Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4459 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,pristatysiu savo statyta paprasta namuka aisku as tikrai numanau kad jus sakysit sudas ir taip toliau bet norisi savo toki nebloga statyni pristatyti ir jum.

http://imgur.com/a/d9lNy

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

nu kad šūdas tai pritariu:D Čia labai lengva pastatyti tokį.Tu modern statyk.Pastato konservų dėžutę ir platina.

Modern tu modern :D Noreciau bet as zinai nelabai ir statyt moku per MC nes kadangi MC zaidziu nelabai ilgai gal apie 1 menesi tai sugalvojau parodyti savo toki viena is normalesniu statyniu nekaip seniau statydavau paprasta kvadrato deze.Ir seip jeigu cia butu konservu dezute nedaryciau su brick :D

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Na šūdserviams toks tiktu. Padarei klaidą, kad tokius darbus keli į viešumą, nes nemanau jog kažkam patiktų tavo darbas. Aišku man pačiam, gal būt ir kai kuriems irgi bus įdomu stebėti tavo tobulėjimo progresą. Nenoriu tavęs vertinti ir žlugdyti, galiu tik palinkėti kad nenuleistum rankų, nes pats toks kažkada buvau.

Jeigu reikėtu mano pagalbos pakviesk į skypę : manhir05

Sėkmės darbuose !  :taika:

Redaguota , nario Tradicinis

Parduodu originalias SteelSeries Arctis 7 ausines + odiniai ausiniu kauseliai dovanu

koncervu dezute :DD pzdc geriau ziurek youtube video ir pagal juos statyk. 

Neapsimoka,nes tada pats nieko neismokciau :)1

Na šūdserviams toks tiktu. Padarei klaidą, kad tokius darbus keli į viešumą, nes nemanau jog kažkam patiktų tavo darbas. Aišku man pačiam, gal būt ir kai kuriems irgi bus įdomu stebėti tavo tobulėjimo progresą. Nenoriu tavęs vertinti ir žlugdyti, galiu tik palinkėti kad nenuleistum rankų, nes pats toks kažkada buvau.

Jeigu reikėtu mano pagalbos pakviesk į skypę : manhir05

Sėkmės darbuose !  :taika:

Tai del to ir ikeliau vien del to kad kaskokios kirtikos sulaukciau ir suprasciau ka blogai darau

1/10 už pastangas.

Dekui :D

Jau ne pirmas kartas, kai įkelia paprastą dėžę ir poto sako, kad minecraft žaidžia labai retai, kad nemoka statyt. Nu tai *Myliu SuperGames.lt* kam kelt..

Kad kritikos sulaukt ir zinot ka blogai darai :)

Nieko ypatingo, galėjai labiau pasistengti, apsvarstyti, o ne pamesti tokį nelabai vykūsį pliką "šedevrą".

Niekas nesako kad cia sedevras :D Kad nieko ypatingo tai tikiu tiesiog ideju nebuvo tai taip sugalvojau :D

Šūdas ir tiek.

Sita ir is kitu komentaru zinau :)

HP Omen 15

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4459 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...