Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

"Hakeriukas"

Stuneris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi jei turite LTG serverio failus, tai patarčiau pasisaugoti žmogaus, kuris kaip tik tuos serverius laužia, kaip jis tai daro aš neaiškinsiu, nes atsiras daugiau gudručių, kurie tai darys, todėl galiu tik padėti nuo tos problemos apsisaugoti. Tas gudrutis, kuris tuo užsiima yra gan pasikėlęs žmogus, pastebėjau iš parašytų pranešimų forume.

SG acc - http://www.supergames.lt/user/12263-jesus/ Jau vien vardas daug pasako, laiko save dievu, turbūt, todėl, kad kietas lysti prie naujokų, kurie nieko nesupranta.
Kažkokius tai įrašus įrašinėja svetainėje http://maudio.eu/ linkėkime, kad jis prarastų balsą už savo pridarytas bėdas naujokam, kurie bando kažką kurti, o ne sėdėti vietoje.
Jo skype taip pat daug pasakanti mad_h3r0, išprotėjęs herojus, kuris mėgsta kenkti, priešingai nei dauguma šio forumo dalyvių, kurie stengiasi padėti naujokams...
Na ir jo el. paštas - [email protected] - kaip Zizirskienė.

Gaila man tokių žmonių, neturi gyvenimo, žiūri tik kaip kažkam pakenkti, pagerbkime tokius idiotus tylos minute... ... ... O dabar prašom, komentuokime ir pasidalinkime nuomone apie tokius gyvenimo nuskriaustus žmones.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip niekada ir nepasakei..

Esmė, ta, kad į skype labiau rašys tie, kuriems tikrai reikia, be to matysis ar turi serverio tikrai nesakysiu kur bėda, tiesiog padėsiu ištaisyt. Jei čia paskelbsim ant forumo kur klaida tai visi pradės terorizuot naujokus, kurie nemoka dar nieko. Reikia biški kontroliuot tokius dalykus.

Nuoroda į komentarą

Na, ir aš susitikau šitą žmogelį. Atidariau serverį turintį LTG failus, jau rodos bandėm siekt ir rekordo , ir pažaist visai smagiai. Bet va ir pirmoji problema. Prisistatė žmogeliukas http://www.supergames.lt/user/12263-jesus/ .  Per /admin komandą pasakė, kad "Jeigu čia LTG editas, nulaušiu serverį." Atsijungė, ir kaip tarė taip padarė, po 15 sekundžių serveris užlaužtas. Žmogelis po kelių minučių susirado mano skype'ą ir parašė: Nori toliau ramiai ir saugiai žaist: Mokėk man 10lt, ištaisysiu šitą klaidą. Išjunginėjo serverį. Na , nemanau, kad žmogus turintis svėtainę, įrašinėjantis kažkokius tai įrašus, turėtų užsiimt tokiomis apgaulėmis, bei užlaužinėti servus besimokantiems / besistengiantiems naujokams. Žmogelis tikrai ne savo vietoj, tikrai elgiasi įžūliai. Tokio žmogaus pasisaugokit, nemanau, kad jis sąžiningas.. Ir jei mėgins apgauti... Tai tiesiog. Netikėkit juo ir ignoruokit, geriau ateikit į forumą, išsiaiškinti savo bėda. Tikrai , iš kur tokių žmonių atsiranda... :/

Nuoroda į komentarą

Sveiki, taigi jei turite LTG serverio failus, tai patarčiau pasisaugoti žmogaus, kuris kaip tik tuos serverius laužia, kaip jis tai daro aš neaiškinsiu, nes atsiras daugiau gudručių, kurie tai darys, todėl galiu tik padėti nuo tos problemos apsisaugoti. Tas gudrutis, kuris tuo užsiima yra gan pasikėlęs žmogus, pastebėjau iš parašytų pranešimų forume.

SG acc - http://www.supergames.lt/user/12263-jesus/ Jau vien vardas daug pasako, laiko save dievu, turbūt, todėl, kad kietas lysti prie naujokų, kurie nieko nesupranta.

Kažkokius tai įrašus įrašinėja svetainėje http://maudio.eu/ linkėkime, kad jis prarastų balsą už savo pridarytas bėdas naujokam, kurie bando kažką kurti, o ne sėdėti vietoje.

Jo skype taip pat daug pasakanti mad_h3r0, išprotėjęs herojus, kuris mėgsta kenkti, priešingai nei dauguma šio forumo dalyvių, kurie stengiasi padėti naujokams...

Na ir jo el. paštas - [email protected] - kaip Zizirskienė.

Gaila man tokių žmonių, neturi gyvenimo, žiūri tik kaip kažkam pakenkti, pagerbkime tokius idiotus tylos minute... ... ... O dabar prašom, komentuokime ir pasidalinkime nuomone apie tokius gyvenimo nuskriaustus žmones.

Ouuu... man ne vienas žmogus padekotu, kad aš bandau padėt atsikratyti šūdserviais, kurie gadina kitų žmonių sugaištą laiką,

aš nesupratau ka tu čia bandei ar pasityčioti iš manęs ar ką, geriau nueik į veidrodį ir pasižiūrėk, manau net pačiam juokas paims,

kitiem linkėti blogo su sveikata, tai yra pats žemiausias lygis, visada atsimink, kaip šauksi taip ir atsilieps, nereikia pavydėti, kad kiti apdovanoti yra, o tu toks liurbis, kad tik minkiti klavietura sugebi apie kitus ir kritikuoti kitų darbus, jei galvoji, kad žmones išsigąs ir nepirks paslaugų, klįsti, jie, kaip tik man padėkos, kad padedu jiem plėtoti verslą su sa-mp serveriais, uždarinėdamas šūdservius, pokalbio pabaigai, patarsiu gali net nemegint atsivartyti, nes kaip tave visi duchino taip ir duchins visą gyvenima !

Gero vakaro!

Pigu, greita, kokybiška!

MAUDIO.EU

Nuoroda į komentarą

Ouuu... man ne vienas žmogus padekotu, kad aš bandau padėt atsikratyti šūdserviais, kurie gadina kitų žmonių sugaištą laiką,

aš nesupratau ka tu čia bandei ar pasityčioti iš manęs ar ką, geriau nueik į veidrodį ir pasižiūrėk, manau net pačiam juokas paims,

kitiem linkėti blogo su sveikata, tai yra pats žemiausias lygis, visada atsimink, kaip šauksi taip ir atsilieps, nereikia pavydėti, kad kiti apdovanoti yra, o tu toks liurbis, kad tik minkiti klavietura sugebi apie kitus ir kritikuoti kitų darbus, jei galvoji, kad žmones išsigąs ir nepirks paslaugų, klįsti, jie, kaip tik man padėkos, kad padedu jiem plėtoti verslą su sa-mp serveriais, uždarinėdamas šūdservius, pokalbio pabaigai, patarsiu gali net nemegint atsivartyti, nes kaip tave visi duchino taip ir duchins visą gyvenima !

Gero vakaro!

Įdomi mintis, bet kas tau davė teisę kenkti kitiems tau patiktų, kad tavo webą laužinėtų?

Nuoroda į komentarą

Įdomi mintis, bet kas tau davė teisę kenkti kitiems tau patiktų, kad tavo webą laužinėtų?

Aš nesuprantu ar tu advokatas esi ar kas ? :D

tai tegu tas ir rašo kuriam čia labai blogai, tau aš išviso nieko nepadariau, laisvas esi.

O del laužimo, prašom laužk :)

ps.

aš nieko nelaužiau ir nehackinau, tiesiog susitvarkyk serva, kad problemu nebūtų, gi iškart taip ir parašiau, o už sutvarkymą 10 lt paprašiau gi nesisuksi negyvensi, o jei netinka pats ir taisaisi vsio. :) o čia dramas kuriat, atrodot kaip paskutiniai idiotai

Redaguota , nario Jesus

Pigu, greita, kokybiška!

MAUDIO.EU

Nuoroda į komentarą

Aš nesuprantu ar tu advokatas esi ar kas ? :D

tai tegu tas ir rašo kuriam čia labai blogai, tau aš išviso nieko nepadariau, laisvas esi.

O del laužimo, prašom laužk :)

kitiem linkėti blogo su sveikata, tai yra pats žemiausias lygis, visada atsimink, kaip šauksi taip ir atsilieps

O kitiem gadinti projektus, laužyti serverius ir reketuoti kažkokių pinigų už sutaisymą yra aukštas lygis? Nesimažink prie visų , likai toks pats žemas kaip ir esi. Įrodymai yra, taigi . :))))

Nuoroda į komentarą

:D Pro laužinėtojas su %s :)

Ištaisyti easy : po ondialogresponse callbacko randate savo registracijos skriptą ir ten įdėdate :

if ( strfind ( inputtext , "%" , true ) != -1 ) return Kick ( playerid );

Fuck, hackers, hackers everywhere :D
Rankas tokiems atkarpytį. Tegul kūria tos šūdserverius, jiems blogiau ne mums :)

graphic.png

Nuoroda į komentarą

:D Pro laužinėtojas su %s :)

Ištaisyti easy : po ondialogresponse callbacko randate savo registracijos skriptą ir ten įdėdate :

if ( strfind ( inputtext , "%" , true ) != -1 ) return Kick ( playerid );

Fuck, hackers, hackers everywhere :D

Rankas tokiems atkarpytį. Tegul kūria tos šūdserverius, jiems blogiau ne mums :)

pagaliau princese pasirode ir isgelbejo sudservius valio!

Pigu, greita, kokybiška!

MAUDIO.EU

Nuoroda į komentarą

pagaliau princese pasirode ir isgelbejo sudservius valio!

1. Aš ne moteryškos lyties :)

2. Tegul naudojasi į valias :) Aš ne tu, kad gadinti žmonėms stenginimą kažka kūrtį, visi skripteriai yra pradėjęs nuo GRP editinimu, ir visi yra susiduręs su "%" simbolio prikolais registracijoje ir kitose input tipo GUI lentėliose. 

graphic.png

Nuoroda į komentarą

1. Aš ne moteryškos lyties :)

2. Tegul naudojasi į valias :) Aš ne tu, kad gadinti žmonėms stenginimą kažka kūrtį, visi skripteriai yra pradėjęs nuo GRP editinimu, ir visi yra susiduręs su "%" simbolio prikolais registracijoje ir kitose input tipo GUI lentėliose. 

Norėčiau nesutikti su "visi skripteriai yra pradėjęs nuo GRP editinimo", išvis manau kad editinimas nėra vertas dėmesio. Ypač kai žodžio "editinimas" reikšmė yra pakeistos kelios smulkmenos.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Nuoroda į komentarą

Norėčiau nesutikti su "visi skripteriai yra pradėjęs nuo GRP editinimo", išvis manau kad editinimas nėra vertas dėmesio. Ypač kai žodžio "editinimas" reikšmė yra pakeistos kelios smulkmenos.

Taip tai klaidą pradėti nuo GRP editinimo, bet visvien, tai nors kažka išmoki ( jei normaliai editini, o netrauki skriptus iš interneto :) )

Aš pats esu pradėjęs nuo GRP, ir žinau, kad nelabai ir vėrta, nes poto sunku dirbti su baltu lapu.

graphic.png

Nuoroda į komentarą

Aš pats nuo GRP pradėjau. Ir reklaminius užrašus su NotePad keisdavau, nemiegodavau naktim, nes žinojau kad už trijų dienų turiu bent ką paleisti... Paskui vienas žmogus paaiškino kas yra PAWNO editorius... Nepamenu kas, bet esu jam labai dėkingas.

Po to pradėjau analizuoti kodus, kodėl parašius taip gaunasi toks erroras, o pridėjus ; jo nebėra. Dabar aš laisvai jaučiuos PAWN kalboje ir tiesa, jau pradėjau kurti modifikaciją ant tusčio lapo. Išvada tokia: niekas negimė mokėdamas.

Aišku, yra tokių kurie tik serverio pavadinimą pakeičia ir nieko daugiau nedaro. Tokius aš ir pats su malonumu žlugdyčiau. Koks tikslas kažką daryti, jei nesiruoši tobulėti?

CousinsTV

Tutorials • Gaming • More...

Nuoroda į komentarą

(redaguota)

Aš pats nuo GRP pradėjau. Ir reklaminius užrašus su NotePad keisdavau, nemiegodavau naktim, nes žinojau kad už trijų dienų turiu bent ką paleisti... Paskui vienas žmogus paaiškino kas yra PAWNO editorius... Nepamenu kas, bet esu jam labai dėkingas.

Po to pradėjau analizuoti kodus, kodėl parašius taip gaunasi toks erroras, o pridėjus ; jo nebėra. Dabar aš laisvai jaučiuos PAWN kalboje ir tiesa, jau pradėjau kurti modifikaciją ant tusčio lapo. Išvada tokia: niekas negimė mokėdamas.

Aišku, yra tokių kurie tik serverio pavadinimą pakeičia ir nieko daugiau nedaro. Tokius aš ir pats su malonumu žlugdyčiau. Koks tikslas kažką daryti, jei nesiruoši tobulėti?

Bet tokie kaip jis, net nežiūri kas per žmogus, jam svarbu pakenkti kitam... Aš asmeniškai irgi nepažįstų tų, kuriems jis kenkia, bet mačiau iš pranešimų, kad jie stengiasi, skaito pamokas, uždavinėja klausimus, bando kažką kurti, tobulinti. Manau tokiems kaip jis forume vietos nėra.

Redaguota , nario Virtual Idea
Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...