Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nedėkit darbų savo kai jūs photoshopinat 4 savaites..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3992 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Galėtų kažkas sukurt tokia temą ''Nerašykit išvis postų, kai mokotės rašyt tik keturias savaites'', nes kol visą šitą nesąmonę skaičiau, man net akys paskaudo.

O kita nesąmonė, kad frixo labai primeta PRO, nors jis visiškai mano nuomone netobulėja nuo pat vasaros. Kitas dalykas, kad jis pats užmiršta dalyką, kad čia yra forumas, ir jame galima diskutuoti apie kito įkeltus darbus. Tam ir atsirado visi tie Galeriniai subforumai.

Tad, Frixo, nusileisk šiek tiek žemyn, nes ne tau čia daryti tvarką.

(Šiuo postu nenoriu nieko įžeisti)

Redaguota , nario Spookas

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Galėtų kažkas sukurt tokia temą ''Nerašykit išvis postų, kai mokotės rašyt tik keturias savaites'', nes kol visą šitą nesąmonę skaičiau, man net akys paskaudo.

O kita nesąmonė, kad frixo labai primeta PRO, nors jis visiškai mano nuomone netobulėja nuo pat vasaros. Kitas dalykas, kad jis pats užmiršta dalyką, kad čia yra forumas, ir jame galima diskutuoti apie kito įkeltus darbus. Tam ir atsirado visi tie Galeriniai subforumai.

Tad, Frixo, nusileisk šiek tiek žemyn, nes ne tau čia daryti tvarką.

(Šiuo postu nenoriu nieko įžeisti)

Nieks nesako , kad aš pro , ir pats nesakau , kad esu pro . Aš dar žalias. Dieve gi sakau norit keliat norit ne , tik patariu ir viskas. Ir nieks čia neprimeta to labiau , kad aš jau senai ant žemes esu. 

Bet jek žmogua įkelia ps darba jis turi teisę, jam reikia kritikos, kas blogai, kas gerai, tai ane krč nueini pas pro ir sakai padiskutuojam apie mano ps darbus, sakys laiko neturiu, o kaip apie pinigus prašneki tai jau gali.

Tai kodėl pas pro butent eit klaust? :D tai blemb nieko nesakau , kad negali kelt , aš tik patariu , o jus čia iškart užsipuolat ;D

@Frixo: Ko tu aiškini Joptšikmat, tada pac ne photoshopink, sako nekurkit serveriu už serverio sukūrimą gauni pinigus, o neini į minusą, kažin iš ko pac gyveni. Čj iš dizainų sukūrimą, papleckini papleckini ir 30LT į kišęnę, tad nesirųpink per daug kas kuria kas ne, jei žmogus nori pasiekti, išmokti skriptinti, tu iškart savi simbolinį žodį "ŠudServis", ir va pvž pats rašai naujokai nebekelkit savo pirmų darbų, tai gerai tu ir pradžioje kaip išmokai photoshopint kažin ką tu darei, kartais pac nesigyriai, pirmas darbas su PS, argi taip nebuvo? Aišku kad buvo, ir buvo ne vienas, nes norėjai pasigirt kad moki, tai vat pagalvok kitą kartą prieš kurdamas temą, ir leisk ps naujokms tobulėti su savo pirmaisiais darbais.

Tu gal pac neverk?

Frixo palik tu tuos naujokus ramybei, netikiu kad jie baiks vien del vieno posto, o ten kelt ar nekelt tai ju noras, nores gauti kritikos gales kelt jeigu nenores tai ir nekels, o ten tie "naujokai" kurie uzsisoka tai niekam neidomus buna ir numalsinti. Ir ne visi turi tu "geresniu" dizaineriu ir taip toliau, neturi geresniu dizaineriu - negali pasiklaust. Dauguma zmoniu tiesiog pradeda nuo teksto, nu ir kas pradeda tai pradeda, gal tas tekstas bus grazesnis uz tavo. Niekas negali zinot ka jis padarys ir prides. Tad nereikia visada nuvertinti naujoku ir reik palaikyti, biski paberti kritikos ir i privata parasius padet.

Tad manau tegul buna jie, tiesiog reikia biski jiem padet i privata ar kur nors ir padarys geresniu darbu.

• Parašė po 4 savaičių...

Sutinku su Frixo. Kuo labiau moki su PS, tuo labiau Dizaino vaizdas keičiasi. Kažkaip labai išpuiki :DD Žiauriai nervina, kaip prašo pakomentuot, ir tas "dizaino" kūrėjas tikisi gerų atsiliepimų, bet tų "gerų" atsiliepimų nesulaukia, tad pradeda knist protą: Pats taip nesugebėtum jibanas ir t.t... :D Greitai rašiau, gal suprasit ką suvėliau.. :D

:)

• Parašė po 3 savaičių...

Net neskaičiau komentaru ir visos temos normaliais..Bet ji bereikšmiškai sukurta.Pavydžiui aš gfx'inu 1 menesį o gal ir daugiau tai irgi nebegaliu kelti? Naujokai kelia tam kad sulauktu kritikos,žinotu ką blogai daro...O tu čia iškart nekelkit savo darubs kai jūs photoshopinat 4 savaites nores ir kels..Jie neklausys taves.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Net neskaičiau komentaru ir visos temos normaliais..Bet ji bereikšmiškai sukurta.Pavydžiui aš gfx'inu 1 menesį o gal ir daugiau tai irgi nebegaliu kelti? Naujokai kelia tam kad sulauktu kritikos,žinotu ką blogai daro...O tu čia iškart nekelkit savo darubs kai jūs photoshopinat 4 savaites nores ir kels..Jie neklausys taves.

koks skirtumas , tik patariau , to labiau , kad sena tema tai galit net nekomentuoti.. -.- o tema bus ištrinta.

Na čia šito dalyko neimanoma sustapdyti ypač šiame forume.Čia renkasi naujokai,nes šis tinklapis lengvai prieinamas...Pvz kaip tinklapis nėra visiems prieinamas todėl ten ir yra kokybiškiausius darbus atliekantys gfxeriai.Išmanantys savo darba...

uždarbyje be patvirtintos tapatybės vistiek gali grafinio dizaino skiltyje kurti temą su darbais, todėl net nesakyk, kad nėra prieinamas. į uždarbį naujokai darbų nekelia, nes žino, kad gaus normalios kritikos, o naujokai nėra linkę (dauguma) priimti kritiką ir todėl jie išsišoks, tai vieną dėl ko neina į uždarbio forumą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3992 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...