Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4140 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi.

Taigi norėčiau kaip ir pasidalint čia keliais tokiais gidais.

Tai pirmiausia atsiprašau, kad esu priverstas naudoti niekam nežinomą, naują acc (tačiau tai išprovokuoja keli asmenys šiame forume)

Drįstu teigti, jog mano siūlomos paslaugos yra tikrai kokybiškesnės nei tokio Vilmux ...

a319c574d0b70a64791c75364f258764845.PNG

Viskas labai paprasta, aš nesiekiu didelio pelno, todėl parduodu už atsitiktinę sumą.

Kainos bus tokios:

100LT = gidas + bonus + mano pagalba

80LT = gidas + bonus

Pirmasis pirkėjas gauna 50% nuolaidą (siekiant sąžiningumo jis bus paminėtas forume (nebent pats to nenorės))

Mėnesio populiariausios prekės kaina visada kris 50%

Perkant 2 ar daugiau gidų gausite dar vieną gidą papildomai (bonus nesiskaito kaip gidai)

Atrodo perdidelė kaina? Na, sorry, bet jei norit konors pasiekt visad reik investuot, tuo labiau aš nenoriu, kad visokie muxamorai su mano darbu lakstytu...

Taip pat atsiprašau dėl to, kad esu priverstas naudoti visiškai švarų skype. Manau tai nesukels didelių nesklandumų.

Priimu įvairiausius apmokėjimus, tai galima susitarti pokalbio metu.

Prekę išsiunčiu tik 2 atvejais: Kai gaunu apmokėjimą arba kai gaunu įrodymą, kad apmokėjimas buvo įvykdytas sėkmingai.

Visad galit pasiklausinėt apie gidą ir iš ko jis sudarytas, visad galit klaust rekomendacijų

Kaip matot visų gidų kainors yra vienodos, tad tikrai pasiūlysiu jums geriausią variantą, o ne brangiausia.

Kyla klausimų dėl BONUS? Tai tiesiog jūs perkat gidą ir random būdu jums yra ištraukiamas BONUS (taip pat galima susitart jei esat nusižiūrėję kokį nors)

Jei labai reik galėsiu nukreipt į tam tikrus žmones dėl tam tikrų dalykų.

Dažniausiai neatliekų užsakymų savaitgaliais.

Jei netyčia klientas patiria žalą, visad atlyginu ją.

Kontaktai:

Email: [email protected]

Na ir palinkėkim vieni kitiems ramybės, vis gi - artėja šventės :)

Cha, realiai matau nepasimokau is savo klaidu, nusipirkau gida, labai bijojau, kad neisdurtu kaip Vilmux, bet ne. Viskas normaliai gavau, ir patiko sudeliojimas, viskas aiskiai. Gaila tik, kad bonus gavau ne toki kuris man praverstu, nes gavau pradinuko zodyna :D ... :(

Po neapgaules akto nusipirkau dar viena na ir taip dabar turiu 3 gidus :lol: visu ju schemos tokios pat, sunumeruota- aisku.

Jauciu drasiai galiu rasyt- Patikimas :?

Rimtas Kentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4140 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...