Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nemokami Steam Gift'ai, cards ir LT veikia.

StriL

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3983 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gal kas žinot kaip žaisti http://www.tremorgames.com/ esant LT regionui, o gal galima pasikeisti region? :D

Aš tų visokių hack.exe nesu linkęs naudoti.

Kad svetainė yra patikima ir, kad galima per savaitę pasiimti free tikrai gerus Steam gift'us, aš šnd įsitikinau.

Bet tik klausimas kaip joje žaisti Lietuviui? :D Kas nors žinot? :D

" Sorry Achievements Games are not

available in your region. You may earn

Tremor Coins by completing offers ,

watching videos or completing tasks" vat :D

-----------------------

Edit: veikia puikiai su LT ip, reikia tik truputį pasukti galvą ir gali gauti keletą 1000 coins per 1 h ir negauti ban.

Redaguota , nario »»»
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

man tai vistiek nedaeina.. negi apsimoka ten žaist kažkokias lempas,kur žaisit ten belenkiek tu valandų,o kur galit tesiog papraščiausiai nusipirkt...

Mano draugas uk gyv. jis man garrys mod laimejo per 11 min, taip, kad nežinai- nepasakok pasakų tu man. 500- 700, gal net 1100 coins pasidaryti galima per 1-2h, + čia su patvirtinimu. Po to tą botą į trade pakvieti.

Galiu paaiškinti kaip tai padaryti, jei paaiškinsit kaip man ten įeiti :D

Redaguota , nario golive
Nuoroda į komentarą

Gal kas žinot kaip žaisti http://www.tremorgames.com/ esant LT regionui, o gal galima pasikeisti region? :D

Aš tų visokių hack.exe nesu linkęs naudoti.

Kad svetainė yra patikima ir, kad galima per savaitę pasiimti free tikrai gerus Steam gift'us, aš šnd įsitikinau.

Bet tik klausimas kaip joje žaisti Lietuviui? :D Kas nors žinot? :D

" Sorry Achievements Games are not

available in your region. You may earn

Tremor Coins by completing offers ,

watching videos or completing tasks" vat :D

Tj paprašyk kad tas draugas tave priregintu :)

Nuoroda į komentarą

Aš prisiregistravau iš Lietuvos ir viskas man veikia

Keista, nes jei iš Lietuvos ir užsiregistruoji, bet žaisti ir kaupti taškų kurious paskui galėtum iškeisti į kažkokius tai žaidimus, neina. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Nuoroda į komentarą

Neveikia čia tie proxy, apsaugos yra nuo jų, nebent su kokiu mokamu proxy galbūt kas nors ir pavyktų, o tie visi nemokami yra tikriausiai yra užlistinti. Nes jeigu užsiregini iš vieno IP tai reikia ir jungtis iš to vieno IP, nes kitaip neprisijungsi, o užsireginus iš lietuviško regino IP, prisijungti eina, bet neleidžia rinkti taškų. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Nuoroda į komentarą

Aš prie šito irgi prisiregistravęs esu. Kas spėjo užsiregistruoti prieš pusmetį tie gali lošti Tremor games achievement games ir iš jų gauti point'ų. Tas klaidingo regiono error'as yra tik priedanga. Iš tiesų Tremor Games patys anonsavo savo steam grupėje naujieną kurioje rašoma, kad visi žaidimai bus uždrausti naujiems Tremor games nariams, nes yra buvę sukčių kurie kuriasi po dvi paskyras tuo pačiu IP adresu, o tai reiškia, kad kai Tremor games sustiprins savo apsaugą tai toks regionas kaip Europa tikrai galės žaisti šiuos žaidimus ir gauti point'us tai gi būkite kantrūs.

Pats vykdau offers ir turiu jau 3 žaidimus iš ten pasiėmęs :D

Musaic Box, Saira, Gumboy Tournament.

YpIX4xG.jpg

Nuoroda į komentarą

Supersonic-Anksčiau gerų būdavo, o dabar tai nieko gero.

Videos-būna retkarčiais po 5, net video įmeta. Už 1 peržiūra +5 tremor points.

O taip tai Steam trading cards nereikalingas ištradinu tremor bot'ui ir duoda jis ten daug. Krater žaidimo kortas yra neblogai bot'ui tradint'i. Už 1 cardą 117 tremor points gavęs buvau.

YpIX4xG.jpg

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3983 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...