Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Sekmės meginant parduoti. ;)

Atsiliepimas apie šį telefono modeli iš mano pusės nekoks, internetas ir žaidimai lagina, pirmi mėnesei normaliai, po to prasideda strigimai..

Pat turiu toki, nieko gero negaliu pasakyti apie jį :)

Man zaidimai ir internetas ne strigineja nors jau 6 menesiai eina. Aisku zaidimai tai paprasti t.y flappy bird, talikng tom, pou, durak (kortos).

Sekmės meginant parduoti. ;)

Atsiliepimas apie šį telefono modeli iš mano pusės nekoks, internetas ir žaidimai lagina, pirmi mėnesei normaliai, po to prasideda strigimai..

Pat turiu toki, nieko gero negaliu pasakyti apie jį :)

Na tikrai nelagina, pats turiu ir džiaugiuos, bet jis man irgi nelabai reikalingas, jei ką, užtektu ir paprasto.

Tai, kad jis ir nėra labai jau "mandras" nėra labai galingas , žaidimų geresnių nepažaisi visvien, jei šiaip, skambinimui, rašynėjimui tai jis tinka tikrai :)

Pažaisi, FS 2014 gali laisvai žaist ar panašiai, draugas buvo prisiuntęs ištikrūjų labai galingų žaidimų, tad išvilko, bet jų nėra, ir aš tų pavadinimų nelabai žinau. O man jis nelabai tinka nes "kaimietis" esu tai kai reik pasiimt telefoną į darbus, tai ... paskutinį sykį iš po "darbo" jau lūžęs buvo.. tad nebejimu to, o pasiemu prastesnį :D

Pažaisi, FS 2014 gali laisvai žaist ar panašiai, draugas buvo prisiuntęs ištikrūjų labai galingų žaidimų, tad išvilko, bet jų nėra, ir aš tų pavadinimų nelabai žinau. O man jis nelabai tinka nes "kaimietis" esu tai kai reik pasiimt telefoną į darbus, tai ... paskutinį sykį iš po "darbo" jau lūžęs buvo.. tad nebejimu to, o pasiemu prastesnį :D

Na nežinau, nuo ko čia taip, bet man lagina, kitiem gal ir ne, bet sakau turi ir klasiokai, tai žaidimu tuos pačius meginam ir visiem laginti pradeda, bet ne iškart kai isirašai, o po laiko... Nu jo su tais darbais, tai nekas. Buvau ir aš sudaužes darbe, bet gerai, kad draudimas buvo.. :D

Na nežinau, nuo ko čia taip, bet man lagina, kitiem gal ir ne, bet sakau turi ir klasiokai, tai žaidimu tuos pačius meginam ir visiem laginti pradeda, bet ne iškart kai isirašai, o po laiko... Nu jo su tais darbais, tai nekas. Buvau ir aš sudaužes darbe, bet gerai, kad draudimas buvo.. :D

Dar gerai kad "buvo" :D

Na tai pasitaiko visko, bet sakau man tai jis veža gerai, nežinau kaip kitiems, bet man tai gerai :D

Sėkmės pardavime!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...