Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4595 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi man kaskodel pradejo strigti kompas o anksciau viskas ciki piki budavo zaisdavau SA-MP tai budavo kartais kad prie daug masinu palagindavo o dabar vapse pavazuoji siek tiek ir palagina ir ant kitu zaidimu panasei ir visas PC beveik taip lagina ir dar buna kad hardas taip atrodo kad jis pist persikrauna tokie keisti garsai aina ir dar man manyciau reiketu nauju vaizdo plokstes draiveriu nes krikstatevis atidave kompa su vaizduske siek tiek geresne uz sena ir ten manyciau pasene draiveriai tai noreciau jusu paprasyti kad pasiulytumet kokius geriausia draiverius irasyt ant mano vaizdukes NVIDIA GeForce 6200 512 MB ir dar del garso draiveriu pas mane kai naujas proc'as nes senas perdege tai dabar neisivaizduoju kokius garso draiverius naudot,naudoju darbo sokius tokius bet nezinau ar yra geresniu uz mano dabartinius garso draiverius dabartiniai draiveriai VIA AC"97 Audio (WAVE) kaip mano brolis sake tai reikia draiveriu ieskot pagal sistemos modeli jis yra toks M266A.Jei padesit tikrai atsilyginsiu +REP!

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4595 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...