Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ar patikimas nežinau, bet sakau tau Rocky', kad labai, labai sunkiai rasi. Nes tokie projektai turi scripterį. Nebent būtų toks atvejis, kad iš kito projekto scirpteris išeitų.

Kaip sakoma: kas nerizikuoja - tas negeria šampano.

Tuo labiau man nėra kur skubėt. :)

Redaguota , nario Rocky'

Nepatikimas niekam nesiūlyčau imti šį žmogų į projektą kodėl taip sakau? Nes jam max 11 metų bendravimo 0 logikos 0 nesupranta išvis apie veiksmas vyksta apskritai.

Tu smuk nahui tiktais, kiek man rasynejai i skype savo vejus visokius ir jam tokius pacius. Kodais isvis nesuprantamais rasaisi if dar turi ka pasakyti? :D man sakei, jog tika pradejai skriptint, net objekto nemokejai isikelt, o jam jau savo nesamones rasei, kad moki skriptint, kad as ir jis nieko nemokam. Tad buk malonus, nesidaryk sau gedos su tokiais komentarais. Dabar Sork, sakei jog moki daug ka be stumimo, tai papasakok, ka tu moki? Moki skriptint, mapint, webint? - nei vieno sio dalyko nemoki. Jei ir moki tai eilinis ipb "weberis" esi, kuris tik isikelia dizaina ir sulietuvinima ir jau pro. Tokie va kaip jus ir esat dulkiu dulkes ir smeiziat kitus, patys nieko nebaige. Wsio gl vaikai, dulkenai.

Is mano puses rekomendacija rockiui

Tu smuk nahui tiktais, kiek man rasynejai i skype savo vejus visokius ir jam tokius pacius. Kodais isvis nesuprantamais rasaisi if dar turi ka pasakyti? :D man sakei, jog tika pradejai skriptint, net objekto nemokejai isikelt, o jam jau savo nesamones rasei, kad moki skriptint, kad as ir jis nieko nemokam. Tad buk malonus, nesidaryk sau gedos su tokiais komentarais. Dabar Sork, sakei jog moki daug ka be stumimo, tai papasakok, ka tu moki? Moki skriptint, mapint, webint? - nei vieno sio dalyko nemoki. Jei ir moki tai eilinis ipb "weberis" esi, kuris tik isikelia dizaina ir sulietuvinima ir jau pro. Tokie va kaip jus ir esat dulkiu dulkes ir smeiziat kitus, patys nieko nebaige. Wsio gl vaikai, dulkenai.

Is mano puses rekomendacija rockiui

Ačiū Lukai. Visapusiškai pritariu tau dėl tų dviejų mulkių.. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...