Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SUPERGAMES.LT Nariai. Taigi, einu iškart PRIE reikalo.

Taigi, parduodu SARG.LT/LMG.LT Ridos botą. Ridos Botas , kas tai? Ridos botas, tai automatiškas botas, kurį turi nusistatyti maršrutą, ir jis automatiškai tuos ratus sukinėja, tiek, kiek tu panorėsi, kol nesustabdysi. Jis veikia visur tiek SARG, Tiek LMG ir kituose populiariuose serveriuose. Aš buvau per naktį SARG.LT palikęs ir kai atsikėliau, pamačiau, kad užkėliau netgi 14,230KM RIDOS Ant INFERNUS mašinos, ir dar ratai vis eina. Na, o norint šį botą gautį jums reikės sumokėti 800,000 LMG.LT Serverio valiūtą. Nusipirkus šį botą, viduje failiuke bus aprašyta, kaip instaliuoti, kai naudotis, ir kaip pasileisti. Aš žmonių nenoriu apgauti, tad spręskite jūs, na aš manau, tikrai susidomėsite, bei nesmerksite. Beto, nusipirkus Šį botą, taip pat pridėsiu ir AFK botą. Kam jis reikalingas tas AFK botas? AFK BOTAS reikalingas, naudojant Ridos botą, nes kaip pavizdžiui važinėji LV rate su BOTU ir esi nuleides žaidimą arba paspaudes ESC mygtuką, ir jum rodo kad esate afk ir jūs važiuojate, jai, pasiledus AFK botą Jums taip nebus, nes AFK botas skirtas paslėpti AFK statusą RPG / ROLEPLAY serveriuose, kad adminai bei kiti žaidėjai neatspėtų, kad esate AFK žaidime, ir važinėjatės su ridos botu. Tad , manau supratote, ką jie daro, ir susidomėsite bei nusipirksite šį botą. Taip pat galima atsiskaityti ir SMS būdu, jums kainuos tik 2LTL SMS'u ant mano LMG.LT accounto serverio taškų, ir jum aš iškarto atsiūsiu failiukus. Jaigu bijote, kad apgausiu galite pirmą siūsti 1LTL, AŠ jums failus, tada jūs Dar 1LTL sms'u. O jaigu norite nusipirkti LMG.LT serverio 800,000 valiūtą, ir jai bijote, kad aš apgausiu? Nebėda, tiesiog susisiekite su manimi per skypę ir galėsim derėtis per pusė pvz: 400,000 LMG.LT serverio valiūtą, tada aš jums Failiukus, ir jūs man Dar 400,000 LMG.LT serverio valiūtos. Ačiū už dėmėsį, kad buvote kantrūs, bei perskaitėte. Sekmės.

KONTAKTAI

SUPERGAMES.LT A.Ž.

Arba, žaidime LMG.LT nick: Dance_Winston /sms.

PASTABA!

Dėmesio, jai turite šį botą, prašau nesmerkti manęs, ir nedalinti čia boto, kurkite atskirą temą, ir tik tada dalinkitės, o ne čia, ačiū už supratimą bei gerą širdį. Sekmės.

76561198057847105.png

▌ I5-4460 ▌ MSI GTX 960 4GB ▌ 8GB RAM ▌ 1 TB ▌

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...