Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4052 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Nelabai suprantu, kodėl tau netinka crack'inta versija? O šiaip kaina būtų virš 80 Lt.

Su licencija tu gali atsinaujinti į naujausią versiją. O dabar nulaužta yra tik 1.18.0, tuo tarpu naujausia 1.19.2 atrodo.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Nelabai suprantu, kodėl tau netinka crack'inta versija? O šiaip kaina būtų virš 80 Lt.

Pats naudoju jau antri metai licenzijuotą Action. Kai pirkau man dar dave nemokamai video ar audio converterį. Skirtumas tarp crackintos yra toks pats kaip csgo steam ir non- žaisti gali csgo, BET nera Rank, Competitive, Drop. Crackintoj labai daug nėra ko, ką siūlo licenzijuota versija.

Aš turiu, galioja iki Lapkričio 7d. Parašiau Tau PM. Nes neseniai buvo akcija, už naują mokejau 45 lt. + converteriai free.

• Teigiamai 3

Pats naudoju jau antri metai licenzijuotą Action. Kai pirkau man dar dave nemokamai video ar audio converterį. Skirtumas tarp crackintos yra toks pats kaip csgo steam ir non- žaisti gali csgo, BET nera Rank, Competitive, Drop. Crackintoj labai daug nėra ko, ką siūlo licenzijuota versija.

Aš turiu, galioja iki Lapkričio 7d. Parašiau Tau PM. Nes neseniai buvo akcija, už naują mokejau 45 lt. + converteriai free.

Dekei tau labai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4052 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...