O tuo editoriaus foto yra GTA IV meniu stiliaus

Tai gi, net pirmais mečiau nuotraukas, kad prisidėjo Social Club TV funkcija prie GTA 5, bet ją įjungus parašo užrašą, kad šiuo metu ji yra išjungta.

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

tigi ant pc seniai yra jau tik, skidrow edito.

Skidrow planetoje ant PC medžio buvau užsilipęs ir maigydamas skindrowiškas karvytes pajutau tikrą žaidimo malonumą, viskas pasmirdo PC šūdais, dėl to laukiu patcho, nes žaist nebeįmanoma, visas PC medis lūžta, tai matomai iki normalios versijos tokio ir nesulauksiu  :cry:

Redaguota , nario ƤƦΘƓƦƐƐƝ
  • Teigiamai 1

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Labas rytas gal kas pasakys kad aš iškritęs iš medžio bet YouTube pasirodė GTA V PC Gameplay. Kaip atskirti kad PC? Pažiūrėkite kairiame viršutiniame kampe tutorialą ir pamatysite

Spėju čia pačio R* Gameplay tiesiog duotas žmogui kad įsikeltų sau į kanalą ir parodytų kokia bus PC versija

Redaguota , nario EdvinasLietuvis

Labas rytas gal kas pasakys kad aš iškritęs iš medžio bet YouTube pasirodė GTA V PC Gameplay. Kaip atskirti kad PC? Pažiūrėkite kairiame viršutiniame kampe tutorialą ir pamatysite

Spėju čia pačio R* Gameplay tiesiog duotas žmogui kad įsikeltų sau į kanalą ir parodytų kokia bus PC versija

Čia tiesiog fano montažas. Viršutiniame kampe mygtukų nurodymai paiimti iš GTA IV ir įdėti į GTA 5 montuojant video, kad žmonėms tai atrodytų patikimiau. Video yra įdėtas prieš GTA 5 PC trailer'io išleidimą ir visiškai nepatvirtintas Rockstar kompanijos.

YpIX4xG.jpg

Kaip atskirti? Kai Take Two Interactive ištrins klipą - gali būti jog tai tiesa.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Nu taigi matos iš valdymo, kad tai ant konsolių, labiau isižiūrėsi pamatysi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...