Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4569 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Iškilo tokia problema, kad kuriant raidinį IP adresą, viskas būna gerai, bet kai įvedi naują IP, port visada būna 7777, o jei pridedi savąjį port, tada rašo (Retrieving info...). Tai klausimas: kaip pridėti savo port?

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Sveiki. Iškilo tokia problema, kad kuriant raidinį IP adresą, viskas būna gerai, bet kai įvedi naują IP, port visada būna 7777, o jei pridedi savąjį port, tada rašo (Retrieving info...). Tai klausimas: kaip pridėti savo port?

Gal as netaip supratau.. bet tu esi nustates jau porta 7777 tai kiti portai pas tave neveiks. Kai nustatysi koki nors kita pvz 6666 tada ir ten bus 6666 ir viskas puikiai veiks.

" bet kai įvedi naują IP" Va šitos dalies nesupratau.

Ta prasme, kad samp.domenas.lt kai vedi į samp.exe favorites.

Gal as netaip supratau.. bet tu esi nustates jau porta 7777 tai kiti portai pas tave neveiks. Kai nustatysi koki nors kita pvz 6666 tada ir ten bus 6666 ir viskas puikiai veiks.

Tame ir esmė, kad aš jokio port nesu nustatęs. Man parašius į favorites pridėjimą samp.domenas.lt automatiškai prisideda :7777 port.

Man atrodo butu geriausia padaryt 7777 nes dauguma taip daro :)

Jau užimtas yra su tokiu port. xdd Pirmą kart kai įvedžiau nesupratau, žiūriu kažkoks kitas serveris atsirado, paskui pamačiau web url aPine.

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Savo portą gali pasikeisti server.sfg faile

Nes 7777 yra pagrindinis samp portas

Bereikšmių komentarų nereikia. Ačiū. Visų pirma suprask, ko žmogui reikia, o tokius dalykus kaip serverio konfigūracijos keitimą išmanau daug geriau nei tu, patikėk. Ir apskritai, man atrodo už tave apie samp išmanau geriau.

Tai port'as visada turi prisidėti...

Dar nepilnai suprantu kame problema :S

Gerai, bandau aiškinti aiškiau. xd

Tarkim turiu svetainę ir serverį ir noriu padaryti raidinį ip adresą. Nuwinu į directAdmin, per DNS Management pridedu IP adresą ir dabar į serverį galiu patekti per ip: samp.domenas.lt, bet pridėjus šį ip adresą į favorites, atsiranda visai kitas serveris ( turbūt taip yra dėl to paties skaitinio ip ), ir to ip portas būna 7777 ( default ). Kai noriu pridėti serverį į favorites vesdamas taip: samp.domenas.lt:1378, rašo ( Retrieving info... ), o per DNS Management porto nustatyt niekur neina arba aš tiesiog nežinau kaip, todėl ir prašau pagalbos: kaip nustatyti port, į tokį koks mano serverio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4569 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...