Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi.Neturėdamas ką veikt,sugalvojau kažką mappinti.Mapp darbai

1. Mašinų turgus. [bAIGTA]

2. Žvejybos turgus. [bAIGTA]

3. Fūristų bazė. [NEBAIGTA]

4. Mašinų aikštelė. [bAIGTA]

P.S Vis dar darau fūristų bazę.

Veiksmas vyksta kaimeliuose.Kai sumapinau, norėjau gauti biški +rep ant forumo, tai nutariau juos paviešinti.Kas norės juos gauti paspaudate +rep mygtuką,ir parašote šioje temoje, kad paspaudėte.Aš parašysiu jum į A.Ž, mapp'o kodus.Noriu biškutį gauti +rep, todėl ir viešinu.Surinkęs 15 +rep ant šios temos,parašysiu šioje temoje kodą.Nebereiks man siūsti jum į PM kodo.Nu tai kagi, pradėkime.

• Teigiamai 7
  • Neigiamai 6
(redaguota)

Kai sumapinau, norėjau gauti biški +rep ant forum, tai nutariau juos paviešinti.Kas norės juos gauti paspaudate +rep mygtuką,ir parašote šioje temoje, kad paspaudėte.Aš parašysiu jum į A.Ž, mapp'o kodus.Noriu biškutį gauti +rep, todėl ir viešinu.Surinkęs 15 +rep ant šios temos,parašysiu šioje temoje kodą.Nebereiks man siūsti jum į PM kodo.Nu tai kagi, pradėkime.

Tau nepamojna rep'us taip rinktis? Rep'ai yra skirti ne prašyti ir ne sakyti ,,Aš tau duosiu tą, bet tik tada kai uždėsi rep'ą'', aš tau galiu paaiškinti kam jie skirti, visu pirma tai tikrai ne tokiems rimtuoliams kaip tu, kurie dirba tik už tai, kad uždėtų atsiprašant supistą +REP, nuo kurio vaikams atrodo, jog pasikeis jų visas gyvenimas ir jis bus kietas, jį visi žinos ir tik apie jį ir tešnekės, dėja, rep'us žmonės deda tuomet, kada tam tikras asmuo labai nuoširdžiai kažkam padeda ar kažką atiduoda nieko neprašydamas, taip pat jeigu žmogus mato, jog asmuo stengiasi ir bando atlikti kažką naujo, taip galbūt ir pagelbėdamas kitiems ir dėl kitų panašių priežasčių yra dedami reputacijos taškai ,o tau, tau už tokias pievas ,,Aš tau duosiu mapp'ą, o tu man duok REP'' tai tik -REP taškų primesti ir sedėk ramus, reputacija uždirbama, o nenuperkama, dėl šių taškų taves nepradės labiau gerbti, taip pat labai keista, jog kiti spaudžiantys +REP mygtuką apie tai nesusimąsto, sekmės ir toliau renkant savo pačius brangiausius reputacijos taškus...

Redaguota , nario HugiS
  • Teigiamai 6
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...