Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4522 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pagaliau startavo pirmoji (beta) e-naruto.lt versija. Nebijodamas galiu teigti, jog tai geriausias naršyklinis naruto žaidimas Lietuvoje! Norėčiau pridurti, jog tai tik beta, pirmoji, versija. Projektas bus ir toliau vystomas. Norėčiau jūsų visų paprašyti, jog radus žaidime ar forume esančią klaidą paskelbtumėte skiltyje "Klaidos". Taip padėdami administratoriams greičiau atlikti darbą, ir pateisinti jūsų lūkesčius.

Pagrindinis e-Naruto.lt puslapis: www.e-naruto.lt

serveris: www.e-naruto.lt/server1

4_Untitled-1.png

www.playtime.lt - Žaidimų kūrimo studija.

Iš intiko ištraukėt mmorpg brazilų naruto skriptą ir sulietuvinot... :D Nu, bet vistiek įdėjot pastangų :|

Taip iš tinklapis yra nupirktas iš nelietuviško tinklapio. Tačiau intrenete jo nerasi, nebent seną, subugintą versiją. Taip pat esu padaręs nemažai savo funkcijų, tad nematau nieko blogo :)

4_Untitled-1.png

www.playtime.lt - Žaidimų kūrimo studija.

Sveiki, pagaliau startavo pirmoji (beta) e-naruto.lt versija. Nebijodamas galiu teigti, jog tai geriausias naršyklinis naruto žaidimas Lietuvoje! Norėčiau pridurti, jog tai tik beta, pirmoji, versija. Projektas bus ir toliau vystomas. Norėčiau jūsų visų paprašyti, jog radus žaidime ar forume esančią klaidą paskelbtumėte skiltyje "Klaidos". Taip padėdami administratoriams greičiau atlikti darbą, ir pateisinti jūsų lūkesčius.

Pagrindinis e-Naruto.lt puslapis: www.e-naruto.lt

serveris: www.e-naruto.lt/server1

Eik *Myliu SuperGames.lt* tu su savo Naruto vaikas kaskoks...

Woof, jeigu tau naruto vaikiškas anime, tai nemeluok kad niekad gyvenime DBZ nežiūrėjai, nes šie anime vienodi beveik... Beto Pikai, tavo skriptą parsisiuntės turiu iš interneto, tik kad jis brazilu kalbos ir kaikurios photo kitokios, tad nemeluok jog pirkai :) . P.S Tavo forumo vardas kaip mano šuns tikras vardas :funny:

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

Woof, jeigu tau naruto vaikiškas anime, tai nemeluok kad niekad gyvenime DBZ nežiūrėjai, nes šie anime vienodi beveik... Beto Pikai, tavo skriptą parsisiuntės turiu iš interneto, tik kad jis brazilu kalbos ir kaikurios photo kitokios, tad nemeluok jog pirkai :) . P.S Tavo forumo vardas kaip mano šuns tikras vardas :funny:

DBZ ziuret nustojau kai man 8 metai suejo.

Taip iš tinklapis yra nupirktas iš nelietuviško tinklapio. Tačiau intrenete jo nerasi, nebent seną, subugintą versiją. Taip pat esu padaręs nemažai savo funkcijų, tad nematau nieko blogo :)

Juokingiausia kai parašo, "internete nerasi, nebent sena susibugine versija" kurią Jūs naudojat nes vos įėjęs koda pražvelgęs radau kokias dešimt klaidu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4522 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...