Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

mFather'o mapp'inimo paslaugos

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3968 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

PASLAUGOS YRA MOKAMOS LIETUVIŠKU LITU PERVEDANT Į BANKĄ.

Sveiki, siūlau savo paslaugas atliekant GTA San Andreas originalaus mapp'o rekonstrukciją. Šį darbą dirbu beveik porą metų. Didžiausias pasiekimas būtų toks, jog esu beveik visiškai perkonstraves GTA San Andreas LS kaimelių išvaizdą. Esu dirbes su tokiais projektais kaip Story of Cities, Lietuvos miestelių gyvenimas. Šiuo metu dirbu su Las-Venturas projektu.

TRUPUTI APIE PATĮ DARBĄ:

Dirbu su Map Construction, MTA programomis. Galiu dirbti ant originalaus paviršiaus, taip pat galiu ir ištrinti originalų paviršių vietoj kurio sukursiu savo. Visada atsižvelgiu į pirkėjo keliamus reikalavimus, kuriuos bandau išpildyti kuo geriau.

DARBŲ PAVYZDŽIAI:

Spausti čia.

KAINOS:

Kainos pats nenustatinėju, duodu pačiam pirkėjui tą kainą pasiūlyti, jei mano darbo užmokėstis nepateisins, tada tarsimės dėl darbo profesionalumo.

KONTAKTAI:

el.paštas: [email protected]

Redaguota , nario Mafijos_Tevas

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atrodo patikimas. Už kiek LTL mappini? Nurodyk savo kainas.

Parašiau lyg ir aiškiai.

KAINOS:

Kainos pats nenustatinėju, duodu pačiam pirkėjui tą kainą pasiūlyti, jei mano darbo užmokėstis nepateisins, tada tarsimės dėl darbo profesionalumo.

Ir be to, jei prašot nerelaus darbo ir unikalaus, tai turėkit bent kiek suvokimo, jog toks darbas nepasidaro per 3-4 val. nes prie jo tenka pasėdėt 10 ir daugiau valandų, todėl manes jūsų 5 ar 10 LT tikrai netenkins.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3968 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...