Peršokti į turinį

LOCO žaidimas


TheHiddenSPEC

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

loco_closed-beta_logo_jpg_31432.jpg

Žaidimas pasirodęs vos prieš kelis mėnesius jau pavergė tūkstančius žmoniu! Tai yra paprastas žaidimas. Ji galima lyginti su dota kurį daug strateginiu žaidimų turi. Šitas irgi turi. Ir ne Tik! Jis dar ir turi kitokį rėžimą . Šitas žadimas yra išskirtinis bėje... Čia ne šiaip dota rėžima turintis žaidimas. Šitas žaidimas, net ne strateginis ! Čia trečiojo asmens žaidimas ir tokio žaidimo nepamatysi dažnai. Gerai einam prie reikalo. Šitam žaidimui nereikia stipraus kompiuterio, o grafika tai įspūdinga. Šitame žaidime pradžioje turėsite herojų pasirinkti. Yra daug tu herojų ir vienas už kita stipresnis. Pavyzdžiui yra magų, karių, ginklininkų herojų. magai geri, nes gali užsiburti su magijomis save, kad pavyzdžiui daugiau kirstu. kariai geri , nes turi stiprias atakas, o ginkluotieji geri nes gali galingai iš tolo šaudyti. Dabar daug kas užduotumėte klausima ar yra šitame žaidime visokiausiu šarvu , ginklu, herojų pirkti tik už tokius pinigus kur turite sakytis per banka? Tai aišku, kad yra! Kurgi nebus. Galvojate jie kūrė šita žaidima dėl smagumo? Dabar šiek tiek apie žaidima. Ką mes ten darome? Per dota rėžima jūs turite gola. Sunaikinti priešų tvirtovę. Dažniausiai visi žaidžia penki prieš penkis. Kai pradedate žaisti pirma biški lygį pasikelkite, kad daeitumėte iki bazes. Kai būnate kokio trylikto lygio galite jau įveikti pusiaukelėje priešų bokštelį. Po to monstrą kuris saugo įėjima į priešų žemes. Kai įveiksite jį turėsite dar kelis įveikti monstrus kurie saugo priešų tvirtove. Tada bėkite sunaikinti pastatus kelis (apie keturis) kai po to pagrindinia tvirtove sunaikinsite atsitiks nemalonus dalykas. Išlys labai galingas, didelis monstras kuris buvo tvirtovėje. Jį įveike kaip ir laimite žaidima. Didžiausia lygi galima pasiekti dvidešimta. Ir bėje kaip žaidžiate dota visada užimkite aukso kasyklas. Kad gautumėte aukso iškviesti monstrų dideliu arba, kad galėtumėte nusipirkti visokiausių aleksyrų. Dabar pakalbame apie kita rėžima. Šitame rėžime žaidžiate penki prieš penkis arba aštuoni prieš aštuonis. Koks yra tikslas šito rėžimo? Per dvylika minučiu turite nužudyti 300 kartu priešus arba turėti kuo daugiau nužudymu iki laiko galo. Dabar pakalbėkime apie šarvus ir ginkluote. Šitame žaidime yra tokia keista sistema. Kai žaidžiate jums kas kažkiek lygiu pasikeičia ginkluote su šarvais į geresnius . Aišku ir pasikeičia išvaizda ginklu, o šarvu ne. galite ir iš parduotuves nusipirkti geresniu ginklų arba šarvų. Tada jau vėl atrodys kitaip ginklai ir šarvai. dabar apie herojus. Išviso galite turėti 3 herojus ir 3 herojus po 30 dienų. dabar galvojate WTF? Kai kuriate heroju tu turi šešias kortas ir viena korta turi pasirinkti kurdamas heroju. Yra trys permanent kortos ir trys 30 day trail kortos. Ką jums čia dar pasakius? Na daugiau nebežinau ką jums bepasakyti. Jeigu norite daugiau sužinoti patys pažaiskite.

Trailer [youtubecom]

[/youtubecom]

Į klaidas nekreipkite dėmesio aš skubėjau rašydamas. :D

Prašau neripinti šitos naujienos be mano atsiklausimo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...