Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Žodžiu taip atsitiko, kad ankščiau galėjau db nebegaliu prisijungti į draugo serverį. Jis pasijungęs jį ant savo PC atsidarę portus. Aš kai bandau jungtis į jo serverį man rodo, kad prie jo negalima prisijungti: Can't connect to server. ir dar išmeta tokį tekstą : java.net.ConnectException: Connection refused no further information: / ir serverio IP

Kitiems leidžia, bet būtent man ne. Taigi jai kas galite padėkite išspręsti man šia bėda. 

Ačiū labai!

Redaguota , nario Computrix

hnNP6wh.png

• ,

Jeigu ant savo PC, bandyk papildomai pajungti ant Hamachi, nes yra toks variantas kad tavo IP yra vidinis ir tau ankščiau gal leisdavo prisijunkt, kol toks IP nebuvo. O IP iš išorinio tapimas į vidinį priežastis yra Router(Interneto skleistuvas, kuris paskleidžia WiFi) arba interneto tiekėjo darbas. Per hamachi susikūrsi grupę, duosi draugui prisijungimus, išjungsi PC firewall ir tavo draugas galės prisijungti į tavo serverį.

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Jeigu ant savo PC, bandyk papildomai pajungti ant Hamachi, nes yra toks variantas kad tavo IP yra vidinis ir tau ankščiau gal leisdavo prisijunkt, kol toks IP nebuvo. O IP iš išorinio tapimas į vidinį priežastis yra Router(Interneto skleistuvas, kuris paskleidžia WiFi) arba interneto tiekėjo darbas. Per hamachi susikūrsi grupę, duosi draugui prisijungimus, išjungsi PC firewall ir tavo draugas galės prisijungti į tavo serverį.

Jis nori prisijūngti į draugo serverį ne jo draugas pas jy... *Myliu SuperGames.lt* skaityt išmokit... jopapa

rt3KXAx.jpg

Ne tai aš pas jį negaliu, o ne jis pas mane. Pas mane vidinis, pas jį irgi, bet supranti jis atsidaręs portus ir pasidaręs išorinį, o mane neįleidžia rašo Can't connect to server. prie serverio kai jungiuosi rašo tą tekstą kur paminėjau. Bet esmė, kad man neleidžia o kiti gali įeiti

hnNP6wh.png

(redaguota)

Jum *Myliu SuperGames.lt* nedaina? Gi pasake kad jis pas drauga prisijungt negali o kiti gali....Jum laikas skaityt ismokt..

Nesvarbu... Kai suvoksi kaip veikia apskritai toki dalykai, tada šnekėk. Aš perskaičiau ir pasiūliau išmėgint. Pagal tavo logiką, jei kitiems eina, tai ir būtinai man turi eit. Tų žaidimų sistema yra nenuspėjama, ir dėl to negalima vadovautis tokia logika.

Nu jau tikrai. Tik freepostina *Myliu SuperGames.lt*

Mano pagalbos nebesulauksi. Lauk kol pats susitvarkys.

Redaguota , nario aLTeR

Nesvarbu... Kai suvoksi kaip veikia apskritai toki dalykai, tada šnekėk. Aš perskaičiau ir pasiūliau išmėgint. Pagal tavo logiką, jei kitiems eina, tai ir būtinai man turi eit. Tų žaidimų sistema yra nenuspėjama, ir dėl to negalima vadovautis tokia logika.

Mano pagalbos nebesulauksi. Lauk kol pats susitvarkys.

Ane. Tavo pagalba tikrai gera. Jai niekas serveryje nepakeista taip kaip buvo taip ir yra. Žmogau atsigauk. Jai tu ten tipo pro primeti ant MC tai nereiškia, kad tu gali man padėti, nes net nežinai kas gali būti. po žodžius komentuoji tai ką man manyti. paskui taip ir prisirinksi postų.

hnNP6wh.png

(redaguota)

Ane. Tavo pagalba tikrai gera. Jai niekas serveryje nepakeista taip kaip buvo taip ir yra. Žmogau atsigauk. Jai tu ten tipo pro primeti ant MC tai nereiškia, kad tu gali man padėti, nes net nežinai kas gali būti. po žodžius komentuoji tai ką man manyti. paskui taip ir prisirinksi postų.

Tiesa sakant, pirmą kart susidūriau su tokia žmogaus reakciją į pagalbą. Kokie dar postai? Kam jie reikalingi? Vietoje to, kad išmėgintum, pasakytum rezultatus ir galėtume tvarkyti toliau, tu tiesiog apšmeiži ir tikiesi kitų pagalbos. Jei manai, kad tau negali niekas padėti, tai kam apskritai dar prašai pagalbos? Vis keistesnis ir keistesnis forumas darosi, greit vaikų darželiu pavirs.

Redaguota , nario aLTeR

Tiesa sakant, pirmą kart susidūriau su tokia žmogaus reakciją į pagalbą. Kokie dar postai? Kam jie reikalingi? Vietoje to, kad išmėgintum, pasakytum rezultatus ir galėtume tvarkyti toliau, tu tiesiog apšmeiži ir tikiesi kitų pagalbos. Jei manai, kad tau negali niekas padėti, tai kam apskritai dar prašai pagalbos? Vis keistesnis ir keistesnis forumas darosi, greit vaikų darželiu pavirs.

Ką man sakyti jai ne serveryje problema gi parašyta kad neįleidžia tik manęs. Tai problema yra pas mane tai kodėl tu man sakai perjungti į Online mode false ar true jai vistiek nieko tai nekeičia. Nu tai mąstykime truputi kame bėda ir įsiskaitykime, nes jūs net negalite normaliai įsiskaityti. 

hnNP6wh.png

Ką man sakyti jai ne serveryje problema gi parašyta kad neįleidžia tik manęs. Tai problema yra pas mane tai kodėl tu man sakai perjungti į Online mode false ar true jai vistiek nieko tai nekeičia. Nu tai mąstykime truputi kame bėda ir įsiskaitykime, nes jūs net negalite normaliai įsiskaityti. 

Tai nebuvo problemos sprendimas, tai buvo diagnostika. Kadangi taip skaityt "nemokam", tvarkykis pats.

(redaguota)

Bandyk Firewall išjungti gali blokuoti arba gali būt ir toks dalykas, kad Ip tavo užbanintas. Vienakart man buvo toks prikolas, kad nėjo prisijungti į serverį paskui parašiau administratoriui ir pasakė, kad banned ip paskui atbanino tai pasiteirauk ar tavo irgi nebus "iš lempos" užbanintas Ip.

Redaguota , nario Dente

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...