Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Planuoji fimuoti Minecraft Survial video? Tada si tema kaip tik tau!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4542 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi ieskau zmogaus kuris planuoja filmuoti MineCraft video.Mikrafona jei ka turiu versija gali buti bet kokia.

Reikalavimai : 

1.Planuojantis zmogus tures pats filmuoti ir ikelineti video nes pas mane nera greitas internetas tai kol ikeltu tai simta metu praitu.

Tik vienas reikalavimas metai nesvarbus :) Savo skype rasykit i komentarus arba i AZ.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Gal susiprotėkit ir pradėkit filmuoti kažką įdomesnio? PAgalvok kodėl visi žiūrės tavo video naujus, o ne kitus kanalus, kurių yra dar +1000 ir jie beveik įdentiški?

O kodel gi MineCraft neidomus? Tau gal ir neidomus bet kitiem gal ir idomu ir seip tau reiktu skaityt ismokt pas mane 400 Kilobaitu greicio internetas tai man paciam nera tolko kurt video vien keliu SEC video kelia apie 10-20 min.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4542 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...