Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Baigėsi senoji sutartis ir laikas atsinaujinti telefoną. Akys krypsta į Samsung Galaxy S5 ir iPhone 5S. Iš esmės jie daug kuom nesiskiria, bet tuo pačiu ir yra labai skirtingi. Iki šiol teko turėti tik android'us, (samsung) ir apple gaminy teko naudoti tik iš pažįstamo. Kiek teko skaitytis, žiūrėti rewievus ir pan, tai vienas tai kitas greitesnis tai ten arba ten. Man labiau patinka Samsung'as, didesnis ekranas, daugiau appsu, pritaikytas sportui, kas man aktualu. iPhone stabilesnis, iOS stabiliau veikia, ir pan. Čia klausimas ir ieškau patarimo iš tų kurie turi arba vieną arba kitą telefoną, kokie atsiliepimai, ir ką galėtumėt patart

Redaguota , nario Ručnykas
  • ,

iPhone 5S baterija tikrai silpna, tad tau sakyčiau jeigu sportas aktualu, tai tektų jį gan dažnai krauti. Apie Samsungą nieko negirdėjęs, tačiau kaip ir pats sakei, jis turi šiek tiek pranašumų. iPhone dar vienas pliusas, kad dizainas gražesnis (bent jau man). Bet šiaip neteko nei vieno naudoti, tad nelabai galiu pasakyti, kuris geresnis.

• Teigiamai 1

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

iPhone 5S vienareiksmiskai.

Ir dar + sportui, isidesi i kisene ta samsung'a (Jei isidesi..) ir nuo staigiu judesiu trakst.

Na o jei rimtai, tai samsung'o (butent sito modelio) isvaizda nekazka (zinot tikriausiai kad sito tel dizaineri atleido is darbo, del to kad visiem nepatiko telefono dizainas) ir dar Android'ai ant tiek gryba pjauna.. ir navarotai ten nekazka, pulso matuoklis :D dar vietoj antenos tegul sketi istato, kad nesuslaptu po lietum. :D zodziu tragedija..

Na o iPhone tiesiog viskas gerai, svelniai ir patogiai. (Tik ekranas galetu but kiek didesnis..del to laukiu iPhone 6)

• Teigiamai 1

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Samsung'as prikištas visokių nesamonių,kurių garantuoju ,kad nenaudosi. Iphone žymiai paprastesnis,aišku ekranas mažesnis,bet patogu rankose patį jį laikyt,iphono meniu daug paprastesnis ir aiškesnis,jame nėra daug tų navarotų įvairiausių,bet jų ir nereikia. Aš tai nematau skirtumo tose charakteristikose,nors iphone ir atsilieka šiuo atveju,bet pažiurėk,abu veža tuos pačius žaidimus be jokio lago,abu yra beveik vienodai greiti,samsungas greičiau 1-2sekundėm įjungia kokias nors programas,Iphone greičiau įjungia kitas ir bent jau man nesimato didelio skirtumo.   :) Žinoma Iphone visada buvo brangesnis už Samsung,bet užtat moki už tikrai gerą daigtą. Todėl rinkčiausi tik Iphone 5S . :)

Redaguota , nario Kudooist
  • Teigiamai 2

Pasakysiu jų kelis + ir -.

Pats turiu Samsung Galaxy S4. Ir patyriau, kad per daug „navarotų“ kenkia telefono naudojimosi kokybe. Samsung'e pilna apps'ų kurių pusė tau nereikalingi. Žinoma, turi ir sportui. Bet teks labai prižiurėti telefoną. Reiks valyti junk file'us, RAM atlaisvinti. Ko iPhone tikrai nereiks. iPhone 5S tvarkingas, nestriginės, kad ir kiek bus užkimštas. Jei nelabai pasitiki iOS'u (pats buvau prieš iPhone'us, kol nepabandžiau aš jo), pirk Sony Xperia Z2. Kuo Samsung'as geriau tuo, kad jis naujesnis, galingesnis (per apps'us nelabai pajausi, nes jie „užkiš“ tavo telefono RAM), ir turi programų kurios GAL kada bus panaudotos. Aš asmeniškai negaliu, net isijungt mobilaus interneto, nes jį išnaudoja visoki „Samsung Push service“ ir t.t. Bet turi Samsung ir + kurių neturi iPhone. Jis labiau valdomas, atsparus vandeniui, dulkėms (sportui gerai, nes jei bėgsi po lietaus ir įkris į balą nesuges), turi jutiklių daugiau.

Čia jau tavo pasirinkimas. Šeip abudu pakenčiami. Dabar pasakęs jų + ir -, bučiau pats kryžkelėje. Linkiu sekmės išsirenkat.

• Teigiamai 1
3iah.jpg

Kas liečia Xperia Z2, skaičiausi apie jį, ir man nepatiko kad jame integruota baterija. Kiek turėjau telefonų visad turiu dar atsarginį pakrautą akumą, kuris praverčia kelionėse, ar važiuojant pas draugus, ar turistaujant porą dienų, tiesog išsikrauna vienas, įsidedi kitą ir laimingai naudoji toliau. O turint šitą reiktų  turėt jau tą vadinamą power bank'ą, turiu, bet su akumais patogiau apsikeisti. O ir kaina jo, tokia kaip S5 ar 5S. Iš ties galvoju išbandyt iPhone, vien dėl stabilumo, nes su android iki šiol nesuprantu jų tų atminties pasibaigimų (na dabar turiu negalingą androidinį telefoną) visokiais junk file cleaneriais ir panašiai. Endomondo ir panašiai manau palaiko ir iPhone. O šeip, bandysiu pro salonus prasieiti, pačiupinėti tiek vieną tiek kitą.
Minčių žinoma dar laukiu.
P.S Ačiū kas pasisakėte

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...