Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Gaming Brothers - Nauji žaidimų prikoliukai :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3969 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, atsidarė naujas paprastas, tačiau nemažai ką žadantis facebook puslapis. Tai tikriausiai kyla iškarto klausimas, kam jis?

--------------------------------------

Tai bus panašiai kažkas į visokius 9gag ir taip toliau, tačiau mes kelsimes tik pačių mūsų kurtus komiksus, juokelius, memes, paveiksliukus ir panašiai, nesiruošiame re'postinti to paties, visada išvysite tik kažką originalaus, ir dažniausia suprantamo tik žaidimų mylėtojams. 

Taipogi mes priimame įdėjas. Turite per savo žaidimų dienas nufotografavę kaiką juokingo? Atsiūskite tai mums, papasakokite apie tai, ir mes įkelsime jūsų paveiksliuką ar juokelį, žinoma su padėka jums. 

Kaipgi be konkursų? Žinoma, pas mus bus konkursų, galbūt ne su labai nuostabiais prizais, tačiau bus galima laimėti visokių steam žaidimų ar kitokio velnio, mes dar patys nenusprendėme 

Puslapis yra anglų kalba, nes jame žada lankytis ne tik lietuviai, bet ir užseniečiai

Taigi kviečiame jus, prašome pa'like'inti mūsų tinklapį ir reguliariai jame lankytis, dalyvauti konkursuose, ir reguliariai jame lankytis :) Ačiū už dėmesį, ir susitiksime Gaming Brothers puslapyje!

Nuoroda į puslapįhttps://www.facebook.com/GamingBrothers

Redaguota , nario .lukonic`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Matau baigei savo php era su svetainem kurios laikydavosi max 2 men. Tai pradejai ant FB kept :D

Wat.jpg

Yer post is wrong on so many levels.

1. MANO php eros niekada nebuvo. Kadangi su php aš ir po šiai dienai nemoku.

2. ,,su svetainėm" tai visų pirmą tebuvo viena svetainė, tai nežinau iš kokios šiknos ištraukei daugiskaitą.

3. ta svetainė išbuvo ilgiau negu ,,max 2 men"

4. Nežinau kaip galima mėgėjiškai su draugu sukurtą svetainę pavadint ,,php era"

5. Ne aš užbaigiau tą svetainę, o kai kažkokie loxeliai nupyso pns.lt vartotoją, taigi čia dėl tos mano ,,eros" pabaigos kaltas ne aš, o nuostabios pns.lt apsaugos. Dėl to aš pasimokiau ir ten daugiau hostingo neužsisakinėsiu.

6.Tavo sakinys skamba taip, lyg aš 1 minutę baigiau tą ,,php erą" ir jau kitą minutę sugalvojau ,,kept" facebook puslapius, kas ne buvo. Tarp mano ,,eros" pabaigos ir ,,FB kepimo" praėjo gal virš pusės metų, daug ką apgalvojau.

7. ,,pradejai ant FB kept" taipogi skamba nelogiškai. Kaip suprast kept? Sukurtas yra vienas puslapis, o blynų niekas po vieną nekepa. 

8. www.123kompanija.do.am bent jau mes sugebėjom nuspirkt hostingą ir .LT domeną per savo ,,erą" ^.^

Redaguota , nario .lukonic`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3969 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...