Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4452 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai, taigi atsibodo man nuobodžiauti ir nusprendžiau ir aš savo vietą susirast. Galiu būti tinklalapio kūrėjas / prižiūrėtojas bei pagalbinis programuotojas.

Ką aš galiu pasiūlyti?

• Pilnai dirbu su geriausiomis forumų TVS (phpBB, SMF). Galiu pasiūlyti viską nuo dizaino redagavimo iki įskiepių ir sistemų kūrimą ar net esamų TVS dalių perkūrimo.
  • Pakankamai geros HTML, CSS, PHP, JavaScript žinios.
  • Esu pradėjęs kurti VVP, todėl galėčiau jį baigti pagal jūsų serverį.
  • Geros moderavimo žinios ir mokėjimas bendrauti tiek su komanda, tiek su lankytojais. Per savo visą patirtį buvau moderatorius galybėje serverių forumų bei kitokio tipo forumuose, žinomiausias būtų GTA-SUPPORT.LT. Todėl esu pratęs prie forumo struktūros ir žinau kaip vyksta gyvenimas forume.

Ko aš tikiuosi?

• Visų teisių tiek tinklalapyje, tiek serveryje ir kituose projekto dalyse.
  • Dalies pelno (jei toks yra/bus).

Ko konkrečiai aš ieškau?

• Linksmos, bendraujančios ir malonios komandos.
  • Vyresnių nei 15 metų, bet tai nėra labai svarbu.
  • Serveris turėtų būti kūrimo stadijoje nuo 80% arba baigtas.
  • Serveris privalo būti su MySQL saugojimu, kaip jau minėjau serveriui kursiu VVP.
  • Turi matytis, kad serveris kuriamas ne ant durniaus, pasiruošę investuoti, kitaip sakant serveris turėtų turėti .lt domeną ir padorų hostingą, kuris nelūžinėtu, tai galioja tiek serveriui, tiek tinklalapiui.

Keletas smulkmenų?

• Tikrai rimtam projektui aš pasiruošęs visokeriopai remti (gera reklama ir dar keletas idėjų, kurių neturi nei vienas serveris, nenoriu atskleisti.).
  • Taip pat galiu prisidėti kaip pagalbinis scripter'is, video kūrėjas.

Darbelis iš paskutinio projekto:

https://www.youtube.com/watch?v=5VWeOn0_5mM

Mano kontaktai, skype: kristupas19.

Maloniai laukiu visų pasiūlymų.

Nerekomenduoju, iš karto nemanyk, jog nerekomenduoju, jog ten kažką rašynėjai mano temoje ar dar kažkur.

Bet dėl šių priežaščių:

• pažiūrėk į savo keliamus reikalavimus, vargu ar atrasi tokius serverius;
  • pažiūrėk į savo bendravimo lygį, kaip iškeli save prieš kitus;
  • ką esi pradėjęs, to niekada neesi užbaigęs. 

Tapati nuomonė ir apie tave - kaip diena, taip naujiena.

Nerekomenduoju, iš karto nemanyk, jog nerekomenduoju, jog ten kažką rašynėjai mano temoje ar dar kažkur.

Bet dėl šių priežaščių:

• pažiūrėk į savo keliamus reikalavimus, vargu ar atrasi tokius serverius;
  • pažiūrėk į savo bendravimo lygį, kaip iškeli save prieš kitus;
  • ką esi pradėjęs, to niekada neesi užbaigęs. 

Atsirado žmogus, kuris mane „gerai“ pažįsta, pirmas teiginys pilnai tau pritariu, bet pirmiausia kaip aš kitaip galiu atsirinkti nei keldamas kokius nors reikalavimus, antrą jau geriau būsiu be projekto, nei sėdėsiu, kokiame nors edit'e... Antras teiginys, būtų malonu sužinoti kada mes bendravome privačiai? Forume aš mažiausiai žiūriu į bendravimo ypatumus ir rėžiu viską ką galvoju. Trečias teiginys, jei tu taip manai, tai tik reiškia, jog nesi matęs nieko ką aš kuriu, o jei tu kalbi apie YouTube, tai ten tiesiog laiko stumimas, nieko rimto.

Atsirado žmogus, kuris mane „gerai“ pažįsta, pirmas teiginys pilnai tau pritariu, bet pirmiausia kaip aš kitaip galiu atsirinkti nei keldamas kokius nors reikalavimus, antrą jau geriau būsiu be projekto, nei sėdėsiu, kokiame nors edit'e... Antras teiginys, būtų malonu sužinoti kada mes bendravome privačiai? Forume aš mažiausiai žiūriu į bendravimo ypatumus ir rėžiu viską ką galvoju. Trečias teiginys, jei tu taip manai, tai tik reiškia, jog nesi matęs nieko ką aš kuriu, o jei tu kalbi apie YouTube, tai ten tiesiog laiko stumimas, nieko rimto.

Neįdomu, man tas tavo youtube ar kita tavo veikla. Tada kaip išplatinai skype pokalbį su manimi, kai prašiau pagalbos, pasijautei didvyriu viską mokančiu, taip? - Ką tuo pasiekei? - Tiesiog, įrodei savo intelektą ir išprūsimą, that's all. 

(redaguota)

Neįdomu, man tas tavo youtube ar kita tavo veikla. Tada kaip išplatinai skype pokalbį su manimi, kai prašiau pagalbos, pasijautei didvyriu viską mokančiu, taip? - Ką tuo pasiekei? - Tiesiog, įrodei savo intelektą ir išprūsimą, that's all. 

Geras nusiunčiau chat'ą, nes jis teigė, kad tu viską moki. Nejaugi taip gėda prisipažinti, kad nesi profesionalas? Aš taip pat galiu pasakyt, kad nesu profesionalus, sa-mp'e man kliūna MySQL, labai jau kvailai jis išgalvotas, ką PHP padarau per 2-3 eilutes, tai čia reikia 7-8...

Redaguota , nario Stuneris

Geras nusiunčiau chat'ą, nes jis teigė, kad tu viską moki.

Niekur ir niekada neteigiau, jog viską moku, jam buvau pasakęs, jog niekada nedarysių namų/verslų ir pan. tipo sistemų, o ką tas tavo "geras" draugas ar dar kas įsivaizduoja, tai net nenumanau. Be to, atvirkščiai, jis teigia, jog viską moką, bet turbūt dar daugiau tau prifloodin'a į skype ar dar kur, bei visur kėlė mysql modus, jog čia jo kurti, bet kai paklausiau kažko apie mysql, paaiškėjo, kad net elementaraus dalyko negalėjo pasakyt apie mysql. 

Niekur ir niekada neteigiau, jog viską moku, jam buvau pasakęs, jog niekada nedarysių namų/verslų ir pan. tipo sistemų, o ką tas tavo "geras" draugas ar dar kas įsivaizduoja, tai net nenumanau. Be to, atvirkščiai, jis teigia, jog viską moką, bet turbūt dar daugiau tau prifloodin'a į skype ar dar kur, bei visur kėlė mysql modus, jog čia jo kurti, bet kai paklausiau kažko apie mysql, paaiškėjo, kad net elementaraus dalyko negalėjo pasakyt apie mysql. 

Ar tai dar vis susiję su tema? Aš ir neteigiau, kad tu kažką sakiai, aš sakiau, jog jis taip sakė, todėl jam įrodžiau, kad nėra visko mokančių. Šiaip jis nėra man draugas, pora kartų padėjau, jis dar visai pradinukas sa-mp'e. Taip skype lūžta nuo jo žinučių, kuriuose prašo pagalbos. Jei nori dar kažką aiškintis, prašau, tai darykim už temos ribų.

Rekomenduoju, žmogus tikrai bendraujantis, neieško žodžio kišenėje, ir tikrai kiek teko bendraut ir dar tikiuosi, kad teks - Tu turi idėjų. Bėja kaip skaičiau, kad Stuneris iškelia save aukščiau visko, tai netiesa, - bendravau, žinau, o toks vaizdas, kad dauguma iš forumo narių su mąstymu tokiu, kad žmogus žmogui vilkas, tačiau visi esam žmonės, nieko asmeniško.

Patikimas ir rekomenduoju.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4452 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...