Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,taigi aš ieškau projekto.

Prisistatymas - 

Sveiki dar karta,mano tikrasis vardas yra Tomas man yra 14 metu.Gyvenu Zarasuose,manau ir taip žinote pagal mano parašą :D.Esu žinomas kaip Tatto_Style ir Style_Man.

Šiek tiek apie charakterį -

Charkateris mano yra puikus.Nesinervinu ir panašiai dėl kaškokiu nesamoniu.Bet tai priklauso ir nuo pačiu serverio savininku bendravimo.

Kodėl aš ieškau projekto ir ką aš ten veikčiau? - 

Projekto ieškau todel nes prie kompiuterio dažnai neturiu ką veikti.Projekto bučiau GFX'eris.Patiris mano nėra didele bet į projektą manyčiau jos pakaktu.Mano darbus gaite rasti mano GFX galerijoje.Tuo pačiu ir mano deviantart.com puslapyje.Nes galerijoje nesu sukeles visu darbu.

Dėl atlygio - 

Pakaktu kokiu pareigu serveryje.Nes kaip sakiau neturiu daug patirties gfx'inime tai ir pinigu neapsimoka imt.Tuo pačiu pinigu neimu dėl to kad jus nebijotumete kad aš jus apgausiu ir panašiai.

Reikalavimai -

- Projektas turi tureti bent us.lt sub-domeną

- Būti mandagiems

- Neverti manęs kuo greičiau atlikti jūsų paprašyta darbą

- Jeigu jau išmetate iš projekto apsakykite priežastį už ką buvau išmestas

- Forumas turi būti jau paleistas kad butu šioks toks lankomumas

Susisiekimas - 

Su manimi galite susisiekti per skype "tomas.filipavicius1" be skliaustu.Arba tiesiog galite parašyti į komentarus savo skype ir aš jum parašysiu.

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Gražus Darbai.

Ačiū :)

Manyčiau dar turėtum padirbėti ties GFX'inimu prieš einant į projektą , nes bent jau man , tavo darbai nekokie. 

Kekvienas turi savo skonį :)

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Buvo istorija Dogberry.lt serveryje, per vieną išmetimą, šis žmogus tiesiai pasakius 'apsiverkė' ir paliko projektą. Toliau ėjo per projektus ir ieškojo kitų laimės iš kitų projektų. Nerekomenduoju!

Neapsiverkiau.Tiesiog su tokiu jūsų vyr.parlamentu t.y Šaru man nebuvo tikslo ten žaisti.Kad žmogus neprabuna visa laika sub-lyderiu iškarto gavau 2 men b-list'o parlamente,tuo pačiu visiem aš buvau neįdomus ir tipo kaškoks debilas tai man nebuvo tolko ten žaisti.O per projektus aš nevaikštau susiradau viena projektą ir daugiau niekur neejau.

HP Omen 15

Gal galėtai ponas skype susitvarkyti nes nemeta :)

martis.php pasikviesk

Blogai parašiau :D Tu manę pakviesk nes dabar prie brolio pc sedžiu tomas.filipavicius1

HP Omen 15

Siulau tau tobulinti savo įgudžius, ir tik tada jau ieškotis projekto. :) Nes darbai panašūs į naujokų. :)

Tai taip.Aš ir sakau kad neturiu labai dideles patirties GFX'inime.Ir tu tikriausiai nebuvai apsilankes mano deviantart.com galerijoje nes ten yra gražesniu darbeiu negu šiame forume.Kadangi į ši forumą man nėra tolko kelti savo darbus jeigu aš pradejau naudotis deviantart.com.Kai kurie žmones mane jau kviečia į projektą.

HP Omen 15

Tai taip.Aš ir sakau kad neturiu labai dideles patirties GFX'inime.Ir tu tikriausiai nebuvai apsilankes mano deviantart.com galerijoje nes ten yra gražesniu darbeiu negu šiame forume.Kadangi į ši forumą man nėra tolko kelti savo darbus jeigu aš pradejau naudotis deviantart.com.Kai kurie žmones mane jau kviečia į projektą.

Buvau ir Deviantart, nieko nemačiau įspudingo. :))

Buvau ir Deviantart, nieko nemačiau įspudingo. :))

Na kaip jau Ken sakiau kekvienas turi savo skonį.Kai kam gali patikti mano darbai kai kam ne.

HP Omen 15

Mano deviantart.com galerijoje yra patalpinta daugiau darbu,ir projektą tuo pačiu susiradau.Tad galite rakinti temą.Dėl atrakinimo susisieksiu su moderatoriumi kai reikes.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...