Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pernakt įvyko baisus dalykas: Mojang liepė žmonėm pasiskaityt ką EULA rašo.

http://www.reddit.com/r/Minecraft/comments/27ga86/psa_an_insight_into_the_minecraft_eula_issue/

Esmė: Mojangas pasakė, kad serveriai negalės pardavinėti in-game dalykų už tikrus pinigus. Puikiai visi žinom, kad serveriai dažnai prisidengia "donations" iš tikrųjų parduodami kažkokias galimybes, kaip /home ar kepures. Esmė ta, kad Mojangas pasakė, kad "mes nenorim, kad būtų už nerealias kainas pardavinėjami tokie dalykai" ir serveriai pasiuto: kaip galim išgyvent be tokių dalykų. Jie kaip supratau nedraus gaut pinigus už hostingą, bet nebus galima blokuot kažkokių žaidimo elementų su pinigų siena.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naujieną išvertė: Svajoklis

Sekite mus FB puslapyje ir sužinokite naujienas pirmi: Game Blog

Redaguota , nario Game Blog
(redaguota)

Senos naujienos, manau nieko čia blogo nebus. Tiesiog dabar paslaugas skaitys kaip "parama (Donate)"...

Ir ar galit nerašyti naujienų TAMSIOMIS raidėmis? NIEKO NESIMATO!
cb1580ecafaa027f4e071899afba7d06183.PNG

Redaguota , nario PrefixS
  • Teigiamai 2

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Temos perskaitymui gali įjungti šviesų forumo dizainą. Nereikės vargti.

Dažniausiai būna taip jog tiesiog nieko nepamatau ir jau norisi naudotis "Pranešti" mygtuku. Nelengviau tiesiog nekeisti šrifto spalvų? Nes to "optima linija" dizaino visi nenaudoją.

Čia tas pats kas aš pradėčiau dabar visas temas rašyti baltai...

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 2

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

Dažniausiai būna taip jog tiesiog nieko nepamatau ir jau norisi naudotis "Pranešti" mygtuku. Nelengviau tiesiog nekeisti šrifto spalvų? Nes to "optima linija" dizaino visi nenaudoją.

Niekam neidomi tavo nuomone, didesnė dalis naudojasi šiuo dizainu ir džiaugiasi, dėl vieno tavęs ponaičio nekeisime teksto spalvos į baltą.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

Manyčiau jog ši naujiena VISIŠKAI NEPALIES LIETUVOS RINKOS... Kadangi šiaip ar taip, ši rinka yra visiškai nelegali (vien tik serveriai, palaikantys nulaužtą žaidimo versiją, kas tiesiogiai yra - vagystė) ir iki šiol, niekas nieko mums nepadarė, tad koks skirtumas, ar mes nesilaikysim vienos, ar kelių taisyklių, kurios mūsų visiškai nepalies? O dėl globalios rinkos, manyčiau tiesiog dauguma apeis šią taisyklę, tarkime - "Mes nepardavinėjame privilegijų, mes atsidėkojame žaidėjams už paramą suteikdami jiems nemokamas privilegijas", ar kažkas panašaus...

Man asmeniškai ne prie širdies "dinozaurų laikų" dizainas, aš nemėgstu atsilikti nuo naujovių...

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

Filthy-Frank.jpg

Niekam neidomi tavo nuomone, didesnė dalis naudojasi šiuo dizainu ir džiaugiasi, dėl vieno tavęs ponaičio nekeisime teksto spalvos į baltą.

Neprašau keisti spalvos, prašau jos iš viso neliesti arba bent jau taikyti jog tiktų abiems dizainams.

Man asmeniškai ne prie širdies "dinozaurų laikų" dizainas, aš nemėgstu atsilikti nuo naujovių...

Aš nieko prieš jei naujasis dizainas būtų be klaidų ir nedegintu akių ir atrodytų bent per pus taip kaip atrodo Windows 8 sistemoje, bet taip nėra. Senasis dizainas nėra "dinozauro laikų" ir jis tikrai atrodo bent jau 2x geriau už naująją "optima-linija" šlykštinę.

Jei visi valgytų šūdus ir tai būtų naujovė tu irgi juos valgytum?

• Teigiamai 3

Neprašau keisti spalvos, prašau jos iš viso neliesti arba bent jau taikyti jog tiktų abiems dizainams.

Aš nieko prieš jei naujasis dizainas būtų be klaidų ir nedegintu akių ir atrodytų bent per pus taip kaip atrodo Windows 8 sistemoje, bet taip nėra. Senasis dizainas nėra "dinozauro laikų" ir jis tikrai atrodo bent jau 2x geriau už naująją "optima-linija" šlykštinę.

Deja, bet naujasis dizainas yra visai padorus... Panaudok pora dienų ir priprasi :P Dabar tas senasis atrodo kažkoks keistas...

• Teigiamai 2

Ir vis gi, pasakyk tada bent vieną, esminį skirtumą, kuo gi šis dizainas taip skiriasi nuo Win8 metro? Gal nebent tuo, jog Win8 orientuotas į tamsias spalvas, o čia - jos šviesios. *Omg, per daug šviesu, akys dega!!!*... Asmeniškai man, tai tas senas dizainas, labai jau pilkas, labai jau nykus... O dėl tų šūdų, tai kiekvienam savas ištvirkimo laipsnis, smagu jog tu taip puikiai supranti naujovių esmę...  :crazy:

• Teigiamai 1

Filthy-Frank.jpg

Man ir senas labiau patinka, akiu nevargina. Galėtu senam raidžiu spalva pasikeist kad visi matytu ant abeju dizainu

• Teigiamai 1

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

(redaguota)

Visiškai šita žinia nepalies Lietuvos serverių rinkos, nes šūdserverių kūrėjai (Unitazai, take no offense :D, stole a joke from Svajoklis) yra mažamečiai vaikai, kurie visiškai nenuotuokia apie tokius dalykus, ir vadovaujasi ''Kuo mažiau žinai, tuo ramiau gyveni''.

Ir jūs baikit čia aiškintis dėl tų dizainų, visų skirtingas skonis, ir nereikia kito teisti dėl jo nuomonės.

Redaguota , nario Spookas

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...