Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Deniel pristato Youtube Drawing Channel

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki šiandien norėčiau pristatyti savo neseniai sukurta kanalą.Šiame kanale talpinsiu video kaip nupiešti kažka arba tiesiog kaip piešiu visokius piešinius.Man yra 14 metų lankau dailė 5 metus o pats pradėjau piešti nuo vaikystės, žodžiu man tai patinka.Bet esu sulaukes mano manymu mažai dėmesio, o jeigu butu dėmesys man butu lengviau kurti video ir tuo pačiu tobulečiau.Taigi noriu jums pristatyti savo youtube kanalą : http://www.youtube.com/channel/UCN4BchHdhH4pMfQdBq0_SJQ Taipogi jeigu jums patinka ką aš darau tai subscribe mano kanalą.Tikiuosi jus man padėsit tobulėti.Ir dar vienas dalykas šie video yra ilgi ir kaikuriems nuobodu žiūrėti ateityje darysiu pagreitintus viedo.Ačiu tiem kurie perskaitė iki šios vietos.Netingekit išreikšti savo nuomonės man tai daug ka reiškia.

Redaguota , nario Deniel
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Geresnį galėtum backgroundą padaryt tai yra daryk ant švaraus stalo, kad nebūtu išmėtyti pieštukai ir pnš. ir būtu labai gerai, kad aiškintum kai pieši tada jau būtu tikras tutorial, bet man tavo video patinka sėkmės tau toliau plėtojant šį kanalą :)

Ačiu kad pastėbejai stengsiuos tu pieštuku nekartoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...