Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ech, vaikai jus dar vaikai... O jeigu norėjai čia rimtai pasakyti tai prezervatyvų pilna parduotuvių taip pat. :)

Vaikai ? :D  O tipo senas kuris drovisi :D Nesidrovėk , daviau pasiūlymą , tai dar mėto - rep už pasiūlymus , o jei nepatinka tai nekreipk dėmėsio :)

Vaikai ? :D  O tipo senas kuris drovisi :D Nesidrovėk , daviau pasiūlymą , tai dar mėto - rep už pasiūlymus , o jei nepatinka tai nekreipk dėmėsio :)

Subręsi pamatysi, ką vaikinas turėjo omenyje.

Pvz man trūksta, saldumynų iš užsienio, kurių lietuvoje niekaip nerandu, elektroninių cigarečių skysčių pvz "HALO" lietuvoje stygius. Kuprinių pasirinkimas siauras - laptopo aušintuvo padėklo pigaus nerandu niekaip, kiniškui telefonui neradau niekaip dėklo lietuvoje tinkamo, teko sakytis iš ebay. Taipogi sunku atrasti gerų, kokybiškų kvepalų - net ir parduotuvėse prekiaujama kopijomis. Daug visko reikia - tik pasuk galvą šiek tiek...

Jei nesi koks vaikas, ir turi šektiek "lyčnų" pinigų, užsakynėk keturračių priedus, dalis, kombainų dalis ir t.t  ( beto, ploto irgi reiktų )
P.S Prieš porą mėn pirkom keturačiui detalę ( amerikoniškas keturratis ) Lietuvoj sunku tokį surast, tai taspats ir su dalim, teko siųstis iš Amerikos...
      Su kombainu irgi taspats. Agrodilery ir tokiose šhopuose nesveikai brangu. Tai vėlgis... teko siųstis iš Japonijos.. :D

:)

Subręsi pamatysi, ką vaikinas turėjo omenyje.

Pvz man trūksta, saldumynų iš užsienio, kurių lietuvoje niekaip nerandu, elektroninių cigarečių skysčių pvz "HALO" lietuvoje stygius. Kuprinių pasirinkimas siauras - laptopo aušintuvo padėklo pigaus nerandu niekaip, kiniškui telefonui neradau niekaip dėklo lietuvoje tinkamo, teko sakytis iš ebay. Taipogi sunku atrasti gerų, kokybiškų kvepalų - net ir parduotuvėse prekiaujama kopijomis. Daug visko reikia - tik pasuk galvą šiek tiek...

Labai sudominai dėl saldumynų. Dedu pliusą už idėjos, nes dauguma tikrai neblogos.

.EPIC.

Geriau juvelyrika, oriniais pistoletais.

✔ Kviečiu prisijūngti prie "Lietuvos TOP1" CS:GO Betting Grupės (Mano) https://www.facebook.com/groups/515416351948716/?ref=bookmarks  
✔ Yra "VIP BET" grupe mokama, plačiau PM, mokeščio kainas galite pamatyti pažiurėje mano profili.   
 Žaidi CS:GO? Kviečiu prisidėti prie mūsų "FaceBook Grupės" CS:GO Lietuviai    
 Mano Steam Profilis: https://steamcommunity.com/id/MouseTronas  

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...