Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Royal-Life.LT Jūsų žaidimas - Mūsų likimas


Chilleris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3431 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visi prisimenam, savo kelia, kaip buvome naujokas ir keliavome štai čia. Turbut dauguma pasiilgo to jausmo, kai prisijungi, čia chebra gera, arba atmosfera, o dabar žaidi tik šiaip iš neturėjimo ka veikti. Ar negi nenorėtum sugryžti į senus laikus? Taigi suteikiu tau nemokama bilieta, kuris padės prisiminti senus laikus. Esi kviečiamas į Royal-Life.LT projekta.

 

Taip, praeitas startas buvo nevykes, nes naudojome nesavo modifikacija, dabar mes atsikurėme savo unikalia modifikacija.

 

Taigi šiek tiek apie serveri dar: Serveris kurtas nuo 0. Ji pradėjo Deimantas_Hygas, ačiū šiam žmogui, bei pratesėme šita gamemodą. Serverio žemėlapis yra Los Santos miestas. Stilius yra GRP bei stengiamasi atkurti tikroviškesni gyvenima, baudos balai, neišsiskiriame puikiomis sistemomis, bet mes žinome ko būtent nori žaidėjas, tai sistemas ir atnaujinimus stengiames atsikreipti į žaidėjus.

 

Pora sistemėliu.

Automobiliu sistemą Mašinu pirkimas yra tikrai paprastas, bet na va yra kitas reikalas. Jūsų mašina reikės dažnai tvarkyti, nebutinai, kad technikine prasitesti pas mechanikus, bet jums gali variklis sugesti, kur gali sugesti koks akumuliatorius, arba netgi baisiau, jeigu kasnors pradės šaudyti mašina, tai galite ja prarasti greičiau, nei sutrankysite, speceliai padarytą tokia sistemėle, tai be mechaniku neišsiversite, o kas dar, tai jeigu jus apšaudys, taigi bakas bendzino irgi naudosis taipat greitai, tad mašina turėsite saugoti, o dar nepakliuti į susišaudymą.

 
 
Namų sistemą jinai gant paprasta, už tam tikra suma nusipirksite ir gyvensite, su laiku bus plėtojama.
 
 
Mirties sitemą  Taigi nuo šiol kai liks 0hp jus nukriste,praneš kad jus numiret,tada jums išmes GUI lentele, bei turėsite pasirinkima. Pirma, tai keliauti į ligonine. Antra, tai kviesti medikus, medikai prieme turės 2-3 minutes prilėkti įki jūsų , bei panaudoti komanda /prikelti, tada jus atsikelsite ant kojų, bei galėsite judėti. Aišku abu variantai tenkina, galėsite ir į ligonine, tačiau jums teks prabuti ligoninėja tam tikra laika.
 
 
 
Salono sistema Jus galėsite vairuoti mašina, matydami vidu, teužteks, jums parašyti /salonas ir jus matysite mašina su vairu, kaip žaidimuose, galėsite vairuoti automobili. Nepatiks. parašysite /salonasoff ir matysite vėl mašina.
 

 

Serverio darbai su direktoriaus pakvietimu:



jnCXGIi.jpg


Ginklų Prekeiviai - Tai turbūt svarbiausias ir geriausias būdas užsidirbti pinigus,  jie labia tyliai nuo teisėsaugos stumdo makles, riša pinigus, pardavineją ginklus vaikams, slaptai vežasi ginklus, šis darbas rimtas, jaigu nori dirbti gali prisijungti, nes šį darbą gali dirbti tiek vyria tiek moterys, tik manyčiau turi tureti gera drauga, kad ten patekti.

PLAČIAU APIE DARBĄ: http://royal-life.lt/index.php?/topic/1151-ginkl%C5%B3-prekeiviai/

 


PflXxND.jpg


Medikų darbas - tai turbūt svarbiausias darbas serveryje, nes nuo medikų priklausys žaidėjų gyvybės, būnant 10 proc.. Šį darbą galės dirbti ir vyrai ir moterys, darbe tai pat galėsite pardavinėti šarvus, galėsite pardavinėti vakcinas nuo priklausomybės, nes reikalingą gera sveikata, beja pažymėjimas ne amžinas, jis bus tam tikra laiko tarpą, tai turėsite apsilankyti pas medikus dažnai, beja, bus ligos, kurias gydys medikai, taigi veiklos tikrai bus.
PLAČIAU APIE DARBĄ: http://royal-life.lt/index.php?/topic/1101-medikai/

NfJvvNo.jpg


Taksistų darbas - Jei žaidėjas neturi pinigų išsilaikyti automobilio ar motociklo teisių, ar neturi pinigų nusipirkti automobilį ar motociklą, tai tuomet žaidėjas gali išsikviesti taksi, kuris nuveš į jūsų nurodytą vietą, kaina bus nustatoma direktoriaus ir yra komanda /imti V_P kaina uz kilometra, taigi taksometre matysite kiek uz kilometra mokėsite, manau tai paskatins akcijas, per kurias kvies taxi Taksistų darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.
PLAČIAU APIE DARBĄ: http://royal-life.lt/index.php?/topic/1139-taksi/

EVNG2U2.jpg


Policijos darbas - Dar vienas iš svarbesnių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso serverio žaidėjų likimas. Policija gavusi iškvietimą vyksta į nurodytą vietą išsiaiškinti kas ten atsitiko, gaudo nusikaltėlius, patruliuoja mieste. Turint 1 nusikalstamumo lygį bauda siekia 200 LT. O jei neturi tiek pinigų, tuomet gali sėstis į kalėjimą, kuriame sėdėsi 60 sekundžių/1 minutę laiko. Policiją galima iškviesti parašius komandą /kviesti policija. Policijos pareigūnai turi būti atsargūs gaudant nusikaltėlius. Policijos darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys, beja policija turi Slaptosios Policijos Skyriu, kokia uniforma, ir kokia paskirtis sužinos tik direktoriai. Policija turės daug galimybiu, gaudyti ieškomus , komanda /ieškomi rodys gaudomus iki 20star, o /gaudomi daugiau nei 20, taigi gaudomi spec tarnybų reikalas, tačiau galėsite ne vien tikrinti teises, bet ir ispėti už tam tikra pažeidimą, jaigu tarkim vairuotoją ispėsite 3kartus, jis netenką teisių, o patikėkite manimi, teises išsilaikyti bus labai sunkų, ir nemanau, kad bus tokių kurie norės jas prarasti., galėsite patrulioti su radaru kurioje nors vietoje ir matuoti greitį.
PLAČIAU APIE DARBĄ: http://royal-life.lt/index.php?/topic/1098-policijos-departamentas/

 

RjVg2xh.jpg

EXbW7he.jpg


Teisėsaugos departamentas(FTB + S.W.A.T(ARAS BŪRYS)(0xp) - Tai darbas, kuris atstovauja teisėsaugą, bei vykdo teisingumą prieš stambaus mąsto nusikaltimo grupuotes.Teisėsaugos departamentas gali bet kada viešose vietose tikrinti narkotikus, daryti patikrinimus,šturmuoti pastatus. Teisėsaugos departamentas valo /gaudomi sąrašą ir daro kratas pas žaidėjus ieškant nelegalių narkotinių bei psichotropinių medžiagų. Taip pat jie privalo malšinti streikus, gelbėti pagrobtus žmones, padėti kitų teisėsaugos institucijų pareigūnams jei jie prašo pagalbos. Tai pat galėsite ispėti pažeidėja tarkim jis neturi gun licendzijos ir gun nešiojasi ,galėsite jį už tai nubausti smarkiai, o jai turėdamas licendzija grubiai naudos ginkla po 3isp neteks ginklo licendzijos.
PLAČIAU APIE DARBĄ: http://royal-life.lt/index.php?/topic/1104-teis%C4%97saugos-departamento-i-skyrius-aras-b%C5%ABrys/

http://royal-life.lt/index.php?/topic/1103-teis%C4%97saugos-departamento-ii-skyrius-ftb/



 


X4ZeElN.jpg

Radijos darbas - Įdomus darbas, kai reikia praskraidinti žaidėjų nuotaiką vedant įvairias rubrikas, skambinant žmonėms ir imant interviu, apgaunant draugus. Radijos klausytojų nuo jūsų vestų įdomių rubrikų prasiskraidina nuotaika ir būna linksmesni. Už įdomius anekdotus ar kokius laimėjimus gali būti sumokamas ir prizas. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys. Galėsite vesti įvairias laidas, kviestis žmones į eterį vesti prubrikas, daugmose serveriu reikia priminti rubrika, bet jum nereikes, užteks suvesti /rubrika klausimanina ir jum kalbant per eteri bus taip, .: pvz {Klausimanija}Vardenis_Pavardenis: Pirmasis klausimas skamba taip: ...
bus dar kaupiamas prizas, kuri galėsite apdovanoti laimėtojus, taigi nekrtapštysite kišenėje pinigų, beja, mes ta komanda darome atsargiai, kad nebutų piknaudžiavimų.
PLAČIAU APIE DARBĄ: http://royal-life.lt/index.php?/topic/1107-radistai/

j9bkdK0.jpg


Mechanikų darbas(0xp) - Tai irgi svarbus darbas, nes nuo mechanikų priklauso žaidėjų automobilių likimas. Mechanikai gali pataisyti automobilį, nutempti automobilį. Mechanikai tempia automobilius paliktus ne vietoje. Taiso automobilius, pardavinėja technikine. Todėl kiekvienas žaidėjas gali išsikviesti mechaniką pagal jo tūrimą problemą, beją jaigu reikės technikinės, privalėsite atvykti, pas mechaniką, ir jis apžiurės automobilį jūsų ir švertines būkle nuspres ar gausite technikinę, paskui po kažkiek laiko turėsite vėl ją isigyti, beją negalėsite daužytį automobilių, nes netyčia atsitrenkus į sieną gali automobilis neužsivesti dėl variklio gedimų, ir be mechanikų neišsiversite. Šį darbą gali dirbti ir vyrai ir moterys.

PLAČIAU APIE DARBĄ:http://royal-life.lt/index.php?/topic/1100-mechanikai/

 

 



LIKĘ DARBAI

Toli gražu ne viską jums pasakėme, neatskleisime Mafijų, bei likusių darbų su pakvietimu, kad užėję į serverį patys juos pamatytumėt, lauksime Jūsų visų Royal-life.lt forume.

Beja greitu metu bus atrankos į valdžios vietas.

SERVERIO IP : nežinomas
Beta startas: Birželio 2dieną 19:00

Startas : 2014-08-10 Laikas bus patikslintas forume



Registruokitės ir jūšiame tinklapyje! adresas- www.royal-life.lt

Teamspeak: Neturime
Savininkai: Auris_Chiller, Gagris_Versace , Spirit_Jones
Praeito startavimo rekordas: 107 žaidėjai.

Redaguota , nario Auris_Chiller
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Gražiai atrodo.Sėkmės

Dėkavoju. :)

Radistų map'as nekaip atrodo. Ir šiaip, man rodos, kad čia nieko naujo nėra. Telieka palinkėt sėkmės.

Na vistiek su laiku ateis geresni mapperiai ir padarys ta mappa:) Viskas su laiku tobulėjama:) Dėkui

Redaguota , nario Rimas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Na vistiek su laiku ateis geresni mapperiai ir padarys ta mappa:) Viskas su laiku tobulėjama:) Dėkui

 

Aurimai, kiek tau kartų kartosi tu vistiek iš vaiko neužauksi, nesakau, kad aš nevaikas, bet nesiilgiu kaip tu.

Kokie dar geresni mapperiai? Tu visko nori iš karto nemokamai, parašai, kad už darbą tu mokėsi jam realus pinigus, bet paskui pradedi rašyti, kad už mapp darbus tau duosim nemokamą administratorių ar ką nors kitą.

Ir dar sakai, kad labai geras projektas nors ateina koks nors žmogus nors ir tas mapperis ir jam viską duodi, o sažiningą žmogų išmeti iš projekto, ir jam rašai, kad jis blogai atlieka savo darbą.

Pas tave žmonės eina, dėl to, kad iš tavęs tikisi visiškai gauti viską nemokamai, todėl jie ir sėdi. Atsimenu kiek tu man pačiam rašei, kad ten parašysiu tam ir tam, duosi nemokamą administratorių. Galiu aš apie tave patilėt. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

   

Aurimai, kiek tau kartų kartosi tu vistiek iš vaiko neužauksi, nesakau, kad aš nevaikas, bet nesiilgiu kaip tu.

Kokie dar geresni mapperiai? Tu visko nori iš karto nemokamai, parašai, kad už darbą tu mokėsi jam realus pinigus, bet paskui pradedi rašyti, kad už mapp darbus tau duosim nemokamą administratorių ar ką nors kitą.

Ir dar sakai, kad labai geras projektas nors ateina koks nors žmogus nors ir tas mapperis ir jam viską duodi, o sažiningą žmogų išmeti iš projekto, ir jam rašai, kad jis blogai atlieka savo darbą.

Pas tave žmonės eina, dėl to, kad iš tavęs tikisi visiškai gauti viską nemokamai, todėl jie ir sėdi. Atsimenu kiek tu man pačiam rašei, kad ten parašysiu tam ir tam, duosi nemokamą administratorių. Galiu aš apie tave patilėt. :)

Taip žinok " Aurimas " tau vaikas ir dėl tokadčia ateina pažaist nemokamai :DDDDD , 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

  
Aurimai, kiek tau kartų kartosi tu vistiek iš vaiko neužauksi, nesakau, kad aš nevaikas, bet nesiilgiu kaip tu.
Kokie dar geresni mapperiai? Tu visko nori iš karto nemokamai, parašai, kad už darbą tu mokėsi jam realus pinigus, bet paskui pradedi rašyti, kad už mapp darbus tau duosim nemokamą administratorių ar ką nors kitą.
Ir dar sakai, kad labai geras projektas nors ateina koks nors žmogus nors ir tas mapperis ir jam viską duodi, o sažiningą žmogų išmeti iš projekto, ir jam rašai, kad jis blogai atlieka savo darbą.
Pas tave žmonės eina, dėl to, kad iš tavęs tikisi visiškai gauti viską nemokamai, todėl jie ir sėdi. Atsimenu kiek tu man pačiam rašei, kad ten parašysiu tam ir tam, duosi nemokamą administratorių. aliu aš apie tave patilėt. :)

Prie ko čia tu. Ateini skype ir rašai ir nardai kad duočiau posta. Vaidinai pro weberi o kai atėjome su arminu ųr sancuo gerai pastatėme i vieta. Tai eik pavekšlenti kitur vaikeli. Kiek tau metu kiek man,kudiki plaukuotas

Sekmes bet galejai savo modifikacija sukurti o ne armio nes per pirma starta tai ten netavo modifikacija buvo.. dar drisai meluoti kad viskas nuo 0 daryta..

Taip klaida dariau. Bet viskas pataisoma.

Duodu 80Proc jog serveris žlugs vien dėl to jog per didelis mapp ir žaidėjam neidomu žaist bus ,nes nesusitiks vienas su kitu, bet vistiek linkiu sėkmės.

Na san fierro ir las venturas dideli. Esmė eina modifikacijoje ir mapp darbuose. :) Redaguota , nario Rimas
Narys įspėtas už forūmo taisyklių pažeidimus.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3431 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...