Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Reikia naujo forumo, kurio administracijai rūpėtų kitų nuomonė, ir padėtų. Gal tada čia suklustų administratoriai ir padėtų dirbt.

Tai aišku, nes dabar mato jog nėra konkurencijos ir nieko nedaro... :D

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Žinai GamerX? Valdas dirba ne tik su SuperGames.lt ir tik dabar kaip su juo bendradarbiaut pradėjom viska apie jį žinau. Jis yra nuostabus žmogus, turi problemų kaip ir visi ir nereikia tavo čia pažadų tokiu daryt, forume komentuot gali į valias svarbu nėra bug'ų ir čia didžiausias dorumas Lietyvoje, tikiuosi šiais žodžiais susimąstyti ir atsipisi nuo jo:

[14:49:51] Valode: Nepykyt už neaktyvumą, kokį dar mėnesį, gal du. Dabar sunkus tarpsnis, broliui gal reiks inksto, man reiks duoti kraują arba ir ta ir ta :) Beto, po visko jau greit ir po mokslų vyksių į užsienį , ten būsiu gana aktyvus po darbo, manau užsiimsiu labai plačiai forumais, serveriais, hostingais ir kitą, turiu daug įdėjų ir planų. Dabar sekasi gerai, tikiuosi ir jūs nepražūsit :) aš dar gryšiu

• Teigiamai 1

Žinai GamerX? Valdas dirba ne tik su SuperGames.lt ir tik dabar kaip su juo bendradarbiaut pradėjom viska apie jį žinau. Jis yra nuostabus žmogus, turi problemų kaip ir visi ir nereikia tavo čia pažadų tokiu daryt, forume komentuot gali į valias svarbu nėra bug'ų ir čia didžiausias dorumas Lietyvoje, tikiuosi šiais žodžiais susimąstyti ir atsipisi nuo jo:

[14:49:51] Valode: Nepykyt už neaktyvumą, kokį dar mėnesį, gal du. Dabar sunkus tarpsnis, broliui gal reiks inksto, man reiks duoti kraują arba ir ta ir ta :) Beto, po visko jau greit ir po mokslų vyksių į užsienį , ten būsiu gana aktyvus po darbo, manau užsiimsiu labai plačiai forumais, serveriais, hostingais ir kitą, turiu daug įdėjų ir planų. Dabar sekasi gerai, tikiuosi ir jūs nepražūsit :) aš dar gryšiu

Na kai kuriems tai nuskambėtu labiau kaip atmazai.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Na kai kuriems tai nuskambėtu labiau kaip atmazai.

O kiti pagalvotų kur Aurimas?

Jei Administratoriai neturi laiko, renkam dar vieną! Gi čia kategorija, ne koks naujas scriptas... O ta kategorija minėjom sukurti užtrunka kelios min.

Pagal tavo pirmas 3 eilutes supratau kad per ~4 mėnesius dirba prie kito projekto, ir neturi laiko prisėsti prie šito bent keliom minutėm.

• Teigiamai 1

E-Travi.gif

Jie turi savo gyvenima.

Kaip ir męs, tačiau jei turi projektą šiuo atveju "Forumą" Tai ir jį prižiūrėti reikia, ir atnaujinti kad žmonėm patiktų..

Tai suprantama, bet ar tipo negalima atrasti bent keliu minučių kažkokiam tai formui ar skilčiai sukurti ???

O dėl tu atnaujinimu kurie gal bus gal nebus aš nežinau, bet numanau kad tai bus paprasčiausias išverstas hook su biški edit.

Man ir atrodo dėl to hook. Jei kategoriją papraščiausią 4 mėn kuria, tai hooką puse metų editins.. :D

E-Travi.gif

Geriausias atmazas "aš turiu gyvenimą ne kaip jūs" :D, visi turi gyvenimą, bet tu įsidarbinęs kokiam darbe į jį eisi kiekvieną dieną, nes čia tavo pareiga , o jeigu negali atlikti savo pareigos tada esi pašalinimas. Paprasta.

Supergames.lt turi būti kaip antras darbas :)

E-Travi.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...