Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, ieškau kas parduotu neplatintą, be bugų ir su unikalesnėm sistemom gamemod'ą.

Kaina svarbi nėra, aišku ir proto ribose, dėl jos tarsimės skypėje.

Miestas būtu geriausia San-Fierro, bet iš bėdos tiktu ir kaimeliai.

Modifikacijos pobūdis turėtu būti real-life.

Būtų geriau, kad būtų be mysql, nes su mysql bandes net nesu, bet iš bėdos galit pasiūliti, gal patiks ir nupirksim su mysql :)

Būtina turėti kaip aprodyti gamemod'ą.

Su editais ar platintais gamemod'ais nė nerašykit, nes tokių jau pasitaikė.

Redaguota , nario John_Joker
(redaguota)

Nepatikimas šis vaikas išvis rašyti nemoka pisa prota kad turi pinigų sakinus nesuformuluoja iki galo apgailėtina...

Ne apie manę šneki, o apie žmogų kuris perka, jis nėra labai nusimanantis sa-mp kodavime, ir nežino kurie mod'ai platinti kurie ne, aš jam padedu. 

Dėja jis tikrai patikimas, nėra vaikas kaip tu katik parašei, jis suauges, manau turėtum pagalvoti prieš rašydamas. 

Pats darai klaidų rašydamas, tad neprikibk prie kitų. Jei nori normaliai pristatyti modifikacija ir viska tinkamai aptarti kreipkis i skype arnasius3 , apšnekėsi su manim, patiks ir nupirks gamemod'a :)

Ir pinigų jis tikrai turi, nes žmogus yra dirbantis :)

(redaguota)

Iš ko sprendi, kad nepatikimas? :)

Bes per durnas esi kad suprastum

Ne apie manę šneki, o apie žmogų kuris perka, jis nėra labai nusimanantis sa-mp kodavime, ir nežino kurie mod'ai platinti kurie ne, aš jam padedu. 

Dėja jis tikrai patikimas, nėra vaikas kaip tu katik parašei, jis suauges, manau turėtum pagalvoti prieš rašydamas. 

Pats darai klaidų rašydamas, tad neprikibk prie kitų. Jei nori normaliai pristatyti modifikacija ir viska tinkamai aptarti kreipkis i skype arnasius3 , apšnekėsi su manim, patiks ir nupirks gamemod'a :)

Tavo komentarai bereiškmi pasižiūrėk kiek klaidų padaręs mažvaiki tu adaptuotas esi xd LOL ;D

Redaguota , nario Justas Š.
Narys įspėtas už šį pranešimą: - Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Tavo komentarai bereiškmi pasižiūrėk kiek klaidų padaręs mažvaiki tu adaptuotas esi xd LOL ;D

Pats nors žiūri kokios klaidos pas tave? 

Mažvaiki tu mažvaiki, kolks normalus žmogus taip rašinėtu xd Lol, tu žmogau atsibusk, su manim net nesi bendraves, Rašyt pats nemoki, dar į mano klaidas žiūri, prasičiūhink žmogau...

Niekas nežaidžia, pasiūlis kąnors gero ir nupirksim, jei jau nepatiko tavo gamemod'as ir nepirkom nereikia šnekėti nesamonių..

Nyk išvis iš šio forumo niekam *Myliu SuperGames.lt* nerūpi tu supranti ką? Vaikas esi ir dar kartą pakartoju visiškai mažvaikis esi kuriam 9 metai ir rašyti nemoka kalba kaip vaikas tai ką dar galima apie tave pasakyti ką? Snarglius esi.

Šūdserverių kūrėjo pavyzdys.

(redaguota)

Nyk išvis iš šio forumo niekam *Myliu SuperGames.lt* nerūpi tu supranti ką? Vaikas esi ir dar kartą pakartoju visiškai mažvaikis esi kuriam 9 metai ir rašyti nemoka kalba kaip vaikas tai ką dar galima apie tave pasakyti ką? Snarglius esi.

Malonu, kad tu suauges genijau.. Man 17 metų, ir nesikeliu, kad esu aukščiau už kitus, rašyti pats išmok žmogau, tada žiūrėk į kitus.. Aš tiesiog nesuprantu iš kur atsiranda tokių žmonių kaip tu.. Atsibusk žmogau.

Girdi tu idiote....Pats vaikas dar esi , ir dar kitus vadina vaikais...Bijai net šnekėt per Team'Speaką vaikas. Nekišk savo durnos galvos ten kur nereikia.

Kuris vaikus palaiko ;DDD

Fuck logic.....

Tu Vaikas, geriau nyk pats iš čia, čia tavęs niekas nekviečia ir nelaiko, neturi ko pasiūliti, mink. Jau atsibodai vaikas, jei normaliai neina su tavim susitarti, tai atsiprašant Pisk nahui iš čia.

Ką žinau, man visai logiška buvo ką jis pasakė. Ar ne?

Jooke_Miec logika kaip vaiko, matosi jam ne daugiau 14 metų.

Manau, kad tavo nereikalingi komentarai siekią žmogaus temos teršimą. Žmogus parašė rimtai, kad perka modifikacija, o jūs ant jo stumat, jog nenupirko jūsų modifikacija, nors gerai ir daro jam šūdo nereikia iš interneto. Adaptuotas esi Arminai tu, nes nusikopijavai vartotoją, nuo tikro mano pažįstamo, draugo. Tai vat, prieš rašydamas kažką pats pagalvok.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Manau, kad tavo nereikalingi komentarai siekią žmogaus temos teršimą. Žmogus parašė rimtai, kad perka modifikacija, o jūs ant jo stumat, jog nenupirko jūsų modifikacija, nors gerai ir daro jam šūdo nereikia iš interneto. Adaptuotas esi Arminai tu, nes nusikopijavai vartotoją, nuo tikro mano pažįstamo, draugo. Tai vat, prieš rašydamas kažką pats pagalvok.

Malonu, kad yra daugiau normalių žmonių.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...