Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4489 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,gal but butu tokiu zmoniu kurie galetu pasiulyti zaidimu? Nes prie kompiuterio beveik neturiu jokios veiklos

Procesorius - Intel® Celeron® CPU 555

RAM - 2,00 GB

Vaizdo Plokste - Mobile Intel® 965 Express Chipest Family 384 MB

Ir beja jeigu jau prakalbau apie zaidimus? Tai gal zinote kodel man ant tokio kompo lagina Far Cry 2 ? Jei kam bus idomu ar pas mane stacionaras ar loptop'as tai pas mane yra Loptop'as.Padejusiam ir pasiuliusiam +REP

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Vaizdo plokštė per silpna ir neparašiai CPU galingumo

Kokia per silpna? As su 256 MB vaizduske losiau Far Cry 2 no lag...2.00 GHz procesorius.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Tai gal zinote kodel man ant tokio kompo lagina Far Cry 2 ?

Kokia per silpna? As su 256 MB vaizduske losiau Far Cry 2 no lag...2.00 GHz procesorius.

Susimovei... klausei kodėl lagina Far Cry 2 o dabar sakai kad be lagg lošiai :D o jei kalbėjai apie Far Cry 3 tai tu pasižiūrėk Far cry2 grafika ir Far Cry 3 grafika :) ir tam yra reikalavimai :) pats naudojuosi http://www.systemrequirementslab.com/cyri

****Do Apyrankės**** Fb:

Susimovei... klausei kodėl lagina Far Cry 2 o dabar sakai kad be lagg lošiai :D o jei kalbėjai apie Far Cry 3 tai tu pasižiūrėk Far cry2 grafika ir Far Cry 3 grafika :) ir tam yra reikalavimai :) pats naudojuosi http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Tai supranti..As turiu omeni tai kad man Far Cry 2 ant 256mb vaizduskes nelagino.O ant sitos 386mb vaizduskes lagina nor ir ant low nustatymu.O apie Far Cry 3 patylesiu :DD Ir taip aisku kad lagins.

HP Omen 15

Tai supranti..As turiu omeni tai kad man Far Cry 2 ant 256mb vaizduskes nelagino.O ant sitos 386mb vaizduskes lagina nor ir ant low nustatymu.O apie Far Cry 3 patylesiu :DD Ir taip aisku kad lagins.

nesupratau, tai tipo lievesnė vaizduškė labiau patraukia žaidimus, nei galingesnė? :DD  Nieko su tokiais grabais nepadarysi, geriau eik dirbt, užsidirbt, ir pirkt naują PC.

:)

nesupratau, tai tipo lievesnė vaizduškė labiau patraukia žaidimus, nei galingesnė? :DD  Nieko su tokiais grabais nepadarysi, geriau eik dirbt, užsidirbt, ir pirkt naują PC.

Nu tam PC buvo siek tiek galigesnis procesorius :D.Nu jei niekas su Far Cry 2 negalit padet tai bent jau zaidimu pasiulykit.

HP Omen 15

(redaguota)

cs 1.6 / samp/css/ csgo/dayz, :)

SA-MP'a jau ir taip losiu :D CS vapse jau atsibodes o del DayZ pazesiu.DayZ veltui pasiulei pas mane vaizduske su proc'u per silpna :/

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

manau turetu tempt, pasmane irgi sudas, bet losiu kaskaip :D

Na gal kaskada gyvenime isvbandysiu :D.Pasiulykit man geriau kokiu veiksmo ar racing zaidimu :)

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4489 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...