Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jei ruošiesi pasirinkti specialybę programuotojo, tai geriau rinkis programavimo pamokas, o jeigu neturi loginio mąstymo, tai gal geriau rinkis tinklapių kūrimą, ten nereikia nieko galvoti. Pvz. : mano klasiokės kaip dundukės subėgo į programavimą, nes pasakė mokytojai, kad pravers visa tai ateityje ir jos sėdi dabar su neigiamais pažymiais iš programavimo pusmetyje.

Vienu žodžiu, pats apsispręsk, kam tu gabesnis - kūrybiniam darbui, ar loginiam mąstymui.

Drink coffee, be pofik!

1. Programavimas (C++).

Paaiškinsiu kodėl? Pirmiausia kodėl ne tinklalapių kūrimas? Todėl, kad ten nemoko jokio PHP, o mokina paprasčiausia HTML struktūra, kuri jau yra visiškai atgyvenus savo amžių, kursit tinklalapius per table, kas yra didžiausia šūdo krūva, ten kur padarius normalų dizainą, mane buvo apkaltinę jog nusipirkau ir įrašė 2. Tada po to prikolo su tinklalapių kūrimu persirašiau į  programavimą C++, kažko įspūdingo nepamačiau, OOP net mokytoja nemačius, bet esmė tokia jog galima išmokti programavimo pagrindus, sąlyginius sakinius, ciklus, įvestis, išvestis, funkcijas ir t.t. Taip tu įtvirtinsi žinias, jeigu bus noro tobulinsi asmeniškai žinias, kitaip ir neišmoksi normaliai, sulauksi 12 klasės, IT egzamine 50% yra programavimo ir jau galėsi bandyti tęsti ateitį su IT programavimu, galėsi specializuotis į žaidimų kūrimą, programų kūrimą, o  aš pasirinkau tinklalapių kūrimą. Taip tai tas pats programavimas kaip naudoji kalbą PHP, o pagrindai visur tie patys, tik sintaksė skiriasi. Taigi galutinė mano išvada, jog ir pasirinkus programavimą, tu išmoksi tą patį tinklalapių kūrimą,  aišku įdėjęs ir savo pastangų. Sėkmės moksluose. :)

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Jei ruošiesi pasirinkti specialybę programuotojo, tai geriau rinkis programavimo pamokas, o jeigu neturi loginio mąstymo, tai gal geriau rinkis tinklapių kūrimą, ten nereikia nieko galvoti. Pvz. : mano klasiokės kaip dundukės subėgo į programavimą, nes pasakė mokytojai, kad pravers visa tai ateityje ir jos sėdi dabar su neigiamais pažymiais iš programavimo pusmetyje.

Vienu žodžiu, pats apsispręsk, kam tu gabesnis - kūrybiniam darbui, ar loginiam mąstymui.

tinklapių kūrime nereikia galvoti? :DDD WATA ŠHIT ?? :DDD BRAIN DAMAGE??? prie ipb sėdi tai aišku, kam galvoti

Na, vakar su klasioku kalbėjomes apie programavimą ir tinklapių kūrimą. Manau, pasiliksiu, prie paprastų tinklapių kūrimą. Kodėl? O todėl, kad aš tikrai nežadu rinktis programavimo kaip specialybę, programavimo mokslai man nebus niekur reikalingi, be to, programavimo mokinimasis užima daug laiko. Manau, man užteks paprastų tinklapių kūrimo pamokų.

Pavyzdziu gal galima? Nez jei pradesiu mokintis, tai man toks iprotis yra ismokti ta kalba iki galo... Tai noreciau suzinoti, ka galesiu susurti.

Su c++ yra suprogramuotos "apple" programos, manau tau to užteks :-D. Man kitais metais irgi reikia rinktis. Taigi, imsiu programavimą (c++), nes manau jis man labiau pravers. Tik, kad dauguma informatikos mokytojų- tikri nemokšros, taigi nežinau ar konors gero išmokys...
aba4ef08391504c1185a88cd639ed3d061.jpg

Hubertai,imk programavimą,nes jį mokytis žymiai geriau,vien dėl to kad daugiau naudos būtu iš pamokų mokykloje programuojant,o ne praleidžiant laiką mokinantis įvairius html tagus ir etc...Beto tinklapius jai norėsi išmokti kurti tai padaryti galėsi bet kada namuose.Na,o programavimo pagrindus įgauti mokykloje manau kiekvienas programuotojas sutiktu kad tai yra naudinga.Bei nenusiviltu pasirinkimu dėl informatikos pamokų pobūdžio.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

• Parašė po 2 savaičių...

imk programavimą po velniu! programuodamas įgysi daugiau loginio mąstymo kai reikės spręst įvairius uždavinius, tai gal programuotojo ir nesirinksi bet mastymas vis tiek bus reikalingas, net jei ir nebūsi programuotojas. HTML/CSS ką tu ten išmoksi kodus tik ir viskas vedi ir žiūri išeina ar ne o C++ tai toks dalykas kuris jau yra sunkesnis bet ateityje gali sudominti net jei ir neketini sieti gyvenimo su šia sritimi. Polinkis gali atsirasti ir 10 klasėje. dar vienas privalumas, kokia programavimo kalbų motina? ogi C kalba. tai reiškia kad daug labai daug kalbų yra kilę iš C tas jei išmoksi C++ lengvai pereisi prie C, PHP, JAVA ir kitų kalbų nes visos yra vienos giminės. aišku C++, PHP, C bus labai panašios bent žinau kai truputį nagrinėjau C++ buvo panašu į PHP. jei imsi tinklapių kūrimą, išmoksi ta HTML/CSS gan greitai, kas tau bus iš to? nei mastymo nei ką pritaikysi ateityje. Programavimas tai yra labai svarbus dalykas, nes tiesiog įjungia žmogaus mąstymą. gerai pagalvok ką rinksies nes tikrai gali tekti nusivilti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...