Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4500 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Čia yra sena sąskaita nes vienas Moderatorius išjungė aną(NoFear).

Prieš viską duosiu truputį įžangos. 

Jeigu žmogus nusprendė geriau nusipirkti ją. Kaina: 70-100~LT.

1. Šią Vartotojo Valdymo Pulto sąsają galiu padovanoti nemokamai projektui kuris tikrai yra įsitvirtinęs arba turi rimtą viziją kurią man išdėstys.

2. Ji gali būtų parduoda, bet kam jeigu žmogus nėra pasiruošęs skleisti projekto idėjos man ir nori viską atlikti kuo greičiau.

3. Vartotojo Valdymo Pultas antrą kartą nebus parduodamas(Jokio per pardavimo per mano rankas, naujasis jos savininkas gali daryti su ja ką nori).

4. Ši sąsaja nėra baigta(not by a long shoot), žmogus kuris gaus teisę į ją su manimi ją užbaigs(Ne, jis jos nekurs jis tiesiog rodys savo idėjas kurias gal ir įgyvendinsiu).

5. Tai yra Modern UI(kai prasidėjo darbai netaikiau jos į SA-MP tematiką, tai yra daugiau globali, viskam tinkanti sąsaja(aišku viskas pakeičiama, viskas gali būtų pakeista). Taip, tai yra labai panašu į Windows, Windows Phone dizaino kalbą, taip tai yra Modern UI(Metro UI), tokia pati kokia veikia ir SuperGames.LT

forume.

Tai vat, į tai yra sudėta viską ką moku su interneto įrankiais, kalbomis ir t.t. Kuo paprastesnė, bet nenusileidžianti kitiems, gal vieniem bjauri, bet man tai yra gražu. Deja URL Į DEMO versiją neduosiu dėl poros priežasčių kurių pagrindą sudaro tai kad jinai nėra baigta, tai daugiau alpha-pre release.

Papildysiu daugiau informacijos ateinančiomis valandomis, štai keletą nuotraukų iš vidaus(teiskit, mylėkit) Man įdomi visų nuomonę. Atsakysiu į visus pateiktus klausimus(normalius).

b208de0515d1beede063df06ae412db0496.png

4314893d261ef52dad15cefed26e6970876.pngaf90dbb9316604a327cac62fdca4af95969.png

83e5a4e6c8f5c69ee6f9eaecf6d1f475674.png

a07f75ca9e8cf7288a7a49dfbe03daa3247.gif

Keletą notes:

Pilnas savo arba įvestos sąskaitos peržiūrėjimas.
Pilnas savo profilio redagavimas.
Avatarai/Fonai kuriuos galima pakeisti(Kitas žmogus skaitantis tavo profilį matys Foną bei Avatarą kurį pasirinkai).
Gravatar, Instagram avatarų, fonų integracija via API.
Komentarų platformos "Disqus" integracija(galima komentuoti kiekvieną žaidėją jo profilyje).

Kontaktai:

El.Paštas: [email protected]

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4500 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...