Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4381 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

We hope to see you on the streets of Battlefield Hardline soon. We will be sending you an email to let you know if you get in.

"if you get in."... Man šitas įdomiai skamba, gal čia kokia kaip ir loterija - ne visi patenka? Asmeniškai man ten irgi rodė tritaškius, po to palikau 5min PC, grįžtu - automatiškai suvesti mano origin info... Continue spaudžiau žinoma, bet dar vis nieko negavau...

Ar kam nors pavyko?

P.S.

Visas origin'as užlinkęs, bent jau pas mane, vos juda... Šiek tiek persistengė...

Redaguota , nario ƤƦΘƓƦƐƐƝ

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

"if you get in."... Man šitas įdomiai skamba, gal čia kokia kaip ir loterija - ne visi patenka? Asmeniškai man ten irgi rodė tritaškius, po to palikau 5min PC, grįžtu - automatiškai suvesti mano origin info... Continue spaudžiau žinoma, bet dar vis nieko negavau...

Ar kam nors pavyko?

P.S.

Visas origin'as užlinkęs, bent jau pas mane, vos juda... Šiek tiek persistengė...

Tas pats negaunu jokio email..

Redaguota , nario - Domas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4381 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...