Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4054 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
  • Parašė po 3 savaičių...

tavęs kažkas klausia? 

oho, tai reiškias, už 5lt neapsimoka

įdomu, ką tu esu sūkuręs gero? 

parašų sistema? :DDD

šaunuolis, išmokai naudotis GD biblioteka, ir išgauti info iš input'o, tada iš mysql ištraukti info pagal info iš inputo, ir ją atvaizduoti :DDDD blemba koks graudus

Žmogau pirma pasikapstyk giliau apie žmogų prieš komentuojant apie jį ką nors ;) ,ką tu esi sukūręs tai čia tik ledkalnio viršūnė lyginant su tuo ką aš per gyvenimą sukūriau.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Žmogau pirma pasikapstyk giliau apie žmogų prieš komentuojant apie jį ką nors ;) ,ką tu esi sukūręs tai čia tik ledkalnio viršūnė lyginant su tuo ką aš per gyvenimą sukūriau.

Žmogau, tau vistiek gerai?

5LT imu už visą sistemą, ir tau dar tas nepatinka

tu 10LT imi vien tik už žaidėjo atvaizdavimą supistam stock'e? Tau viskas gerai? 

Gal geriau gydykis, ir eik iš temos, nes terši ją, daugiau nieko

Žmogau, tau vistiek gerai?

5LT imu už visą sistemą, ir tau dar tas nepatinka

tu 10LT imi vien tik už žaidėjo atvaizdavimą supistam stock'e? Tau viskas gerai? 

Gal geriau gydykis, ir eik iš temos, nes terši ją, daugiau nieko

Vis tiek gerai ^^,sistemą kaip tavo galėčiau pasiulyti 6kl. mokiniams per porą val. atliks prieš tai nesimokiusieji PHP :) ,o dėl ligų tai ir tau pasiūlyčiau šiek tiek,bei įgauti šiek tiek kultūros.

Beto tai nėra teršimas temos,vien dėl to kad komentuojame produktą.

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Vis tiek gerai ^^,sistemą kaip tavo galėčiau pasiulyti 6kl. mokiniams per porą val. atliks prieš tai nesimokiusieji PHP :) ,o dėl ligų tai ir tau pasiūlyčiau šiek tiek,bei įgauti šiek tiek kultūros.

Beto tai nėra teršimas temos,vien dėl to kad komentuojame produktą.

Tai taip, aš  irgi esu 6kl, ir jį ne per porą valandų, ir ne per valandą atlikau. Bėja, jie to tikrai nepadarytų, patikėk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4054 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...