Peršokti į turinį

lighteNN a.K.a Zonos aktyvistas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3580 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

šiek tiek mano balso. ;D

http://vocaroo.com/i/s0TwYA7JPKKj

--

Sveiki. Taigi esu Edvardas, kybernetinėje erdvėje esu žinomas kaip lighteNN. Forumu naudojuos jau daugiau nei metus, anksčiau, čia buvau tikrai gerai žinomas kaip Zonos aktyvistas

 

Vardas : Edvardas

Slapyvardis : lighteNN

Gyvenamoji vieta : Kaunas slabotkė (VILIJAMPOLĖ)

Pomėgiai : Šiaip sportuoju, užsiėmu boksu. (Daugirdo Šemioto klube pavadinimu "Daugirdas Gym") Boksuojuos jau apie metus laiko, per tuos metus pagrindiniai išmokti dalykai yra : Greitis, Pasitikėjimas ir Smūgis. (: . Na, o be bokso tai atsispaudimą tai prisitraukimą padarau. Pora mėnesių prieš vasarą galvoju pradėt eiti į sporto klubą tam, kad paryškinčiau raumenis. Be sporto kaip ir kiekvienas paauglys einam su draugais dūrytę pastumt, šiaip dažniausiai negeriam, nerūkom. Na bet kas šiais laikais neparagauna ir nepabando įpač Kaune ir dar Slabotkėj.  : D . Kartas nuo karto pašaudau atgyvena (Counter-Strike 1.6) prieš pusę metų dar lošdavau mirce, dabar perėjau į masofkę (jailą, deathrun) šiaip prastumti laiko,pabazarint su linksmais žmonėm, į publicus karts nuo karto taip pat užsuku , bet dažniausiai ten nėra ką veikt ir šiaip nematau nei įdomumo nei tikslo ten naujokus šaudyt. :D (mirc : lghtNN arba LIGHTENN, steam : patdoughty) Toliau eina užsiėmimai su grafika, video editinimu. Photoshopinu apie metus laiko ir pakankamai nemažai išmokau, bet be motyvacijos paišau visiškas lempas nuo kurių mano lygis žiauriai krenta. Šiaip visą darbo diena praeina taip " Atsikeli, išeini į šūlę, prasėdi 7 pamokas, grįžti namo, užsileidi muzono, kad langai barškėtu, išeini pas panelę arbą į trefkę, grįžti, namų darbai (pasakiau namų darbai? bitch please, šitą iškerpam.. : D) atsisėdi prie pc, padarai kanors iš išvardintų viršuje dalyku, nulipi nuo pc atsiguli į lovą ir žiūri serijalą, na čia maždaug. ;D " 

Mano išvaizda : Esu mėlynų akių, šviesiaplaukis, ūgis 1.88,sudėjimas normalus, svoris 77kg. 

42662aa15b355616708e05afdb88fd90708.jpg

Mano sudėjimo nuotrauka (į sporto klubą nevaikštau tai nieko įpatingo ir nėra)

Filmai, muzika, kita... : Klausau pakankamai įvairios muzikos (dnb, electro, chill, rap) , filmų žanrai man yra nesvarbūs, žiūriu viską svarbu kabina filmo istorija :) SERIALUS taip pat žiūrių, šiaip šiuo metu žiūrių THE WALKING DEAD . Patiko lietuviškas serialas "Garbės kuopa", kadangi nuo pat mažens buvau auklėjamas karininko, nes tėtis tarnauja, bet kadangi mano tėvai išsiskyrė tai visiškai atsipalaidavau kadangi toliau praktiškai gyvenu be tėvo ir niekas manęs toliau taip neauklėja  :D Gyvenu šiuo metu su mama, bet kaip sakoma, ne mane mama auklėja, o aš ją. :D Nu aišku, ką ji daugiau gali padaryt.

Augintiniai : Šuo Šarpis, veislė - Šarpėjus. Taip, labai originalus šuns vardas. <sarkazm>

Privalumai ir trūkumai : Privalumai tai, kad esu draugiškas, pastovintis už save,draugus, panelę. Trūkumai : Dažniausiai jeigu mane įžeidžia koks sup.istas savim pasitikintis bachuriukas, sudaužau jam snukį, kad kitą kartą žinotu su kuom turi reikalų. : D Kartais visiškai nesitvardau.

Kontaktinė informacija : SKYPE (edvardasbo1337), yahoo ([email protected]) gmail ([email protected])

 

Būtų įdomu sulaukti kokių nors klausimų. Tai tiek, ačiū už dėmėsį (:

Redaguota , nario lighteNN
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3580 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...