Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Viena yra, kad žmogus apgaudinėja, o visai kita kaip pats moderatorius bendrauja su žmonėmis ir kaip reiškia mintis forume. Tiesą sakant po Gretos priėmimo į moderatorius niekas jau manęs nebestebina, net ir šito asmens priėmimas į moderatorius. :) 

[13/12/24 13:15:17] -          » bAxoj.: Reikia i domena galim keist.

[13/12/24 13:15:32] CAGsolution: Domenas 30lt kainuoja, o čia 10lt kaip max.
[13/12/24 13:15:39] -          » bAxoj.: :DDDDDDDDDD
[13/12/24 13:15:42] CAGsolution: Tiek to, apsieisiu.
[13/12/24 13:15:44] -          » bAxoj.: Nejuokink.
[13/12/24 13:15:53] CAGsolution: Gerai, 36 eurai čia..
[13/12/24 13:15:59] CAGsolution: :DD
[13/12/24 13:16:33] CAGsolution: Tu galvok su galva ne su šikna. Visų pirmą tai STEAM accountas, ne Giftas, visų antrą jau pasiekti achieviemntai ir visa kita.
[13/12/24 13:16:43] CAGsolution: + akcijos STEAME
[13/12/24 13:16:49] -          » bAxoj.: Nu tai ir pašol.
[13/12/24 13:16:52] CAGsolution: O tu čia nori 30lt gauti.
[13/12/24 13:16:52] CAGsolution: :D
[13/12/24 13:16:57] -          » bAxoj.: Taigi sakau dalbajobas
[13/12/24 13:16:59] -          » bAxoj.: 15LTSMS
[13/12/24 13:17:02] -          » bAxoj.: BANKU 10
[13/12/24 13:17:17] CAGsolution: Pirmas eini?
[13/12/24 13:17:34] -          » bAxoj.: Taigi, *Myliu SuperGames.lt* neabgausiu..
[13/12/24 13:17:42] -          » bAxoj.: Patikimas, esu pats iš jo pirkęs.. Galėsiu padėti patarpininkauti :)
[13/12/24 13:17:51] CAGsolution: Gal jis tavo draugas
[13/12/24 13:17:55] -          » bAxoj.: Durnas?
[13/12/24 13:18:03] -          » bAxoj.: Taigi, neabgausiu jai ka iškart jam rašyk , ir tema kurk..

Tiesą sakant, gaila ne tai kad jį priima į forumo komandą, bet tai kad jis gadins visą forumo įvaizdį. Tikrai yra kur kas geresnių kandidatų šiame forume kurie puikiai susitvarkytų su savo pareigomis, tiesiog jie nenori lįsti į šikną ir prašyti, kad jiems duotų moderatorių, bent kelis galėčiau parekomenduoti kurie puikiai užimtų šias pareigas, nekalbant apie save. 

Labai, malonu skaityti, teisiog vienas atsiprašau taip pasakyti (pitu***) parašė kad abgaudineji ir galvuoja kodel gi aš neparašysiu kad apgavikas dar gausiu ir rep. :)

Su irodymais prašau.
Taip aš prieš 1metus abgaudinedavau vaikus su serveriais. :)Kad nebutu šudservu.

Dabar aš esu išvis kitoks ŽMOGUS

Ir visada parduodu tik BANKU galima ir susitikti.

Koktu darosi vien paskaičius kaip žmogus meluoja, bei kaip "puikiai" dėsto savo mintis, taisyklingai rašydamas prasmingus sakinius. Na ką galiu palinkėti, tai tik ateiti ponui bAxoj į prota, galbūt pradėti lankyti mokyklą ir taip po biški, mažai žingsneliais kopti link "pakenčiamo" moderatoriaus titulo. Gerų kalėdų! :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

• Parašė po 3 mėnesių...

Labas vakaras,nepatiko man jūsų tos replikos kad baxoj apgavykas t.t..

Gal žmogus pasitaisė ką jus žinot? nuori pasakyt neesat niekada apgave nieko? baikit juokus *Myliu SuperGames.lt*,aš irgi vaikus apgaudinėjau kaip būdavo proga? o ką jum pinigai maišo? milioneriai ? nepasokokit tu pasaku *Myliu SuperGames.lt* pasitaisė jis stengės o jūs? aš jum nuoriu tik tai pasakyt,kad jus nepavydėkit to modo,gi gausit kadanors *Myliu SuperGames.lt*,Neapgaudinėją jis tu žmoniu jau nu,verkiat ir verkiat tegu būną žmogus pamatysim ateiti kaip jis elgsis ir taip,toliau,nes aš matau kad jus nuorit kad jis tą modą prarastu bet to nebus susitaikykit,o kodėl gavo moderatorius statūsą jo ir administracijos privatus reikalas.. Nekiškit šnipu kur nereikią.

Nereikią smerkti žmogaus - už jo padarytas klaidas,visi ju padaro..

Nežinau ar jis apgaudinėjo ankščiau - Bent dabar matos pastangos žmogaus.

Deja, bet nieko nesu apgavęs. Todėl tavo argumentas, labai kvailas. Ne visi tokie idiotai kaip tas tavo "baxoj" ar tu, kad eitu ir apgaudinėtu žmones... Koks pavydas dėl modo? Šnekėk konkrečiais asmenimis - prastas verslas, tie jūsų "modai" "gamemodai" ir kitas mėšlas. Pateik konkrečius, struktūra turinčius argumentus, o ne šiaip šnekėk...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...