Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Iš Wiki.

Area 51 (liet. 51-oji teritorija) – teritorija pietvakarių Nevadoje (JAV) šalia druskos ežero. Tai yra ypač slapta karinė bazė, kurios egzistavimas ilgą laiką oficialiai nebuvo pripažįstamas.

Pagrindinė Area 51 paskirtis buvo naujų lėktuvų išbandymas. Tarp kitų, ten buvo vykdomos U-2SR-71 Blackbird ir F-117 Nighthawk programos.

Ypatingas slaptumas davė pelno gandams, esą ten saugomi ir tyrinėjami sudužę nežemiškos kilmės erdvėlaiviai. Dažnai teigiama, kad ten laikomos būtent Rozvele sudužusių NSO liekanos. Šią sąmokslo teoriją, o kartu ir pačios teritorijos pavadinimą, išgarsino populiariosios kultūros filmai ir kiti kūriniai, pavyzdžiui, Nepriklausomybės diena.

Būtų faina pamatyti NSO liekanų.

Redaguota , nario Teddy

Iš Wiki.

Area 51 (liet. 51-oji teritorija) – teritorija pietvakarių Nevadoje (JAV) šalia druskos ežero. Tai yra ypač slapta karinė bazė, kurios egzistavimas ilgą laiką oficialiai nebuvo pripažįstamas.

Pagrindinė Area 51 paskirtis buvo naujų lėktuvų išbandymas. Tarp kitų, ten buvo vykdomos U-2SR-71 Blackbird ir F-117 Nighthawk programos.

Ypatingas slaptumas davė pelno gandams, esą ten saugomi ir tyrinėjami sudužę nežemiškos kilmės erdvėlaiviai. Dažnai teigiama, kad ten laikomos būtent Rozvele sudužusių NSO liekanos. Šią sąmokslo teoriją, o kartu ir pačios teritorijos pavadinimą, išgarsino populiariosios kultūros filmai ir kiti kūriniai, pavyzdžiui, Nepriklausomybės diena.

Turbūt apie Wiki visi žino :D Bet ką patys manot.

(redaguota)

Sakau, būtų neblogai pamatyti tas liekanas, apžiūrėti visą teritoriją, pašniukštinėti kas ten dedasi.

Jeigu gyvenčiau Nevadoje, tad tikrai nepagailėčiau 600 JAV dolerių, tai pamatyti ( Tie 600 Jav dolerių bauda, už įsiveržimą į teritorija) Beto tas apsilankymas gali kainuoti gyvybe..

Redaguota , nario Andrius P.

Nelabai ką žinau tam yra Google.Tai šiek tiek pasidomėjau.Citata:
"

Area 51 (liet. 51-oji teritorija) – teritorija pietvakarių Nevadoje (JAV) šalia druskos ežero. Tai yra ypač slapta karinė bazė, kurios egzistavimas ilgą laiką oficialiai nebuvo pripažįstamas.

Pagrindinė Area 51 paskirtis buvo naujų lėktuvų išbandymas.

Ypatingas slaptumas davė pelno gandams, esą ten saugomi ir tyrinėjami sudužę nežemiškos kilmės erdvėlaiviai. Dažnai teigiama, kad ten laikomos būtent Rozve sudužusių NSO liekanos.

"

Kartais tau sako, jog tai neįmanoma. Tiesiog turi įrodyti priešingai.

Aš nenoriu citatų, noriu jūsų nuomonės, ką manot? Ar NSO gali egzistuoti?

Ar NSO egzistuoja - pagal mane, tai gali būti.

O dėl gyvybės, tai tiesiog pasiimk vandeninį šautuvą (juodas atrodys tikroviškiau), nusitaikyk į juos ir tikėkis geriausio. Beje kaip slapčiausiai bazei, tai 600 dol. pagal mane, per maža suma.

Žiūrėjau mistinius dalykus apie NSO, kiek girdėjau, tai dauguma žmonių buvo "pagrobti" šių nežemiškų butybių, bet..., kažkaip atrodo juokingai šitas visas reikalas.

Ar NSO egzistuoja - pagal mane, tai gali būti.

O dėl gyvybės, tai tiesiog pasiimk vandeninį šautuvą (juodas atrodys tikroviškiau), nusitaikyk į juos ir tikėkis geriausio. Beje kaip slapčiausiai bazei, tai 600 dol. pagal mane, per maža suma.

Žiūrėjau mistinius dalykus apie NSO, kiek girdėjau, tai dauguma žmonių buvo "pagrobti" šių nežemiškų butybių, bet..., kažkaip atrodo juokingai šitas visas reikalas.

Na tai nėra didelė suma, bet matyt jiems tinka. O dėl NSO, ištikrūjų netikėjau, bet kažkaip susimasčiau kad Area 51 Yra Gta:SA kaip slapta bazė, taip pat kažkas su tyrimais, gal NSO. Beto įsivedžiau į google ir nustebau, ji egizistuoja. Šitas reikalas yra juokingas, bet greičiausiai kad tikras.

• Teigiamai 1

Na Area 51 Yra slapciausia vieta pasaulyje, kurioje tikrai neapsimoka vaiksciot be palydos, nes gali but blogai. Esu mates viena video kaip parkurina ant Area 51 sudauzytu lektuvu, ir labai lengva ten pasidaryt sau blogo. Kaip esu is vieno puslapio, iki siol po zeme ten yra labai daug granatu kurios gali susprogt jei kas uzliptu. Kaip kiti sake kad ten buvo tiriami nezemiskos kilmes palydovai. Na tai kai uzaugsiu turesiu nuosavu lesu, gal bus noro nuvykt ir apziuret tas vietoves. Bet ten yra labai saugoma vieta sunku turbut patekt i ja. O per SAMP tai mano pagr vieta su rustler per CoD serveri :D Idomu praskrist is istaskyt visus :)

Na Area 51 Yra slapciausia vieta pasaulyje, kurioje tikrai neapsimoka vaiksciot be palydos, nes gali but blogai. Esu mates viena video kaip parkurina ant Area 51 sudauzytu lektuvu, ir labai lengva ten pasidaryt sau blogo. Kaip esu is vieno puslapio, iki siol po zeme ten yra labai daug granatu kurios gali susprogt jei kas uzliptu. Kaip kiti sake kad ten buvo tiriami nezemiskos kilmes palydovai. Na tai kai uzaugsiu turesiu nuosavu lesu, gal bus noro nuvykt ir apziuret tas vietoves. Bet ten yra labai saugoma vieta sunku turbut patekt i ja. O per SAMP tai mano pagr vieta su rustler per CoD serveri :D Idomu praskrist is istaskyt visus :)

Ištikrūjų tavo atsakymo nelabai supratau, bet esi vienas iš tų kurie nori sužinot daugiau. Aš irgi toks esu.

Kalbant apie ateivius ( bent aš taip supratau ), tai manau, kad jie tikrai egzistuoja. Nemanau, kad esame vieninteliai visatoje, nes palyginus jos dydį, tai be mūsų tikrai turėtų kažkas dar būti. Nežinau, gal kas nors iš ateivių ir bandė skraidyt virš žemės, bet aš taip nemanau. Nežinau kodėl. Area 51 kaip ir buvo rašyta vikipedijoj, yra testuojami lėktuvai, o apie NSO tyrimą, tai abėjoju.

(redaguota)

Kalbant apie ateivius ( bent aš taip supratau ), tai manau, kad jie tikrai egzistuoja. Nemanau, kad esame vieninteliai visatoje, nes palyginus jos dydį, tai be mūsų tikrai turėtų kažkas dar būti. Nežinau, gal kas nors iš ateivių ir bandė skraidyt virš žemės, bet aš taip nemanau. Nežinau kodėl. Area 51 kaip ir buvo rašyta vikipedijoj, yra testuojami lėktuvai, o apie NSO tyrimą, tai abėjoju.

Taip apie ateivius. Beto rašo kad jie turi skraidančia plokšte na kaip ateiviai, jei rado ją ir tyrinėja, bei pastatė tokia pat, net NASA kosmonautai mano kad NSO tikrai yra (Ir manau kad NASA programa "Apollo" buvo nutraukta būtent dėl NSO)

Redaguota , nario Andrius P.

Na katik perskaites viena strapsni imesiu citata.

Konspiracijų teoretikai be perstojo tikina, kad ši bazė – tai įvairiausių slaptų bandymų zona: nuo kelionių laiku iki požeminių transkontinentinių geležinkelių ir, be abejo, ateivių, dirbančių išvien su vyriausybe, kad sukurtų naujas nežemiškos kilmės technologijas. Tokios žmonių fantazijos niekuo nepagrįstos. Manoma, kad daugybė užfiksuotų NSO tėra tik eksperimentiniai lėktuvai Aurora ar OXCART. Galiausiai jie tokie ir buvo – neatpažįstami skraidantys objektai. Daugiau tikėtina, kad didžioji bazės dalis yra įkurta po žeme.

Žinau tiek, kad tai yra slaptasis karinis oro uostas Nevados valstijoje dykumoje, objektas labai saugomas ir pašaliniai gali būti net sušaudyti, taip pat Area 51 susyja su NSO, ten vyksta įvairūs tyrimai, ar kaip čia pavadinus... Na žodžiu..

Ačiū už informacija.

Na katik perskaites viena strapsni imesiu citata.

Konspiracijų teoretikai be perstojo tikina, kad ši bazė – tai įvairiausių slaptų bandymų zona: nuo kelionių laiku iki požeminių transkontinentinių geležinkelių ir, be abejo, ateivių, dirbančių išvien su vyriausybe, kad sukurtų naujas nežemiškos kilmės technologijas. Tokios žmonių fantazijos niekuo nepagrįstos. Manoma, kad daugybė užfiksuotų NSO tėra tik eksperimentiniai lėktuvai Aurora ar OXCART. Galiausiai jie tokie ir buvo – neatpažįstami skraidantys objektai. Daugiau tikėtina, kad didžioji bazės dalis yra įkurta po žeme.

Taip, tai tikėtina versija. Nes jie tas lėkštes irgi kuria. Tad gali būti kad tos lėkštės buvo jų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...