Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieskau kas moka sukurti Web sita samp

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3984 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nu nzn man nlb ir svarbu kuom skiresi man reik normalaus su norm dizainu ir su norm domenu kitka nlb rupi :)

Jei tau nerūpi, tai reiškia, kad nieko unikalaus mes nepamatysime iš tavęs.

Dizaino gero nieks neduos, nebent primokėsi, weberis nemokamai nedirbs. + Išmok rašyt

P.S - Siūlau visko mokintis pačiam, juk savas darbas mielesnis ir geresnis, negu kito.

NewestLife.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai as moku uz darba uz dyka man nemalonu net imti zinok Beto Labai patikima zmogu radau Voter labai patikimas zmogus Skype deividukas200011 Neapgauna sumokejau pirmas pinigus ir padare normalei gera foruma su domenu normaliu + padaro kaip pats nori Idomei ir gerai kas noresit Forumo samp arba kokio kito kreipkites i ji gerai daro :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3984 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...