Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras,nepatiko man jūsų tos replikos kad baxoj apgavykas t.t..
Gal žmogus pasitaisė ką jus žinot? nuori pasakyt neesat niekada apgave nieko? baikit juokus *Myliu SuperGames.lt*,aš irgi vaikus apgaudinėjau kaip būdavo proga? o ką jum pinigai maišo? milioneriai ? nepasokokit tu pasaku *Myliu SuperGames.lt* pasitaisė jis stengės o jūs? aš jum nuoriu tik tai pasakyt,kad jus nepavydėkit to modo,gi gausit kadanors *Myliu SuperGames.lt*,Neapgaudinėją jis tu žmoniu jau nu,verkiat ir verkiat tegu būną žmogus pamatysim ateiti kaip jis elgsis ir taip,toliau,nes aš matau kad jus nuorit kad jis tą modą prarastu bet to nebus susitaikykit,o kodėl gavo moderatorius statūsą jo ir administracijos privatus reikalas.. Nekiškit šnipu kur nereikią.

Nereikią smerkti žmogaus - už jo padarytas klaidas,visi ju padaro..
Nežinau ar jis apgaudinėjo ankščiau - Bent dabar matos pastangos žmogaus.

Redaguota , nario LoaDinG.
(redaguota)

Labai, malonu skaityti, teisiog vienas atsiprašau taip pasakyti (pitu***) parašė kad abgaudineji ir galvuoja kodel gi aš neparašysiu kad apgavikas dar gausiu ir rep. :)

Su irodymais prašau.
Taip aš prieš 1metus abgaudinedavau vaikus su serveriais. :) Kad nebutu šudservu.

Dabar aš esu išvis kitoks ŽMOGUS

Ir visada parduodu tik BANKU galima ir susitikti.

Redaguota , nario bAxoj

Labai, malonu skaityti, teisiog vienas atsiprašau taip pasakyti (pitu***) parašė kad abgaudineji ir galvuoja kodel gi aš neparašysiu kad apgavikas dar gausiu ir rep. :)

Su irodymais prašau.

Taip aš prieš 1metus abgaudinedavau vaikus su serveriais. :) Kad nebutu šudservu.

Dabar aš esu išvis kitoks ŽMOGUS

Ir visada parduodu tik BANKU galima ir susitikti.

Ignorok tu tesiok,aš manau tu pasitaisysi laikau kumščius už tave.

(redaguota)

O vėl eilinės temos , kas buvo praeityje liko , apgaudinėjo , Valdo paprašiai , kad specialiai parašytu dėl tavo reputacijos ..

Žiūriu tu neturi širdies. Žmogui VISADA yra kitas šansas ir bus. Nei jūs jį sukūrėte nei jūs jį sunaikinsite. Teisti taip pat negalite nes tik vienas Dievas jį teisti gali.

Redaguota , nario Lipalas.

350kb.gif.60acf06a62660bcb545f8147b88ee261.gif

(redaguota)

Žiūriu tu neturi širdies. Žmogu visada yra kitas šansas ir bus. Nei jūs jį sukūrėte nei jūs jį sunaikinsite. Teisti taip pat negalite nes tik vienas Dievas jį teisti gali.

Kaip mane atsiprašant užpisa tokie komentarai... Pasilaikyk savo religijas sau, niekam neįdomu... O šiuo žmogum paprasčiausiai negalima pasitikėti :) Daug žmonių apgavęs ir tokią reputaciją susidaręs pats, niekas be jo dėl to nekaltas. Kaip gerai būtų kad gyvenime būtų tokių naivuolių, kurie išgirdę "Aš pasitaisiau" imtų tuo tikėti. 

Po Gretos posto išvis daug kas paaiškėjo, nes manau ji žino ką sako. 

Taip pat katik jūsų brangaus moderatoriaus buvo sukurta tema, kur jis skelbėsi, kad laušis į serverius. Bet tik užvirus diskusijoms ji kažkaip stebuklingai dingo. Na ir žinoma, pažiūrėkit ką jis skelbiasi parduodantis. Vogti emailai ir pnš.

Asmeniškai šiuo žmogum niekada nepasitikėčiau.

P.S. LoaDinG. , "nuori pasakyt neesat niekada apgave nieko?". Atsakymas į tavo klausimą - taip, aš asmeniškai nesu nieko apgavęs, tam kad pasipelnyt iš dar naivaus vaiko. Pardavimų esu turėjęs nedaug, bet nei kart nebuvo jokių nesklandumų.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png
(redaguota)

SuperGames.lt*,aš irgi vaikus apgaudinėjau kaip būdavo proga? o ką jum pinigai maišo? milioneriai ? 

Tai žinoma, apipisinėjam visus ką tik galim, nes pinigai nemaišo. *Myliu SuperGames.lt* aš neįsivaizduoju koks nusmurgelis galėtų tokį sakinį išvis parašyt.

Nereikią smerkti žmogaus - už jo padarytas klaidas,visi ju padaro..

Nu aišku, netyčia nežiūrėjau kur važiuoju, nutrenkia 50 žmonių ir susprogdinau našlaičių namus. *Myliu SuperGames.lt* ble, gi klaida, nėr ko smerkt ane?

Redaguota , nario .lukonic`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...