Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vis dar ieškai? aš nesupratau kuo tau www.red-life.lt netiko.. Nu bet ok. Šeip rekomendacija. Gražiai kuria VVP

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

Litanijas rašai čia.. Ne kiekvienas čia prasinolifinęs tam tavo scriptinime, gavo klausimą putojasi čia, kad nevisi, viską išmano. Drama queen.

:DDD Tas momentas kai žmogus nesugeba perskaityt kas parašyta viršuje, tada dar bando išspaust kažką iš to. Ryškiai supranti ką reiškia Drama queen. Pone angliste. Slysk iš šitos temos į kitas verkti, ir visose liksi suvartytas

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

:DDD Tas momentas kai žmogus nesugeba perskaityt kas parašyta viršuje, tada dar bando išspaust kažką iš to. Ryškiai supranti ką reiškia Drama queen. Pone angliste. Slysk iš šitos temos į kitas verkti, ir visose liksi suvartytas

Žmogau ramiau, ataušk... Perskaičiau viską tavo "nuostabiąją anglų kalba" ir supratau, nenukritau :D. Čia matau kažkas tau siaubingo yra, jog ne kiekvienas supranta, ko tu ten ieškai. dramas keli vpš iš nieko. Neturiu rimtai ką pasakyt tavo keistumui. Peace.

Redaguota , nario Minato

Žmogau ramiau, ataušk... Perskaičiau viską tavo "nuostabiąją anglų kalba" ir supratau, nenukritau :D. Čia matau kažkas tau siaubingo yra, jog ne kiekvienas supranta, ko tu ten ieškai. dramas keli vpš iš nieko. Neturiu rimtai ką pasakyt tavo keistumui. Peace.

:DD Net juokas užkyla. Kaip sugebi paneigti save eilinį kartą. Sugebėjai parodyt debilizmo laipsnį atrašęs Divito 

Neparasyta :/

Kaip kitaip galima elgtis su tokiu kaip tu? Grįžk į fc temą ir toliau ginčykis su kažkokiu random žmogumi apie tai kuris geresnis mapperis, bet Hey! Ačiū, kad gaivini temą. Keep it up. Peace dawg.
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

:DD Net juokas užkyla. Kaip sugebi paneigti save eilinį kartą. Sugebėjai parodyt debilizmo laipsnį atrašęs Divito 

Kaip kitaip galima elgtis su tokiu kaip tu? Grįžk į fc temą ir toliau ginčykis su kažkokiu random žmogumi apie tai kuris geresnis mapperis, bet Hey! Ačiū, kad gaivini temą. Keep it up. Peace dawg.

Nu aš neradau, tai ką man dabar daryt? Rimtai tau kažkas su nervais netvarkoj, neturi kur išsiliet?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...