Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4098 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,man reikia programos su kuria galeciau parsisiusti savo kompiuteriui reikiamus draiverius nes perasiau windows esu isirases draiverius nuo praitu windows bet praiti windows buvo su virusais ir dabar kai sau irasineju draiverius is disko pagaunu virusu..Padejusiam +REP.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Tu gal durnas ar ka? As del taves jau tureciau programas visas surasynet as net nei skype ntr nei teamviewer tik antivirusine daugiau nieko tai kad del to ir prasau programos su kuria man surastu visus reikiamus draiverius..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Tu gal durnas ar ka? As del taves jau tureciau programas visas surasynet as net nei skype ntr nei teamviewer tik antivirusine daugiau nieko tai kad del to ir prasau programos su kuria man surastu visus reikiamus draiverius..

Skype vistiek įrašysi... :D duosiu link ten nėrą nieko sunkaus įsirašysi ten viska paskui susirasi

Link: http://software-files-a.cnet.com/s/software/13/56/02/20/driver_booster_setup.exe?lop=link&ptype=3001&ontid=18513&siteId=4&edId=3&spi=eeef89f24471e3f54ded26a032768fc1&pid=13560220&psid=75992725&token=1392956431_299c6ef7990f48efa1356bbc3e63135a&fileName=driver_booster_setup.exe

Tu raminkis, zmogus tau padet norejo normalei..

Dabar suprantu kodel tokia sudina reputacija turi.

Na o del driver'iu, parsisiusk DriversDoctor ir su ja atnaujinsi bei irasysi reikiamus driver'ius.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Panaudojau Driver Genius ....

Tu raminkis, zmogus tau padet norejo normalei..

Dabar suprantu kodel tokia sudina reputacija turi.

Na o del driver'iu, parsisiusk DriversDoctor ir su ja atnaujinsi bei irasysi reikiamus driver'ius.

Tai kas siais laikas per logika pas zmones? As prasau vienos pagalbos o del jo as turiu skype ir teamviewer isirasynet man ir taip PC lagino vien del to kad draiveiru nebuvo krc jus nei vienas man nepadejot..Bet +REP vistiek duosiu.

HP Omen 15

Tai kas siais laikas per logika pas zmones? As prasau vienos pagalbos o del jo as turiu skype ir teamviewer isirasynet man ir taip PC lagino vien del to kad draiveiru nebuvo krc jus nei vienas man nepadejot..Bet +REP vistiek duosiu.

Tavo logiką gan įdomesnė jei aš noriu padėt tai pilnai o ne tokiu varijantu daviau link bet tu pats tos programos funkcijų nesupratai todėl ir visada rašiau savo skype ir kad padėsiu per teamviever o dėl windows jei nemoki ištrinti partition ten kur stovėjo windows o vietoi tu tikrausiai įrašei windows į kitą partition pavž pas tave C IR D partition C- partition buvo užkrėsti windows tu jo tikrausiai neištriniai ir palikai o į D įrašei naujus windows tai nereik norėt kad sustringą :D 

Tavo logiką gan įdomesnė jei aš noriu padėt tai pilnai o ne tokiu varijantu daviau link bet tu pats tos programos funkcijų nesupratai todėl ir visada rašiau savo skype ir kad padėsiu per teamviever o dėl windows jei nemoki ištrinti partition ten kur stovėjo windows o vietoi tu tikrausiai įrašei windows į kitą partition pavž pas tave C IR D partition C- partition buvo užkrėsti windows tu jo tikrausiai neištriniai ir palikai o į D įrašei naujus windows tai nereik norėt kad sustringą :D

LOL...Pas mane seniau buvo C ir D diskai o pas kui as tuos diskus istryniau perasinedamas windows ir sukuriau viena tik C ir formatavau lietu formatavimu.O kodel as nenorejau programu siustis? O todel nes dar bijojau prilysi ten kur nereikia as tuo isvis teamviewer nesinaudoju,.

DriverScanner bandyk jeigu reikia serialo rašyk į pm.

Tau tektu pradet skaityt komentarus..

HP Omen 15

(redaguota)

LOL...Pas mane seniau buvo C ir D diskai o pas kui as tuos diskus istryniau perasinedamas windows ir sukuriau viena tik C ir formatavau lietu formatavimu.O kodel as nenorejau programu siustis? O todel nes dar bijojau prilysi ten kur nereikia as tuo isvis teamviewer nesinaudoju,.

Tau tektu pradet skaityt komentarus..

Taigi tu visada gali išjungti tą team viewer ir niekur tau niekas neprilys, tau norėjo padėt, o tu?

Redaguota , nario Cobra

76561198120253422.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4098 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...