Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4553 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi iškart einu prie temos ,nes neturiu daug laiko.

Siūlau pridėti taisyklę,kad negalėtu reklamuoti naujausiuose būsenos atnaujinimuose,nes dabar nori nueiti pasižiūrėti ką kiti veikia ir matai tik reklamas,o mano atžvilgiu tai yra tikrai ne kas. 

Taigi dėkui už jūsų pasireiškimus kai rašysite - Už arba Prieš. :)

Ačiū,kad skaitėte

Sutinku, manau savo būsenos atnaujinmuose neturėtų leisti išviso skelbti kažkokių tai nuorodų, kurios nėra susijusios su SuperGames.lt forumu. Tokių "skelbėjų" lauktų įspėjimas, kurie reklamuotų tiek savo projektus, tiek kokius tai nors adresus, kaip "FB/YouTube ir pnš". :)

• Teigiamai 1

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Prieš tai kam skirtas jis?

Jis yra skirtas išreikšti ką veikiate,sveikinimams ir pnš,bet tikrai ne reklamoms.

Prieš. Manau , nevisi reklamuoja , kiti atnaujina savo būsena, ne vien reklamomis ar pnš.

Tai juk tiems kurie nereklamuoja nieko neatsitiktu. Niekas neprašo išimti šios modifikacijos tiesiog dėti įspėjimus ir trinti atnaujinimus būsenos kurie reklamuoja,nes dabar pusė ten reklamerių ir labai gadina forumo įvaizdį,nes jugi tam yra skirtos temos...

Žinai tokius kaip jūs, siūlot siūlot o kaip įveda paskui pradedat verkti. Prieš.

Ir ko čia verkti? Kad gražesnis forumas bus nuo reklamų? Nemanau.

Prieš. Dauguma nereklamuoja.

Tai tiems kurie nereklamuoja nieko ir nebus jugi. Čia bus tik tiems kurie reklamuoja. Juk manau jums patiems nepatynka kaip reklamuoja ir teršia forumo grožį (man tai čia grynas šiukšlinimas)

Tie, kurie nori teršt forumą ir reklamuot būsenos atnaujinimuose aišku, kad bus prieš šią taisyklę. Aš manau, kad ši taisyklė yra privaloma ir nereik jokių už ar prieš. Dabar pats karts nuo karto pratrinu ten visas reklamas, įspėjimų tik negaliu dėt, nes taisyklės dar tokios nėra. :/

Tie, kurie nori teršt forumą ir reklamuot būsenos atnaujinimuose aišku, kad bus prieš šią taisyklę. Aš manau, kad ši taisyklė yra privaloma ir nereik jokių už ar prieš. Dabar pats karts nuo karto pratrinu ten visas reklamas, įspėjimų tik negaliu dėt, nes taisyklės dar tokios nėra. :/

Tokios taisykles ir nereik. Vaiku ismislos :)

• Teigiamai 3

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4553 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...