Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš noriu, kad žmonės domėtusi tuo kas vyksta ne tik Lietuvoje ir kompiuteriuose bet ir užsienį. Kad palaikyti nereikia būti Ukrainoj, tiesiog širdyje pagerbti už jų kovingumą.

Tam yra http://15min.lt arba http://delfi.lt... Nykit su savo snukiaknygėm.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Taip, taip palaikyti, įpač tiems, kurie tik meta straipsnius ir tiek. Jūs bent pirma sužinokite situacija ir tik tada mėtykitės tos nuorodom. O tai tuoj galėsit kurti tokius puslapius : ,,Palaikykime Lietuvą"  :|  Užtenka lrytas.lt, delfi.lt, 15min.lt, o čia, kad vaikai sukurs kažkokius puslapius tai.. 

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

• Parašė po 2 savaičių...

Jau tik nereikia tokiai valstybėlei kaip Lietuva kištis į jų reikalus... Lietuva savo reikalų susitvarkyt nesugeba, o ta durnė Grybė lenda dar ir į ne savo reikalus. Jeigu aš pasakyčiau viską ką apie Grybauskaitę manau mane paskelbtu šalies išdaviku, didžiausiu nusikaltėliu.. Bet ji nusipleno tokio mano požiūrio į ją. O jūs irgi per daug kai kurie lendat į tuos Ukrainos reikalus ir bandot primesti, kad kažką suprantat apie tai kas ten vyksta ir lyg žinot kas ten blogi, o kas geri. Būkit savo vietose, ką mums reikės žinot paskelbs per televiziją, o su tokiom nesąmonėm jūs Ukrainai ir ''Berkutui'' tikrai nepadėsit. Nemalkit šūdo, chebra.

Jau tik nereikia tokiai valstybėlei kaip Lietuva kištis į jų reikalus... Lietuva savo reikalų susitvarkyt nesugeba, o ta durnė Grybė lenda dar ir į ne savo reikalus. Jeigu aš pasakyčiau viską ką apie Grybauskaitę manau mane paskelbtu šalies išdaviku, didžiausiu nusikaltėliu.. Bet ji nusipleno tokio mano požiūrio į ją. O jūs irgi per daug kai kurie lendat į tuos Ukrainos reikalus ir bandot primesti, kad kažką suprantat apie tai kas ten vyksta ir lyg žinot kas ten blogi, o kas geri. Būkit savo vietose, ką mums reikės žinot paskelbs per televiziją, o su tokiom nesąmonėm jūs Ukrainai ir ''Berkutui'' tikrai nepadėsit. Nemalkit šūdo, chebra.

Malonu kad dar yra tokių žmonių su tokia mąstysena.

Kaip vienas tamsta minėjo "Kas dabar dedasi Ukrainoje ? Apšvieskite mane.", tai dauguma panašių žmonių,  kurie net nesupranta kas kur vyksta, bet vistiek kiša savo liežuvį kur nereikia. Išgirsta iš draugo, pažįstamo, forumo t.t. nepilną informaciją ir toliau pats nesuprasdamas ką šneka, tą pačia informaciją "stumia" kitiems.. taip atsiranda bereikšmės diskusijos tokių panašių veikėjų, kurie bando vienas kitam "prastumt" savo gautą,turimą informaciją.

Geriau išeikite į lauką ( oo dabar mane išpeiks dauguma forumo lankytojų ) ir pakviepuokite grynu oru. Ačiū.

Gerb. Moderatoriai, prašom rakinkit temą.

(redaguota)

Na, nesutinku su tavimi... Kaip mes atsiskyrėm nuo Rusijos, Ukraina mūms padėjo, dabar mes jei padedam. 

Redaguota , nario Spe3d123
(redaguota)

Na, nesutinku su tavimi... Kaip mes atsiskyrėm nuo Rusijos, Ukraina mūms padėjo, dabar mes jei padedam. 

Gerbiu tavo nuomonę, bet kaip mes padedam? Užsidedam ant Facebook'o tą avatarą su Lietuvos ir Ukrainos vėliava, išeinam į gatvę ir sušunkam ''Ukraina, mes su tavimi''? Visi sako, kad Rusija viską tik okupuoja ir okupuoja, nors tą pačią Lietuvą Rusija apgynė nuo Vokiečių nustumdami juos iki pat Klaipėdos, didžioji dalis suaugusiųjų žmonių sako, kad Tarybų Lietuvoje gyveno šimtus kartų geriau negu dabar... Šiandien žiniose paskelbė, kad Krymo gyventojų jeigu neklystu virš 80 ar 90 procentų prabalsavo už tai, kad Krymą prijungtu prie Rusijos ar kažką ten tokio, ne nuo pradžių mačiau, tai apie kokią okupaciją galima kalbėti? Žmonės patys to nori, o tie grybai iš kitų Ukrainos sričių tegul sau daužosi, gal vieną dieną supras, kad jie patys ir sužlugdys Ukrainą. Jie kovoja už Ukrainos laisvę ir savarankiškumą, bet jūs pažiūrėkit ką jie padarė su ta Ukraina, ji visa skendi liepsnose, žmonės žudo vieni kitus, Estai ar kas ten prasitarė, kad snaiperiai iš maidano pusės buvo samdiniai, jie šaudė tiek ''Berkutą'', tiek pačius maidaniečius .. Žodžiu, nelyskit kur nereikia.

Malonu kad dar yra tokių žmonių su tokia mąstysena.

Kaip vienas tamsta minėjo "Kas dabar dedasi Ukrainoje ? Apšvieskite mane.", tai dauguma panašių žmonių,  kurie net nesupranta kas kur vyksta, bet vistiek kiša savo liežuvį kur nereikia. Išgirsta iš draugo, pažįstamo, forumo t.t. nepilną informaciją ir toliau pats nesuprasdamas ką šneka, tą pačia informaciją "stumia" kitiems.. taip atsiranda bereikšmės diskusijos tokių panašių veikėjų, kurie bando vienas kitam "prastumt" savo gautą,turimą informaciją.

Geriau išeikite į lauką ( oo dabar mane išpeiks dauguma forumo lankytojų ) ir pakviepuokite grynu oru. Ačiū.

Gerb. Moderatoriai, prašom rakinkit temą.

Spaudžiu ranką ir statau alaus. Teisingi žodžiai, bet dauguma to nesupranta ir bando ''primesti'', kad kažką žino ir supranta..

Redaguota , nario cCheerSs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...