Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

This item will be released on December 31, 2014.

tai cia bus tik siu metu pabaigoj? :/

Kai žaidimas neturi tikslios datos, tos svetainės kaip Amazon ir t.t. visada įdeda paskutinę metų dieną - t.y Gruodžio 31. Tad negalvokit kad tas žaidimas pasirodys tik metų pabaigoj.

Redaguota , nario #Laurynas

066b8357b81f580c7105d3f72d869329796.gif

Amazon'e kainuoja 150LT (Litais.). Pirmosios GTA 5 PC versijos prekės bus parduodamos Pigu.lt ir panašiose parduotuvėse ir aš esu 100% garantuotas, kad jie užsikels kainas. Galimos kainos: 159LT, 180LT, 199LT, 220LT.

• Teigiamai 1

YpIX4xG.jpg

Amazon'e kainuoja 150LT (Litais.). Pirmosios GTA 5 PC versijos prekės bus parduodamos Pigu.lt ir panašiose parduotuvėse ir aš esu 100% garantuotas, kad jie užsikels kainas. Galimos kainos: 159LT, 180LT, 199LT, 220LT.

Savaime aišku, jog užsikels. Jiems nėra priežasties kitaip pardavinet jas. Šiaip manau užsikels apie ~30-50lt nuo vieno žaidimo.

2eFSzSk.png

Kaip galvojat, kas bus už 2 savaičių? (Daugelis sako, kad bus pradėtas Steam PRE-ORDER)

Prieš kelias savaites įmečiau šitą foto, tai manau tas 1 event ir bus GTA 5 PC PRE-ORDER paskelbimas. Jei R* puslapyje jau ir Steam logotipą įdėjo, tai ryt, poryt tikrai išvysime GTA 5 PC pre-orderį.

• Teigiamai 1

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Pavizdžiui kas man juokingiausia, tai žmonės kurie dėl žaidimo ale pirks naujus pc :DDDD, Žaidimo sisteminiai reikalavimai gi tikrai nebus ten koks 8gb ram, ten vaizduške kokie 2gb ir t.t

Mano nuomonė tai norint žaisti šį žaidima reikės minimum 2-4GB Ram, na o vietos kietajame diske tai tikiu kad užims nemažai.

nusišnekėjai juoda. dabartinis watch dogs su nerealia grafika prašo 6gb ramų ir tu nori kad gta v mažiau prašytų? dar vienas klausimas,tau stobal viskas nuo ramų priklauso ane? pofik kad ten vaizdūške medinė kuri jau seniausiai neparduodama ane?

Supraskit kad nebus toks kaip gta sa ir pnš.. bent turėkit pc kurie bent gta iv išveža o ne gta v mastykit.. profesorei ir geniai

Redaguota , nario Mistery

nusišnekėjai juoda. dabartinis watch dogs su nerealia grafika prašo 6gb ramų ir tu nori kad gta v mažiau prašytų? dar vienas klausimas,tau stobal viskas nuo ramų priklauso ane? pofik kad ten vaizdūške medinė kuri jau seniausiai neparduodama ane?

Supraskit kad nebus toks kaip gta sa ir pnš.. bent turėkit pc kurie bent gta iv išveža o ne gta v mastykit.. profesorei ir geniai

Geriausia yra testuoti su max payne 3. Jeigu ant max payne 3 ant max grafikų nelagina tai tikrai turėtu galėti gta v žaisti ant medium ar daugiau. Kad minimal tai tikrai laisvai.

Mano laptopo GPU 1GB ir RAM DDR3 4GB ir išvežė medium Watch Dogs. Tie RAM'ai nieko nereiškia :D Operatyvioji Windowsų atmintis ir viskas. BET atsižvelgiant į GTA 5 ir GTA 4 jiems reikia daug RAM'ų, nes:

• Šiuose žaidimuose yra didelis matomumo lygis.
  • Daug tekstūrų.
  • Daugelio failų veikimas sudėtas į vieną exe failą.

Tai manau, kad GTA 5 minimum reikės 4GB RAM'ų nes draugas medium grafikomis lošė Watch Dogs su 2GB RAM, bet atsižvelgiant į GTA 5 tai tikrai reikės daug ram'ų ir, kad jie būtų galingi.

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Geriausia yra testuoti su max payne 3. Jeigu ant max payne 3 ant max grafikų nelagina tai tikrai turėtu galėti gta v žaisti ant medium ar daugiau. Kad minimal tai tikrai laisvai.

Old old old versija: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

Mano laptopo GPU 1GB ir RAM DDR3 4GB ir išvežė medium Watch Dogs. Tie RAM'ai nieko nereiškia  :D Operatyvioji Windowsų atmintis ir viskas. BET atsižvelgiant į GTA 5 ir GTA 4 jiems reikia daug RAM'ų, nes:

• Daug tekstūrų.

Tai manau, kad GTA 5 minimum reikės 4GB RAM'ų nes draugas medium grafikomis lošė Watch Dogs su 2GB RAM, bet atsižvelgiant į GTA 5 tai tikrai reikės daug ram'ų ir, kad jie būtų galingi.

Nu bet kad pjauni tai pjauni http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4546&game=Watch%20Dogs

Redaguota , nario Mistery

gta iv optimizacija yra šudo verta.. todėl ir ant gan galingų kompu jis lagina.. neverta čia speliot, gausim reikalavimus tada ir žiūresim, nes db susirinke čia didieji ekspertai rodo kad jie žino kažko daugiau negu kiti.. 

(redaguota)

Gamedebate visą laiką nesamones rodydavo. Performanc'as neatitinka visko ką testuoju. Visus Gamedebate nesamoningus įvertinimus sulaužiau su senu pc (2007 metų).

Kompiuteris buvo su Nvidia GeForce 7300GT video plokšte, 1GB RAM DDR2, 350GB HDD ir Intel Core 2,13GHz Duo procesoriumi.

Net nežiūrėjas į gamedebate aš parsisiunčiau Call Of Duty Modern Warfare 3 ir jį man pavilko ant Medium grafikų. Tik paskui pasižiejau į Gamedebate ir ten rodė, kad, net ant Minimum neveš. Ką aš galiu pasakyti...

stop_the_lies2.jpg

Redaguota , nario OsVa

YpIX4xG.jpg

Jezau... Baik tu žiūrėt į tuos reikalavimus... Nepabandęs nesužinosi. Gi ir gyvenime tu turi pasitikėti savo jėgomis ir dažniausiai kiti nevertina jėgas tavo,o tau vistiek pavyksta. Tad kol nepavyks test, nieko nebus.

• Teigiamai 3

Mano laptopo GPU 1GB ir RAM DDR3 4GB ir išvežė medium Watch Dogs. Tie RAM'ai nieko nereiškia :D Operatyvioji Windowsų atmintis ir viskas. BET atsižvelgiant į GTA 5 ir GTA 4 jiems reikia daug RAM'ų, nes:

• Daug tekstūrų.

Kaip jis lošė jei dėl Watch Dogs reikia 64-bit windowsų? :D

(redaguota)

Kaip jis lošė jei dėl Watch Dogs reikia 64-bit windowsų? :D

Win 7 Ultimate 64-bit reikia 2GB RAM. Tėvui ant 2011 metu pc, net instaliavau 64-bit windowsus kuris turi 2GB Ram. Apsiskaitinėk truputį...

EDIT:

Pati tikimiausia GTA 5 PRE-ORDER kaina Steam'e būtų $59.99

Taip jau sakė daugelis žmonių ir manome, kad būtent tokia kaina steam'e ir bus.

Redaguota , nario OsVa
  • Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...