Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sharpo mažiau naudok ir mažiau tekstą taikyk, bandyk išdirbt visus darbus iš pradžių o paskui prie teksto eit, kai jau mokėsi išdirbt ir sigus ir avatarus ir dizainus.

Kaip tik reikia tekstą pasistengt pritaikyt..Nes jeigu ten padarysi tekstą nežinia kokį tai ir darbas hujovai atrodys..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Pirma išmok išdirbt darbus tada prie teksto lysk, nes jokio tolko nėra sigo su tekstu daryt jeigu pačio sigo nemoki išdirbt. ;)

Na krč kekvienas savo skonį turi..Kaip nori taip ir daro.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Nemokėčiau tikrai taip padaryti bet tavo darbu tikrai nepirkčiau kodėl? kadangi tu stengiesi jų kuo daugiau padaryti o į kokybe neatsižvelgi ir gaunasi toks blankus vaizdas. Nu žodžiu sekmės tobulėk , mąstyk , dirbk ir pasieksi savo norimą rezultatą!   :)

Niekas ir nesako jų pirkti iš manęs aš juos keliu tam kad sulaukti kritikos o ne pardavineti..

photo-26652.png?_r=1401452505 naujas jo avataras

photo-26652.png?_r=1401452505 naujas jo avataras

Bučiau ir be tavęs ikeles..

HP Omen 15

Pirmas darbas darytas per Cinema 4D programą,darbas darytas pagal pamoką nes aš su šia programą dar nieko nemokejau.

839db2f8a46b998bc6cd22ceeee9354b832.png

HP Omen 15

Dar pora bandymu kašką daryt su C4D

37d79e039d37b9059ed046173c782ebf255.png

57ed5c06bcae9454a3907965e3776cc1545.png

Čia dar per ps paedinau,žinau daug kas sakysit kad šudas nes efektai bet kur sudelioti.

HP Omen 15

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Pirmame nieko gero nematau-lights, tekstas, materials uždėta-viskas.

Antras-patiko, kad thrausi naudojai, bet stenkis viską daryti kokybiškiau.(xujovos spalvos).

Pirmame nieko gero nematau-lights, tekstas, materials uždėta-viskas.

Antras-patiko, kad thrausi naudojai, bet stenkis viską daryti kokybiškiau.(xujovos spalvos).

Tai kad su C4D dar neseniai dirbt pradėjau :/

Naujas parašiokas

78974d96c1fd0210cceee2f6abedba9d668.png

Redaguota , nario Rimas

HP Omen 15

• Parašė po 3 savaičių...

Renderis neįblendintas, tekstas netinka, tuščias darbas.

Blendintas..Nelabai tiesiog ten matosi..Dėl to Lights efekto.Bei nesuprantu kas su jumis darosi.Patys esat normalus gfx'eriai? Bet kartais man kad jus tiesiog bandot pasirodyt geresni už kitus..Nes naujokus perdaug kritikuojat aš gal 1-2 menesius gfx'inu ir mane kritikuoją kaip gal jau puse metu gfx'inimu.Negaunu normalios kritikos pvz kur spalvos ten nepritaikitos ar efektas koks netinka o čia renderis neįbelndintas tekstas netinka ir pnš.

HP Omen 15

(redaguota)

Blendintas..Nelabai tiesiog ten matosi..Dėl to Lights efekto.Bei nesuprantu kas su jumis darosi.Patys esat normalus gfx'eriai? Bet kartais man kad jus tiesiog bandot pasirodyt geresni už kitus..Nes naujokus perdaug kritikuojat aš gal 1-2 menesius gfx'inu ir mane kritikuoją kaip gal jau puse metu gfx'inimu.Negaunu normalios kritikos pvz kur spalvos ten nepritaikitos ar efektas koks netinka o čia renderis neįbelndintas tekstas netinka ir pnš.

Kol neišmoksi normaliai daryti darbų tol gausi kritiką, kol neišmoksi priimt normaliai kritikos neverkdamas netobulėsi niekada. Kad tu naujokas, nereiškia kad tave mažiau kritikuoti reikia. Naujokai yra daugiau kritikuojami nes jie daro daugiausiai klaidų, kurios vienu atveju būna aiškios kitu atveju reikia pažiūrėti atidžiai ir atrinkti visas klaidas. Dėl to mes ir duodam tau kritiką, kad tu mokintumeisi iš savo pačio klaidų, kad tobulėtum.

Tokio darbo profesionalūs gfx'eriai net nekritikuotų normaliai, pasakytų naujoko darbas, naujoko klaidos ir viskas. Gfxindamas jau mėnesį ar du turėtum žinot kokių klaidų geriau nedaryt, nes pvz tam darbe renderis ne prie ko pridėtas, ir ne, jis neįblendintas vien dėl to kad uždėjai kažkokį light efektą kurio net nesimato. Blendas reiškia kad renderis derinasi su fonu, jeigu nežinojai pasakau. Darbas visas raudonas/orandžinis, renderis mėlynas, tekstas žalias, per didelė spalvų makalynė, negražiai atrodo.

Dabar su tuo tekstu, kaip ir prieš tai sakiau, patariu tau pirma išmokt darbus visus savo išdirbt o tada prie teksto šokt, nes neišbaigtas darbas su kažkokiu lėvu tekstu ne darbas, o makalynė. Darbas aplamai tuščias, renderis iš viso turbūt ant paskutinio vos ne layerio užmestas, net prie jo nesiliesta (bent jau nesimato, kad kažką darei su juo).

Matai, jeigu nenori kritikos gaut nedėk iš viso darbų į šitą forumą, nors geriau iš viso daugiau negfxink jeigu kritikos nemoki priimt.

Sėkmės, ;)

P.S.

Na krč kekvienas savo skonį turi..Kaip nori taip ir daro.

Galiu pasakyti, kad čia įprastas atmazas nuo kritikos, lengviausia pasakyti kas kaip nori tas taip daro, bet aš tau kaip tik noriu padėti, kad tu tobulėtum, kad atsižvelgtum darydamas darbus į jų išbaigimą, apšvietimą, kokybę ir taip toliau, man nerūpėtų aš tikrai tavo temoj nekomentuočiau ir nesakyčiau kas blogai su tavo darbais. ;)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Kol neišmoksi normaliai daryti darbų tol gausi kritiką, kol neišmoksi priimt normaliai kritikos neverkdamas netobulėsi niekada. Kad tu naujokas, nereiškia kad tave mažiau kritikuoti reikia. Naujokai yra daugiau kritikuojami nes jie daro daugiausiai klaidų, kurios vienu atveju būna aiškios kitu atveju reikia pažiūrėti atidžiai ir atrinkti visas klaidas. Dėl to mes ir duodam tau kritiką, kad tu mokintumeisi iš savo pačio klaidų, kad tobulėtum.

Niekas nesako kad man reikia per mažai kritikos tiesiog DedeJonas ar kaip ten jis man jos permažai dave tai aš nieko nesupratau..

Tokio darbo profesionalūs gfx'eriai net nekritikuotų normaliai, pasakytų naujoko darbas, naujoko klaidos ir viskas. Gfxindamas jau mėnesį ar du turėtum žinot kokių klaidų geriau nedaryt, nes pvz tam darbe renderis ne prie ko pridėtas, ir ne, jis neįblendintas vien dėl to kad uždėjai kažkokį light efektą kurio net nesimato. Blendas reiškia kad renderis derinasi su fonu, jeigu nežinojai pasakau. Darbas visas raudonas/orandžinis, renderis mėlynas, tekstas žalias, per didelė spalvų makalynė, negražiai atrodo.

Štai Lights Efektas -

43f0ff22f2af150069de436ac6c3033f245.jpg

Kuri naudojau darbe..Manyčiau dabar įmatysi..Fono taip pat beveik nesimato aš ji speceliai tamsinau kad jo beveik nesimatytu.Blendą dariau su brush'u bet spalvos labai liejosi su lights efektu dėl to ir nesimate.Renderis melynas ir buvo aš ant jo net nieko nekeičiau..d81e74114ff2917bd78e76710e1cc53b962.png

Tekstą bandžiau daryt prie kito lights efekto ant kurio tekstas uždetas (aš bent taip sakau) dėl to ir gavosi toks žalias.Fona naudojau tokį 

Ir ji aš patamsinau sukurdamas nauja juoda layer'į ir pamažindamas opicity.

172395b0c5a98c285a417389069a65c1294.jpg

Dabar su tuo tekstu, kaip ir prieš tai sakiau, patariu tau pirma išmokt darbus visus savo išdirbt o tada prie teksto šokt, nes neišbaigtas darbas su kažkokiu lėvu tekstu ne darbas, o makalynė. Darbas aplamai tuščias, renderis iš viso turbūt ant paskutinio vos ne layerio užmestas, net prie jo nesiliesta (bent jau nesimato, kad kažką darei su juo).

Kaip jau sakiau tekstą derinau prie to lights efekto ant kurio jis uždetas.

Matai, jeigu nenori kritikos gaut nedėk iš viso darbų į šitą forumą, nors geriau iš viso daugiau negfxink jeigu kritikos nemoki priimt.

Sėkmės,  ;)

Jeigu tu kaip naujokas suprastum DedeJonas kritiką tai labai pavydžiu.

Galiu pasakyti, kad čia įprastas atmazas nuo kritikos, lengviausia pasakyti kas kaip nori tas taip daro, bet aš tau kaip tik noriu padėti, kad tu tobulėtum, kad atsižvelgtum darydamas darbus į jų išbaigimą, apšvietimą, kokybę ir taip toliau, man nerūpėtų aš tikrai tavo temoj nekomentuočiau ir nesakyčiau kas blogai su tavo darbais.  ;)

Tai aš tau kaip sakiau kekvienas skonis daro savaip nes kai kuriem patinka o kai kuriem ne.

HP Omen 15

Nu ir tu vėl su savo tais atmazais atšokinėji nuo kritikos, bandai man įrodyti kad renderis derinasi prie fono, kad efektai tinkami, kad tekstas teisingai priderintas ir yra teisingos spalvos. Tu išmok vieną kartą priimti normaliai kritiką neverkdamas nes tai tau į naudą tikrai neina.

Gavęs kritikos neieškok būdų kaip įrodyti savo, kaip tu dabar darai. Priimk kritiką, persiskaityk ir žiūrėk kur klaidos padarytos pagal ką parašiau ir bandyk tobulėti iš to. Dabar ką galiu pasakyti, apgailėtinai verki kritiką gavęs, tai geriau gal aš jau tavo temoj nebesilankysiu nes čia matosi kad su tavim neišeina normaliai pašnekėti, tu iškarto užsipuoli, iškarto pradedi mėtyti atmazus ir primesti vos ne profesionaliu gfxeriu kuris viską moka, kuriam kritikos nereikia nes jis viską teisingai daro.

Žodžiu, prieš mokindamasis apdirbt tekstą, sigus išmok priimti kritiką, nes be to normaliai realiai nei gyvenime nenueisi nei tobulėsi ant gfx'inimo. ;)

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...