Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Paskelbti Call of Duty: Black Ops sisteminiai reikalavimai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

c47d3fd5b4a3ace89f20bb59af53538613514f91_269x141.png

Direct 2 Drive internetinė parduotuvė savo puslapyje paskelbė oficialius naujosios Activision šaudyklės Call of Duty: Black Ops sisteminius reikalavimus. Deja, nieko nebuvo paskelbta apie rekomenduojamus reikalavimus.

Minimalūs reikalavimai:

Procesorius: Intel Core® 2 Duo E6600 ar AMD Phenom X3 8750 ir geresni.

RAM: 2 GB

Vaizdo plokštė: Shader 3.0 ir 256MB, GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro ir geresnės.

Garso korta: DirectX 9.0c

Kietojo disko atmintis: 12 GB

Call of Duty: Black Ops pasirodys šių metų lapkričio 9-ąją dieną. Šią šaudyklę galės išmėginti PC, PS3, X360, Wii ir DS savininkai.

GamesNation.lt ; SuperGames.lt

• Parašė po 4 mėnesių...

Turiu man atrodo šitą grajų kompe :D Labai greitai jau atsibodo.. Kažkaip daugiau tikėjausi man jis nelabai nuo MV2 Skiriasi beto per dauk visokių VIDEO prikrauta... Pašaudau pora min.. Vėl VIDEO prasideda 10 minučių... Ir vel tas pats.. Šiaip mano tokie žaidimai iš naujesnių GTA IV , COD MV2 ir COD BO kažkaip labai greit atsibodo :D Vot GTA V Lauksiu xD

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Puiku jog mano PC šio žaidimo neišveš puiki naujiena tiems kurie turi galingus pc girdėjau ten bus galima ir su zombiais žaisti?

jau seniai ta blackops zaidziu.. Nuo 2010-12-20 kazkur jau zaidziu..

Palosiau nesamone.. zombiu neleidzia pajungt misijos panasios kaip ir MW2 :spykes:

Nes tu piratini turi, tai vadinas ne zaidimas o nereiksminga kopija, misijos tikrai idomios ir gan sunkios ( aisku ziurint ant kokio lvl losi ) . Su zombiais gali saudytis, tik man pvz nepatinka. Idomiausia misijos paskui MP:)

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...