Peršokti į turinį

WRC FIA World Rally Championship


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4844 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

boxshot_uk_large.jpg

Paimkite tolimiausią iššūkį 2010 m. Pasaulio ralio čempionato ir gaukite už ratą konkuruoti dėl galutinės karūnos. Pasirinkite iš tarnybinių automobilių ir konkuruokite visuose WRC rengininių metu autentiškas iššūkis prieš laikrodį. Patirtis, dramatiškas žaliavos, emocijų ir nusivylimų, kaip jūs meistras nutolimas ir rankinis stabdis įsijungiate savo PC, Xbox 360 ir PlayStation 3 Žaidimas: KELIAS Į WRC: sekti padangų trasos WRC herojai kaip jūs pažangą per karjeros režimus. Pradėkite kurti savo komandą, dalyvaukite regioniniuose čempionatuose, ir judėkite laiptais aukštyn į žemę prestižinėje sutartį su komanda pirmaujančių WRC Time Attack: pasirinkite savo mėgstamą automobilį ir imkitės žinomų specialusis etape jūsų Quest nustatyti rekordiškai trumpą laiką. Įkelti savo geriausius rezultatus internetą ir atsisiųsti į tuos pasaulio rekordas turėtojams palyginti savo žinias internete REITINGAI: varžytis internete su kitais žaidėjais visame pasaulyje, kur galima organizuoti ar dalyvauti individualų etapais, mitingus ir čempionatai. Įgyti patirties ir patobulinti savo įgūdžius, siekiant pagerinti jūsų interneto reitingą ir tai bijau būti karūnuotas pirmasis virtualus WRC čempionas GALIĄ oro sąlygos: užkariauti elementai WRC pateksite iš sniego trasos Švedijoje, į dulkių dykuma gylį Jordanija, ir į techninius asfalto keliai Catalunya

PAPILDOMA Žaidimo ypatybės: atrakinus visus carier ir WRC academy režimus jus galėsite pasinerti į įnirtingas lenktynes ONLINE,beto ten rėžimas visiškai kitoks..Taigi PIRMYN I TRASA!!!

screen4_large.jpg

screen7_large.jpg

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=_ad8KqvucTk[/youtubecom]

Minimum:

-OS: Windows ® XP ™ SP2, Windows ® Vista ™ or Windows ® 7

-CPU: Intel ™ 2.4 GHz or equivalent

-VIDEO: NVIDIA ® Geforce 6600 or ATI ® X1600 or higher (requires support for Pixel Shader 3.0) with a minimum of 512MB of memory.

-RAM: 1 GB

-SOUND: Sound card compatible with DirectX 9.0;

-HDD: 3 GB

Recommended:

-OS: Windows ® XP ™ SP2, Windows ® Vista ™ or Windows ® 7

-CPU: Intel ™ Core 2 Duo / AMD ™ Athlon 64 X2 or higher

-VIDEO: NVIDIA ® GeForce ™ 8800 series or higher, ATI ® Radeon ™ HD4850 or higher (requires support for Pixel Shader 3.0) with a minimum of 512MB of memory

-RAM: 2 GB for Windows ® XP ™, 3 GB for Windows ® Vista ™ or 4 GB for Windows ® 7

-SOUND: Sound card compatible with DirectX 9.0c;

-HDD: 3 GB

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4844 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...