Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4036 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiandien baigiam, nes einu jau nuo pc. Ir labai liūdna, kad neatsirado, nei vieno žmogaus, kuris užsiregistravo. Juk nėra sunku užsiregistruoti, dar parašiau pamoką kaip registruotis. Prisijungsiu ryt apie 10 h. ir vėl lauksiu žmonių, kurie registruosis. Lengva ranka pasiekiami tie 5 lt, ir be to žmogus gali padaryti nors ir 50 registracijų, tai yra 250 lt, o moku, nors ir kas viena acc. svarbu man, kad gaučiau acc nick ir pass. Iki rytojaus. 

• Neigiamai 3
(redaguota)

Uzsiregistravau, parasiau pass ir nick ir po tam jisman neatraso. SCAMERIS konkreciai, net PM istryne zinutes. Netikekit juo

Nesikeikdamas, jau užkniso tokie žmonės davai atsiusk man foto kur tu man atsiuntei nick ir pass, tu man is vis neatsiuntei jokios zinutes. As nesuprantu tokiu zmoniu, ka jus norit tuo pasakyti ??? jeigu jau šmeiži mane, tai nors su irodimais... Dar neatsirado nei vieno, kuris atsiunte acc. DAVAI JEI KA NORS APGAUSIU IR ATSIUNCIA IRODIMUS, TAM 100 LT.

Redaguota , nario GiFka
  • Neigiamai 2

Nesikeikdamas, jau užkniso tokie žmonės davai atsiusk man foto kur tu man atsiuntei nick ir pass, tu man is vis neatsiuntei jokios zinutes. As nesuprantu tokiu zmoniu, ka jus norit tuo pasakyti ??? jeigu jau šmeiži mane, tai nors su irodimais... Dar neatsirado nei vieno, kuris atsiunte acc. DAVAI JEI KA NORS APGAUSIU IR ATSIUNCIA IRODIMUS, TAM 100 LT.

Kaip jis tau atsius ft kai tu pm istrynei, troli tu :D O tau mama duos 100 lt? o gal su tevu po 50 lt susimes? :DDDDD

• Teigiamai 3
(redaguota)

Kaip jis tau atsius ft kai tu pm istrynei, troli tu :D O tau mama duos 100 lt? o gal su tevu po 50 lt susimes? :DDDDD

Dalbajobas dar vienas atsirado, o tu pabandyk uzsiregistruot, ir su irodimais. jei tada apgausiu galesi skelptis visiems. tu fotkink tas savo zinutes. IR atsiusk man foto kai prisijungsi tam puslapi, kad matytus nick  PROTO NULIS

Redaguota , nario GiFka
  • Neigiamai 3
(redaguota)

ZIUREKIT KA JIS MAN PER PM PARASE ;DDDDDD

cd1bdde78fd8d77e7e54f7097ff2613c568.png

AS tau parasiau,nes tu mane smeizi ir meluoji. Bet ar gi ne tiesa rasau, kad tu dalbajobas ?? kai kokia pletku bobute, rekia, bet nieko nedaro. As nesuprantu, koks tiklas jum cia rasyt, neturit ka veikti ? jei ka apgausiu su irodimais, tai pasiskus adminams ir ismes mane, bet kol kas dar vis esu cia. Tad nieko dar neapgavau. Ir ka atsakysi i tokia mano žinute, tikriausia nutilsi jei proto bent kiek turi. :)

Redaguota , nario GiFka
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Dusk tu *Myliu SuperGames.lt*. Ko čia prakaituoji už ekrano, skaityti tuos prikolus kur tu tipo duosi 100 litų juoktis garsiai ir skaniai verčia... Reikia registracijų? Naudok Proxy, dar kokias nors nesąmones, jeigu žmonės nenori ar negali registruotis tai ko tu čia keli bangas dabar? Net jei ir rašo, kad užsiregistravo, o pasirodo kad meluoja, tai kam čia rėkaut? Pasakyk ramiai ''Meluoji, tu neužsiregistravai'' ir viskas... Nesuprantu tavęs, iš visų šitų tavo nesąmonių spėju, kad tau duok Dieve 12 metų ir tu bandai čia visiems savo šūkavimais įrodyti kažką... Žodžiu, veltui klaviatūrą barškinu, man atrodo nieko tu nesuprasi ir atrašysi man taip pat, kaip ir kitiems..

AS tau parasiau,nes tu mane smeizi ir meluoji. Bet ar gi ne tiesa rasau, kad tu dalbajobas ?? kai kokia pletku bobute, rekia, bet nieko nedaro. As nesuprantu, koks tiklas jum cia rasyt, neturit ka veikti ? jei ka apgausiu su irodimais, tai pasiskus adminams ir ismes mane, bet kol kas dar vis esu cia. Tad nieko dar neapgavau. Ir ka atsakysi i tokia mano žinute, tikriausia nutilsi jei proto bent kiek turi. :)

Tai jei nieko neapgaudinėji, ko čia taškaisi? Matyt būsi vienas iš tų žmonių, kurių nuomonę paneigus pradedi galvą į sieną daužyt. 5LT už registraciją? Tai tu pirma pasakyk kam tau tos registracijos ir ar eisi pirmas?

Parduodu CoC account. TH9, 99lvl.

Tai jei nieko neapgaudinėji, ko čia taškaisi? Matyt būsi vienas iš tų žmonių, kurių nuomonę paneigus pradedi galvą į sieną daužyt. 5LT už registraciją? Tai tu pirma pasakyk kam tau tos registracijos ir ar eisi pirmas?

Idomu kaip pats jaustums, kai tau paraso i tema, kad apgavai, nors niekada, tas zmogus nera parases tau i pm. Ir jei galvoji, kad smeižimas yra nuomones paneigimas, tai mldc. :mellow:  Ir as tau turiu dabar viska rasyti, kiek pats gausiu uz tas registracijas ? Ir dar parasyti, kur pardavinesiu ane ? 

Dusk tu *Myliu SuperGames.lt*. Ko čia prakaituoji už ekrano, skaityti tuos prikolus kur tu tipo duosi 100 litų juoktis garsiai ir skaniai verčia... Reikia registracijų? Naudok Proxy, dar kokias nors nesąmones, jeigu žmonės nenori ar negali registruotis tai ko tu čia keli bangas dabar? Net jei ir rašo, kad užsiregistravo, o pasirodo kad meluoja, tai kam čia rėkaut? Pasakyk ramiai ''Meluoji, tu neužsiregistravai'' ir viskas... Nesuprantu tavęs, iš visų šitų tavo nesąmonių spėju, kad tau duok Dieve 12 metų ir tu bandai čia visiems savo šūkavimais įrodyti kažką... Žodžiu, veltui klaviatūrą barškinu, man atrodo nieko tu nesuprasi ir atrašysi man taip pat, kaip ir kitiems..

Jeigu rasai, kad veltui "barskini" klaviatura, tai kam rasai ? :shok:  Ir jeigu tu nezinai, kad yra visokiausios programos, kurios atpazina proxy, tai pasidomek daugiau. Ir be to klausimas tau, tu pats supranti ka parasei ?

VISKAS NEBEREIKIA REGISTRACIJU, JAU SURINKTA IS KITU FORUMU, IS SIO FORUMO NEI VIENAS NEPADARE REGISTRACIJOS, NORS BUVO ATSIUSTAS, NET PAMOKA KAIP UZSIREGISTRUOTI, APIE 20 ZMONIU.  NEBERASOME DAUGIAU ZINUCIU.

• Neigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4036 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...