Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4405 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kiek Jums metų?:12

​Kiek Jūs sveriate?48KG

Kiek padarot atsispaudimų?:30

Kiek prisikliaukiate prie skersinio?:20

Kiek padarot ant lygiagrečio?:10

Kiek stumet štanga atsigulus?:~60KG

Turit nusistatę laiką kada visada sportuojat?:Ne

Kokia muzika klausot, kai užsijamate sportu?:Visokią

Kiek laiko užsijamate šiuo pomėgiu?:3,5m

Kokius pratimus darote?:Atsilenkimus,atsispaudimus,prisitraukimus,pritūpimus,flagą,ant skersinio visokius kitus dalykus kaip meška,laikrodis,vilkas,krabas,kėdutė,olimpinis,kareivukas.

Štai :)

||Intel Core i7 4.5GHz||8GB Ram||Titan Z 12GB||2TB Hard Space||

Kiek Jums metų?: 15

​Kiek Jūs sveriate? 71

Kiek padarot atsispaudimų?: Neribotai. Bet visada padarau po 60, pilnų.

Kiek prisikliaukiate prie skersinio?: 16 arba daugiau. Žiūrint kaip jaučiuosi po treniruotės, ir ar labai būnu pavargęs

Kiek padarot ant lygiagrečio?: 50

Kiek stumet štanga atsigulus?: Ją dar tik darausi.

Turit nusistatę laiką kada visada sportuojat?: Treniruotės bokso visada 5h. O kaip namuose sportuoju, tai laiko neturiu nusistatęs.

Kokia muzika klausot, kai užsijamate sportu?: Įvairią.

Kiek laiko užsijamate šiuo pomėgiu?: Sportu užsiiminėju gan senokai, jau net neskaičiuoju

Kokius pratimus darote?: Tikrai labai labai daug, tad net nerašysiu

Nuotrauka, jei kam įdomu : e64ecfd5b834babf699d3a11c88373b2201.jpg

(Daryta prieš ~2 mėn.)

giphy.gif

Kiek Jums metų?: 13

​Kiek Jūs sveriate? 39,4

Kiek padarot atsispaudimų?: 15

Kiek prisikliaukiate prie skersinio?: 2-3

Kiek padarot ant lygiagrečio?: 2 

Kiek stumet štanga atsigulus?: (nestumiu)

Turit nusistatę laiką kada visada sportuojat?: Tik neseniai pradėjau sportuot, tai nesijuokit iš mano rezultatų

Kokia muzika klausot, kai užsijamate sportu?: Klausausi paukščių garsų..

Kiek laiko užsijamate šiuo pomėgiu?: Pradėjau tik šią savaitę

Kokius pratimus darote?: Presui, papams:D, bicams, tricams... Žodžiu, bandau tai kas man yra šiuo laiku įmanoma :)

2da926c3a720e09bd6531a672aae1c9e305.gif

Kiek Jums metų?:12 ​Kiek Jūs sveriate?48KG Kiek padarot atsispaudimų?:30 Kiek prisikliaukiate prie skersinio?:20 Kiek padarot ant lygiagrečio?:10 Kiek stumet štanga atsigulus?:~60KG Turit nusistatę laiką kada visada sportuojat?:Ne Kokia muzika klausot, kai užsijamate sportu?:Visokią Kiek laiko užsijamate šiuo pomėgiu?:3,5m Kokius pratimus darote?:Atsilenkimus,atsispaudimus,prisitraukimus,pritūpimus,flagą,ant skersinio visokius kitus dalykus kaip meška,laikrodis,vilkas,krabas,kėdutė,olimpinis,kareivukas. Štai :)

Klounas. Tau 12, sveri 48, padarai tik 30 adžimų ir stumi 60? sapnuose čia ar per žaidimą?

persikėlęs į savo senajį (EDENLΣY) accountą

(redaguota)

​Kiek Jūs sveriate? ~70kg. ( ugis 179 )

Kiek padarot atsispaudimų?: Kažkur pilnus ~15 be sustojimo.

Kiek prisikliaukiate prie skersinio?: Retai einu prie turniko, tai kokius 3-5 padaryčiau :D

Kiek padarot ant lygiagrečio?: Panašiai irgi

Kiek stumet štanga atsigulus?: Nestumiu.

Turit nusistatę laiką kada visada sportuojat?: Man yra beveik kiekvieną dieną krepšinio treniruotės ( 5 dienas ) tai per jas visalaik ir atsispaudimų, ir atsilenkimų, ir pritūpimų darom, taip kad. )

Kokia muzika klausot, kai užsijamate sportu?: Neklausau. :D

Kiek laiko užsijamate šiuo pomėgiu?: ~7 metus. ( kašis )

Kokius pratimus darote?: Atsispaudimai, atsilenkimai, pritūpimai, ir labai retai prisitraukimai.

Redaguota , nario felmann

baneris.gif

(redaguota)

​Kiek Jūs sveriate? 61kg

Kiek padarot atsispaudimų?: ~40

Kiek prisikliaukiate prie skersinio?: 6-7

Kiek padarot ant lygiagrečio?:  5-6

Kiek stumet štanga atsigulus?: Nestumiau dar.

Turit nusistatę laiką kada visada sportuojat?: Vakare dažniausiai

Kokia muzika klausot, kai užsijamate sportu?: Ai visokią daugiausia repo.

Kiek laiko užsijamate šiuo pomėgiu?: Nu dar tik 2mėnesius

Kokius pratimus darote?: Įvairūs su treniruokliu krūtinei, kojom, bicui, tricui, sparnams, pečiams ir presui.

Redaguota , nario Paulius*

i87_oits.jpg

ka čia zvengti man neseniai suejo 14 nenorek kad jau bučiau raumenu kalnas :D

Durniau, taigi net nesportuojančio, normalaus sudėjimo 13-14-likamečio rankos per bicką apimtis būna nuo 30 centimetrų... Tu pats supranti kokia nesąmonę pasakei? Aš sportuoju mažai, kadangi niekaip savęs nemotyvuoju, ir tai pas mane vos ne 3 kartus didesnė bicka nei pas tave? Nesąmones šneki, bachūras..

(redaguota)

Durniau, taigi net nesportuojančio, normalaus sudėjimo 13-14-likamečio rankos per bicką apimtis būna nuo 30 centimetrų... Tu pats supranti kokia nesąmonę pasakei? Aš sportuoju mažai, kadangi niekaip savęs nemotyvuoju, ir tai pas mane vos ne 3 kartus didesnė bicka nei pas tave? Nesąmones šneki, bachūras..

Abejoju žmogau pas mane klasiokai keli yra kuriem 15metų kur nesiekia nei 20cm tas bicas, bet toks kūdukas visai, bet aišku jis nieko ir nepadaro :D.. kaulai ir skūra ir raumens labai nedaug, ir šiaip visų sportuojančių apie 30-43cm. Nu sakai nesportuojančių normalaus sudėjimo 30cm bent yra 13-14metų tai abejoju, plius čia reikia skaičiuot tik sportuojančių, nes ten jai koks apkūnus tai jo tipo tas bicas gali būt ir 50cm, bet ištikro tai ten nieko nėra tai čia irgi  :D

Redaguota , nario Paulius*

i87_oits.jpg

dauguma čia tokią anketą pagražinę manau parašė.

​Kiek Jūs sveriate? 56

Kiek padarot atsispaudimų?: 30 pilnų

Kiek prisikliaukiate prie skersinio?: 8 pilni (20 su užsimetimu)

Kiek padarot ant lygiagrečio?: Senai dariau +- 3 - 5

Kiek stumet štanga atsigulus?: Sportuoju namie nestumiu

Turit nusistatę laiką kada visada sportuojat?: Ryte - vakare

Kokia muzika klausot, kai užsijamate sportu?: Pump up http://www.youtube.com/watch?v=cs2TKgaeh3o

Kiek laiko užsijamate šiuo pomėgiu?: Pasyviai  sportuoju, neskaičiuodamas.

Kokius pratimus darote?: Atsispaudimai, prisitraukimai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4405 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...